Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenilir bilgi içinwww.tanbul.com'u öneririm arkadaşlar.. Aradığım birçok bilgiyi burada buluyorum. Gerek kendim için gerek çevrem için internetten sipariş veren biriyim. Gerçekten hızlılar ve güvenilirler.
    Ürün burada da satılıyor; tıklayın
  • Arkadaşlar ben makineyi satın aldım şu anda kullanıyorum.Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Spesifik sorular olursa daha aydınlatıcı yanıtlar vermeye çalışırım.
  • Hayırlı olsun

Nereden, ne kadara aldın? Paket içeriğinde neler çıktı? Vista puanı kaç çıktı? Isınma durumu nasıl? Ve ağırlık nasıl

Şimdilik bu sorular yeterli
  • 3d mark 06 testi yaparsan seviniriz. birde maikne ile ilgili ilk izlenimlerini alırsak iyi olacak.
  • 3d mark testi sonra yaparım pek vaktim olmuor o işlere ama ilk izlenimimi şöyle açıklayayım.Klavye ve touchpad ini beğnmedim.yani bana göre kullanışlı değil.Makine çok ısınmıyo dicem.Neye göre derseniz en yeni kullandığım laptop HP nin 14.1'' lik 2400 serisinden bi laptoptu arkadaştan almıştım o daha fazla ısınıyordu.Ağırlığı hemen hemen onun kadar belki daha hafif olabilir.
    Şarj aleti baya büyük ve biraz kısa gibi geldi.Kısık ayarlarda 2 bucuk saat civarı şarj gidior.Paket içeriğinde 2 adet LCD ekran silmek için bez wardı görünce şaşırdım.DVD rom ile ilgili sevindiğim nokta Light Scribe özelliği war.DVD rom müthiş ses yapıo ve titretio ..vista puanı başta 4.8 di sora 5.0 olmuştu ama ben bi format atmak zorunda kaldım tekrar 4.8 oldu :S anlamadm nedeni ni..

dediğim gibi spesifik sorular olsa daha net olur böyle cevaplamakta zorlanıom..umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • @mtn1905

Laptopu nereden aldın?
    İnternetten ise hangi siteden ve kaç günde geldi?
    Herhangi bi magazada satılan bi yer biliyor musunuz ankarada?

Performansı nasıl aletin klavyesini neden beğenmedin malzemesi kalitelimi?
    Ayrıca dizaynı nasıl?
  • Ankaraya cuma günü gelmiş mavi bilgisayara.Bugünde %20 indirimi var kaçırmayın derim?
  • Ereyon dan 12 taksitle 2231 e geldi cardfinans olsaydı 2096 ytl ye 12 taksit alabilirdim olmadı, yukarda okursan Asus'un ürünleri gümrüğe takıldığı için bir haftada geldi.Ürün ellerine geçer geçmez yolladılar bir günde geldi.
    Klavye kalitesini beğenmedim.Makinenin performansını daha deniyemedim Harddiskle ilgili şunu diyeyim şu ana kadar çok zorladığım söylenir tüm bunlara rağmen sesi çok çıkmadı.Ama Dvd takıp oyun oynamanız çok zor titretiyor.Uyuşur eliniz ama tüm bunlara rağmen Maşallah diyorum hoş makine.

Ram 3GB yada daha fazla olsa çok daha rahat açılıp kapanır bence.

Bu fiyata göre alınabilecek en iyi makinelerden.Ben tavsiye ederim.Ama önce bilgisayarı ne için kullananacağınızı iyi seçin ona göre alın.Touch pad 'in scrollu çok aktif değil.hemen devreye giremiyor.Aynı olaya başka laptoplarda da rastlamıştım.Ama Can alıcı bir sorun değil.

• Dolar kurundan dolayı aldığın rakama yaklaşmış ürünün fiyatı zaten:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=97551
  • Başta Mtn1905 olmak üzere bu ürünü alanlara hayırlı olsun diyorum.
    Ürünün DVD sinin ses çıkarması üzücü. Ama acaba bütün hepsinde bu sorun var mı?
    Harddiskin sessiz olması ise güzel. Acaba fanın sesi nasıl ve fan normal kullanımda yani word-excell falan kullanırken çalışıyor mu?
    Kamerayı da merak etmekteyim. Görüntü kalitesi nasıl. Bir de m51 modelinde yüz tanıma fonksiyonu varmış. Parmak izi okuyucusunun işlevini görüyormuş. Bu modelde de var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 15 Mart 2008; 14:26:23 >
  • Laptop hayırlı olsun mtn1905. Bir kaç sorum olacak, cevaplarsan çok makbule geçer.

Ekran çözünürlüğü 1280x800 mü?
    Kullanılan harddisk'in markası nedir?
    Parmak izi okuyucuyu denedin mi? İyi çalışıyor mu?
    F8SN modellerinin bazılarında dijital TV-anten girişi (DVB-T) mevcutmuş, sendekinde var mı böyle bir giriş?
    Harici monitör çıkışı olarak VGA ve DVI var mı?
    Kablosuz özellikleri nasıl? Bluetooth var mı ? 802.11a/b/g/n mi?
    Hangi yazılımlar ile geliyor?
  • ürünün bir incelemesi notebookcheck.com sitesinde yapılmış. Fakat İngilizce sayfasını bulamadım. Sadece Almanca sayfasında var.
    Ürün %84 gibi yüksek sayılabilecek bir rakam almış. Yazılanlar almanca olduğu için tam anlamadım. Ama fiyatı yüksek yazmışlar. 1460 euro. 3 milyara yakın. Sanırım tanıttıkları üründeki işlemcinin T9300 olmasından kaynaklanıyor. Maximum sıcaklığı 40.3 derece olarak ölçmüşler sizce yüksek midir? Ses olarak diğer notebook modelleri ile arasında pek fark yok gibi. Hdd ile 38.3 desibel. Dvd ile 49 desibel. Pilinde 3 saate yakın gittiği belirtilmiş.
    Adresi http://www.notebookcheck.com/Test-Asus-F8SN-Notebook.8142.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 15 Mart 2008; 16:25:01 >

• millet yurtdışından alsak makineyi gümrükte ne kadar eklerler mesela yurtdışından aldık 1100dolar elimize gelmesine kadar kaç para olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 15 Mart 2008; 16:32:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyhat

ürünün bir incelemesi notebookcheck.com sitesinde yapılmış. Fakat İngilizce sayfasını bulamadım. Sadece Almanca sayfasında var.
    Ürün %84 gibi yüksek sayılabilecek bir rakam almış. Yazılanlar almanca olduğu için tam anlamadım. Ama fiyatı yüksek yazmışlar. 1460 euro. 3 milyara yakın. Sanırım tanıttıkları üründeki işlemcinin T9300 olmasından kaynaklanıyor. Maximum sıcaklığı 40.3 derece olarak ölçmüşler sizce yüksek midir? Ses olarak diğer notebook modelleri ile arasında pek fark yok gibi. Hdd ile 38.3 desibel. Dvd ile 49 desibel. Pilinde 3 saate yakın gittiği belirtilmiş.
    Adresi http://www.notebookcheck.com/Test-Asus-F8SN-Notebook.8142.0.html

Arkadaşım,http://translate.google.com/translate_t ye git, verdiğin adresi gir, Almanca- İngilizce gibi ayarları yap, google senin için çevirsin.

• MRT_ES verdiğin bilgi için çok sağolasın.
  • Heyhat soruların güzel :)

tek tek yanıtlamaya çalışayım
    quote:

Ürünün DVD sinin ses çıkarması üzücü. Ama acaba bütün hepsinde bu sorun var mı?
    Harddiskin sessiz olması ise güzel. Acaba fanın sesi nasıl ve fan normal kullanımda yani word-excell falan kullanırken çalışıyor mu?
    Kamerayı da merak etmekteyim. Görüntü kalitesi nasıl. Bir de m51 modelinde yüz tanıma fonksiyonu varmış. Parmak izi okuyucusunun işlevini görüyormuş. Bu modelde de var mı?

--Dvd olayını başka yerde warmı bilmiyorum ama şunu söyleyeyim abartılacak bir sorun değil en azından benim için çünkü DVD kullanma huyum yok.External HDD ve USB bellekler fazlasıyla yedekleme işini gördükleri için gerek kalmıyor.Tüm bunlara rağmen abartılacak birşey değil..
    --Fan sesi rahatsız edici değil.Öyle zırt pırt çalışmıyor hatta sanırım hiç çalışmıyor.:) şaka bir tarafa bu konuda da bana göre iyi.
    --Kameranın görüntüsüne gelince: Açıkçası Dell in web camı gördüken sonra gördüğüm hiç bi cam a güzel diyemiyorum bunun cam vasat.Hatta kötü denebilecek kategoride.Dediğin gibi yüz tanıma fonksiyonu var.Daha kullanmadım ama o özellikte gerçekten çok hoş.Ama tahminimce yazılımla yapılmış birşey.Yani diğerleriylede olabilir yazılımda uzman değilim ama bu konuda azıcık klavye(mürekkep) yalamışlığımız var .

•  ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ
    vista puan
  • Rakamlardan çıkardığım sonuç F8sn ile 8600m ekran kartlarına sahip diğer modeller arasında önemli bir performans farkı yok. Kamera ile ilgili benim için önemli bir soru soracağım. Kamera kendi etrafında 180 derece dönebiliyor mu?
  • Ürünü almışsınız hayırlı olsun mtn güle güle kullanın.
    Web satış sitelerinde pek fotoları yok bizim için 2-3 adet fotoğraf çekip koyabiilrmisiniz?En azından neyin nerede ne olduğunu görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyhat

Rakamlardan çıkardığım sonuç F8sn ile 8600m ekran kartlarına sahip diğer modeller arasında önemli bir performans farkı yok. Kamera ile ilgili benim için önemli bir soru soracağım. Kamera kendi etrafında 180 derece dönebiliyor mu?

180 derece değil ama 240 derece dönüyor netteki bilgilere göre

http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=501&l4=0&model=2032&modelmenu=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 16 Mart 2008; 10:22:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.