Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdığın derece doğru sanırım çünkü ters tarafa bile dönüyor.Ekran kartının çok farklılığı var performansta da daha üstün.Benim laptopta var diye söylemiyorum :).Ekran kartları ile alakalı en belirgin özellik aldığı 3dmark puanlarıdır.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?or=&search=&sort=3dmark06

burada puanlar var..Ayrıca 9500gs yeni teknoloji bir kart diye biliyorum.Öyle aynı falan demeyin kızıyorum :D Zaten sadece bende var laptop zor oluyor tek başına cevap..:)

Baracuda kardeş teşekkür ederim.Resimleri koymayı planlıyorum ama konu içersinde ilk sayfadaki tüm resimler gerçek.Yani neyin nerede olduğu belli.

• Arkadaşlar az çok bu ürün konusunda kafamdaki karar netleşti. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için ilk fırsat bulduğum boş zamanımda almaya karar verdim. Forumu arada sırada takip etmeye çalışcağım. Hepinize teşekkür.
  • Ürünün gerek 3dmark06 ve gerekse vista puanları sürücü güncellemesi sonucu en az %10 artacaktır. Fakat zor olan doğru sürücü güncellemesini yapmak olsa gerek. Ayrıca belki biraz overclock bile yapılabilir. İlerde arkadaşlardan XP'ye geçmeyi düşenen var mı? Vista nın kurulduktan bir kaç ay sonra çok yavaşladığını duydum. XP kurulumunda problem çıkar mı acaba? Vista'nın yeni servis packi çıkınca notebooklarda pil ömründe bir artma bekleniyordu. Umarım bir an önce çıkar bu servis pack. Gerçi ben pek umutlu değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 17 Mart 2008; 7:52:48 >
  • heyhat arkadaşım eğer laptop almayı düşünüyorsan ve çok zengin değilsen bu makineyi tavsiye ederim.hem çok kurcalama cidden kafayı yiyesi gelior insanın
  • Zenginlik göreceli bir kavram tabii. Ama insanın kafayı yiyesinin geldiği doğru. Artık fazla kurcalamayım. Sağlıcakla
  • arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 2180 ytl'ye aldım.

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Mart 2008; 12:51:15 >

• işte xp skorum

• hayırlı ugurlu olsun birader güle güle kullan
    gelelim sorulara =)
    nerden aldın?
    nası buldun makineyi

ha bi de xp sürücülerini nerden buldun birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 17 Mart 2008; 14:27:03 >
  • Ya su makınaya sahıp olanlar bıkac resmını cekip ekleyebılırler mı acaba , cok gormeyın ya bunu bıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daphnisss -- 17 Mart 2008; 14:54:03 >
  • Hayorlı olsun arkadaşım XP driverlarını nerden buldun?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

işte xp skorum

• Güzel cihaz. Alıp kullanan tüm arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim, güle güle kullanın.

Biz almayı düşünenlere yardımcı olmak isterseniz, bir sorum olacak. Asus'un, sanıyorum F3 serilerinde, kasa üzerinde klavye önünde ellerin temas ettiği noktada boya atması sorunu var ve forumda şikayetçi olan çok. Hafta sonu Bahçelievler Gold'da F8sn'i gördüm ve sanki klavyenin etrafında kaplama var gibi geldi. Eğer varsa, şık görünümün yanında, boya atması sorunuda olmayacak demektir. Makineye sahip olan arkadaşların görüşünü öğrenebilirmiyim? Sizcede bu alanda kaplama var mı? Yoksa banamı öyle geldi.

Birde donanımcı üstatlara sorum olacak: T8300 3 MB cache ile geliyor, T9300 6MB. Bu durumun performansa etkisi ne olur sizce? F8, T9xxx Penryn işlemci ile Türkiye'ye ne zaman gelir acaba?
  • arkadaşa F9 almaya gittik , bulamadık , 12,1 ekranlı diğer laptoplara baktık, çok ufak göründü gözümüze ,
    f8 i gördük hasta olduk , acayip havalı görünüyordu, 1699+kdv dediler. %20 indirim önerdiler , bugünkü dolar kuru ile 2.125 ytl ye 8 taksit dediler . hemen atladık balıklama.
    hafif olsun ufak olsun yormasın diyorduk başta , benim 15,4 " toshiba a 200 den , genişlik 2 cm , derinlik 1 cm daha az. okkalı bi makine ama görünüşü pek şık. yani ufak hafif olsun falan diye değilde , normal bi laptopum olsun diyenler için önerebilirim.
  • wireless N protokolü varmış , uygun ADSl modem ne önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtn1905

Hayorlı olsun arkadaşım XP driverlarını nerden buldun?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

işte xp skorum

ses driveri için eski notebook'um olan acer'in driverlarını kullandım. siz de yeni olan başka bir bilgisayarın ses kartı Realtek ise sürücülerini kullanabilirsiniz. tabi yüklerken şahsi yetenelkerinizi kullanmanız lazım.

ekran kartı için şu linke girin ve ekran kartınızı destekleyen en yeni sürücüyü seçin:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=540ccec36f8ab77ff1121fadff20f300&showforum=66
    benim skorum 16xxx seri driver ile elde edildi. 17xxx seri bulursanız daha iyi olur.
    vista skorum 17xx seri ile elde edildi ve 16xx seriden 100 puan daha fazla.

diğer işime yarayacak sürücüleri başka bir asus kullanan arkadaştan aldım. size tavsiyem bırakın xp, xp olarak kalsın. yüz tarama, parmak izi vesayre bunlarla hiç uğraşmayın. lazımsa vista'ya girer kullanırsınız.

• ayrıca xp cd'si bilgisayarınızın hard disk'ini tanımaz. bunu çözmek için yapmanız gerekenleri M51 kullanıcıları'nın 2. sayfasına yazdım.
  • Ürünü bende Bugun Aldım Oldukca Şık bir Ürün...
    2.230 Ytl ye 12 Taksit Aldım.

İncelemelerimi buraya aktarmaya çalışırım.

Edit: Fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 19 Mart 2008; 17:09:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

Ürünü bende Bugun Aldım Oldukca Şık bir Ürün...
    2.230 Ytl ye 12 Taksit Aldım.

İncelemelerimi buraya aktarmaya çalışırım.

Edit: Fiyat

hocam allah askına sen barı su urunun bıkac fotosunu cekıp koyarmısın suraya degısık acılardan ?
  • koyacağız inş da.fotoları görünce ne değişecek ben bilgisayarı hiç görmeden aldım ve pişman değilim sende görmeden al pişman olmazsın :P
  • dün MOH airborne kurdum. 4 saat oynadım. ekran çözünürlüğü otomatik en düşükteydi (800x600) sorunsuz oynanıyor. 7300 gs li toshibada mouse takılıyordu oynayamıyordum.
    fakat 3. saat civarı ısınma problem yarattı , fan nerdeyse fön makinsi gibi hava püskürtür oldu, takılmalar yaşandı. ekran sürücüsü ciddi hatadan kurtarıldı :)
  • fotomu tabiki hemen atıyorum....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.