Şimdi Ara

İ5 760 x GTX 1050TI (SSD ÖNERİSİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran Kartı - ATI HD 5770 1gb DDR5 (sapphire) ==> (Yerine GTX 1050 TI düşünüyorum)
    Anakart - Asus P7P55D-E LX
    CPU - Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz, 2808 MHz
    RAM - 2X2 DDR3 1333 KINGSTON SDRAM HYPERZ + 4 GB DDR3 1600 HYPERX
    PSU - OCZ Fatal1ty 550W
    Kasa- CoolerMaster HAF 922
    HDD- Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM
    WİN7 Ultimate 64bit

Bu konunun takipçiler ve aynı sorulara sahip insanlar için çok yararlı olacağını düşünüyorum, Sistemimi upgrade etmek istiyorum ve 2008-2010'dan sonra ilk defa piyasaya bakıyorum 1 haftalık araştırmalarım sonunda şuan da işlemci ve anakart değiştirmenin maddi anlamda çok da mantıklı olmadığını düşünerek, sadece RAM ve Ekran kartı almaya karar verdim. Baz aldığım ilk unsur FIFA 18, sistemi onunla deneyeceğim. (Sistemin öldüğünü onunla farkettim, açtığım önceki konuyu takip edenler bilir.)

-İlk iş olarak 100 TL'ye sıfır "4 gb DDR3 HYPERX ram" bulup hemen aldım ama sistemde çok da bir fark olmadı. (sizce nasıl fiyat?)

-İkinci adım, ileride anakart ve işlemci değiştireceğimi de göz önüne alarak, şuanda da en yüksek verimi alabileceğim bir ekran kartını seçmek istiyorum, bunun için GTX1050 TI' ı gözüme kestirdim. Sistemde darboğaz yapar mı, biraz inceledim yapar diyen de ve yapmaz diyen de var? Son karar sizin.

Aşağıdaki model sizce nasıl, neden markalar arasında bu kadar ciddi fiyat farkı var, siz bunu alma başka marka al daha iyi derseniz ona yönelebilirim?
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-ti-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26341.html

Cevabınıza göre hemen alacağım cünkü fiyat 870 liradan 900 e çıktı bir anda artıyor, piyasa bitmiş resmen sıfırdan toplayacaklara kolay gelsin :)

-Üçüncü adım olarak ciddi bir fark yaratacaksa SSD alacağım, HDD ile birlikte kullanabiliyoruz sanırım. Bu konuda Marka ve ürün öneriniz ne olur?

Şimdiden hepinize teşekkürler,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.