Bildirim
Asus GTX 760 Almalımıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bende şu an gtx 660 kullanıyorum. Bence en az gtx 770 veya dengi bir karta geçmelisinizki geçtiğinize değsin. En azından ben kendim için böyle düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sizinle aynı fikirdeyim zaten malum geçen sene 475tl"ye aldıgım gtx 660 suan 720tl olmuş doların düşmesini bekleyecem mecbur -
Minimum, gtx 960 a geçmelisin
@DoDoking
GTX 660, dolara rağmen aynı fiyata halen bulunabiliyor : http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+660 -
Pahalı hocam :D -
Geçen sene 475 e aldım, şimdi 720TL olmuş dedin, 474TL ye link veriyorum, bulunabiliyor aynı fiyata diye bu seferde pahalı diyorsun
Pahalı yada ucuz farketmez, buradaki detay; 0 olarak 1 sene sonra dahi aynı fiyata bulunduğu -
hocam gtx 960 önerirmisiniz ? 2gb ve 128bit ? -
Gözüm kapalı önerebilirim fakat mümkün olan en uygun fiyatlıyı tercih etmenide öneririm, çünkü doların bu uçuk hale gelmesi, dolara bazlı ürünlerin ederlerinide fuzuli yükseltiyor. -
Gtx 960 Gtx 760"dan daha performanslı mı ? -
Aynen, stok hallerde daha performanslıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoDoking
hocam gtx 960 önerirmisiniz ? 2gb ve 128bit ?
Hocam merhaba. Yaklaşık 1 aydır asus gtx 960 kullanıyorum 4690k işlemci ile birlikte. Gta 5te bütün ayarları ultrada 4xMSAA'de dağlık alanda min 56 şehir içinde ise 68 fps alıyorum. Shadow of Mordor'da min. 65 f
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i7 mi? -
İ5. Şuanda en çok grafik isteyen 2 ıyun GTA 5 ve Shadow of Mordor okduğu için o ikisini örnek gösterdim. Diğer bütün oyunlarda min. 80 fps alıyorum ve ekran kartı max 58 dereceyi görüyo. 58in üzerine çıkmadı daha kısacası Asus gtx 960 kesinlikle tavsiye edebilceğim bi kart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacağım kart belli oldu :D Teşekkür ederim hocam. -
quote:
Alacağım kart belli oldu :D Teşekkür ederim hocam.
Madem karar verdiniz size uygun fiyatlı linkler verelim.
http://sinerji.gen.tr/msi-gtx960-gaming-2gb-128bit-ddr5-pmu53101
http://sinerji.gen.tr/gigabyte-gtx960-gaming-g1-2gb-128bit-gddr5-16x-pmu53193
http://sinerji.gen.tr/asus-vga-strix-gtx960-dc2oc-2gb-128bit-gddr5-16x-pmu54472
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 13 Mayıs 2015; 16:29:34 >
-
hocam site güvenilir mi asusu almak istiyorumda? -
quote:
hocam site güvenilir mi asusu almak istiyorumda?
Bildiğim kadarıyla evet Ben şahsen daha önce alışveriş yapmadım Fakat forumda tavsiye edilen bir site Size tavsiye vereceğim için bu bölümde güvenilir olup olmadığını forumda sordum Şuan alışveriş aşamasında olan bir arkadaşımız mevcut İsterseniz alışverişinin sonlanmasını bekleyin öyle alın Arkadaşı çağırıyorum konuya. -
hocam 750tl bütçem var amd istemiyorum -
Sipariş şuan hazırlanma durumuna geçmiş, bende baya araştırdım sorun yok gibi duruyor. Arada bir kaç ayıplı ürün çıkmış fakat değişimi hemen yapmışlar. Sorunsuz parça olmaz diye şart yok. Fabrika çıkışlı hatalar yada kargo taşıma sonucu sorunlar olabiliyor onları da firmaya yansıtmamak lazım. Genel olarak müşteri ile gayet ilgililer, bence bu piyasada tutunmaya çalışıyorlar. Kargo paketleme hakkında yarın detaylı olarak bilgi aktarırım. Ödeme onayı filan gayet hızlı, her mailime geri dönüş yaptılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: harun50
quote:
hocam 750tl bütçem var amd istemiyorum
gtx 970 dedim
2.elde de gtx 670 bulursan al gtx 760tan daha iyi
gtx 670 e gtx 760 tan daha iyi diyenide gördüm ya ölsemde gam yemem
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- intel uhd graphics nedir
- intel hd graphics 5500
- düşey senkronizasyon nedir
- rtx 5050 laptop
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- dlss nedir
- dikey senkronizasyon nedir
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X