Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşagıda ki linkte ürünün resimleri var sadece çanta farklı bilginiz olsun.

aSUS F8SN RESİMLER

TÜM CABALARIMA RAGMEN ***** LI ÇIKAN YER : www nokta notebook nokta gen nokte tr dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 20 Mart 2008; 19:15:58 >
  • beyler netten baktğım kadarıyla cihaz süper en iyisi de 14.2 olması bu arada bir kaç sorum olcak :
    1: klavye ve touchpad kalitesi hakkında bir yorum yazarsanız sevinirim f3 serisi gibi dandik mi bi yenilik var mı kalite açısından
    2: parmak izi okuyucu kullanıslı mı memnun musunuz cok cekici bir ozellik valla.
    bu arada ben de yakında almayı dusunuom 1 ay içinde acer den kurtuluorm kullanıcı derneği felan açarız hem
  • parmak izi okuyucusu güzelde programı vasat!

mesela sadece parmak izi ile login olsun windows die miosun yada ne bilim korumak istedigin klasörlere direk parmak izi ile güvenlik koyamıyorsun ek program kullanmak gerek sanırım bilen varsa bu tür zengin özelliklere sahip bir program paylaşırsanız sevinirim :)
  • plastik kalitesi güzel , siyah kısımlar hafif pürüzlü yapılmış , sağlam imajı veriyor, gri kısımda oldukça parlak , metal gibi duruyor bu da havalı görünüm vermiş. bende eskiden f3jc vardı , kağıt helva gibime geliyordu iki elimle alttan tutarak taşıyordum , güven vermiyordu . bu daha sağlam duruyor. tuş takımı tam oturmuş , kalkma zıplama ses çıkarma yok ,
    touchpad in sağ sol klikleri epey klik yapıyor. kamera alttan geriye doğru dönebiliyor . kapkta klips yok , buzdolabı gibi tık kapanıyor. kuvvet uygulamadan açılmıyor. dijital ses çıkışı var, 5.1 çözücülü amfiye bağlanabilir.
    sistem açılışında yüz tanımayı aktif ederseniz, kamera görüntü alıyor ,şifre yazmadan yada parmaklamadan açılabiliyor.
    hoparlörleri ön yüzde , yatakta kucağa alınca kendime doğru çekince hoparlörlerin önü kapanıyor. neyseki kulaklık çıkışı yanda, kulaklık jakı karnıma batmıyor.
    ses ayar için manuel düğme yok , fn + f kombinasyonları ile aç-kıs -kapa kontrolü var.
    taçpedin sıkrol kısmının hassasiyeti az, belki ayarlardan artırılabilir bilmiyorum.
    harddisk 2 ye bölünmüş olarak geliyor , nero , 3 aylık norton security ve 2 aylık ofis mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebu -- 25 Mart 2008; 2:43:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

parmak izi okuyucusu güzelde programı vasat!

mesela sadece parmak izi ile login olsun windows die miosun yada ne bilim korumak istedigin klasörlere direk parmak izi ile güvenlik koyamıyorsun ek program kullanmak gerek sanırım bilen varsa bu tür zengin özelliklere sahip bir program paylaşırsanız sevinirim :)

arkadaşım yanlışın var parmak izi okuyucusu çok işe yarıyor dosyalarıda kilitleyebiliyorsun.Ben parmak izi ile login ettiriyorum.Ama şifre yada parmak izi şeklinde soruyor.yani ikisi bir arada oluyor.Parmak izi ile giriş yaptıktan sonra sağ altta anahtar şeklinde bir program açılıyor.

Herhangi bir dosyanın üzerinde sağ tuş tıklayıp Encrypt yaparsan dosyayı kilitliyor.Eğer sağ alttaki Kilit simgesine sağ tıklayıp log of yaparsan o dosya açılmıyor tekrar parmak okutursan eski haline gelip dosyayı tekrar şifresiz yapabiliyorsun yada iki klick ile açabiliyorsun..

Ayrıca arkadaşlar bu forumu biraz daha aktif yapalım.Şu anda benim sınavlarım olduğu için ilgilenemiyorum ama sınavlardan sonra her türlü soru ve görüşlere cevap vermeye çalışacağım. Diğer F8Sn sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa daha faydalı olur diye düşünüyorum.

• evetya ben netten lenavonun programını kurmuştum asus securityi unutmusum gercekten program süper baya gelişmiş herşey yapıon parmak izi ile msnde login olma banka sitelerinde login olma neler neler evet klasor sifrelemede mevcut...
  • Cihazı omuzunda uzun süre taşıyan var mı arkadaşlar? (adaptör pil dahil 15 dakika civarında taşıyan) Sizce taşınabilirliği nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 27 Mart 2008; 11:05:10 >
  • bataryası küçük ve hafif oldugu için ben adaptör yerine yedek batarya taşıyorum kesinlikle daha hafif hem kablo salatasından kurtuluyorsunuz hemde daha kullanışlı oluyor.
  • Cihaz üzerinde yedek bataryada mı geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Cihazı omuzunda uzun süre taşıyan var mı arkadaşlar? (adaptör pil dahil 15 dakika civarında taşıyan) Sizce taşınabilirliği nasıl?

walla cihaz omuzda taşıması zor yani belli süreden sonra ağrı çökmeye başlıyor.Ama ben sırt çantasında saatlerce taşıyorum sorun olmuyor sanada tavsiye ederim.Cihaz çok hafif değil.yani eğer taşınması çok daha rahat bir makine istiyorsan tavsiyem odur ki 12.1 liklerden al..Ama bu bilgisayar 15.4 ten kesinlikle hafif ve ondan daha iyi taşınabilir.
  • Aslında sırt çantası iyi fikir ama ben haftanın her günü takım elbise giydiğim için ne yazık ki mümkün değil. Ben zaten f9sg'yi aldım ama bu cihazda aklımdan hala gitmemişti(iade edebilme sürem hala dolmadı). Yalnız bu son söylediklerine göre ben 12.1"ten vazgeçmesem iyi olacak. Çünkü ağırlık gerçekten önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 27 Mart 2008; 22:23:25 >
  • Yok yedek bataryayı kendim aldım
  • quote:

Yok yedek bataryayı kendim aldım

kaça aldın bataryayı yan sanayi mi orjinal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Aslında sırt çantası iyi fikir ama ben haftanın her günü takım elbise giydiğim için ne yazık ki mümkün değil. Ben zaten f9sg'yi aldım ama bu cihazda aklımdan hala gitmemişti(iade edebilme sürem hala dolmadı). Yalnız bu son söylediklerine göre ben 12.1"ten vazgeçmesem iyi olacak. Çünkü ağırlık gerçekten önemli.

eewet bencede vazgeçme çünkü aralarındaki ağırlık farkı barizdir.Bu tahmin edilebilir.sanırım özellik olarakta çok farkı yok.Hayırlı olsunn
  • Arkadaşlar bugün bu üründen bi tane aldım fakat kafama bişey takıldı . bilgisayar kapalı durumdayken yandaki 2 tane kauçuk ayak(kırmızı) havada kalıyor webcam(mavi) olduğu kısım sa alt gövdeye değiyor ve yeni almama rağmen azda olsa orayı çizdi. sizinkinde de böle bi sorun varmı diye soracaktım.
     ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın sedat -- 30 Mart 2008; 0:29:43 >
  • arkadaslar bu laptopta parmak izi okuyucuya birden fazla parmağı tanıtabiliyormusunuz yani hem benm hem kardesiminki gibi (ikisi de aynı işi yapacak sekilde)
  • üst kapak pavilionu andırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha24

arkadaslar bu laptopta parmak izi okuyucuya birden fazla parmağı tanıtabiliyormusunuz yani hem benm hem kardesiminki gibi (ikisi de aynı işi yapacak sekilde)

tabiki istediginiz kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha24

quote:

Yok yedek bataryayı kendim aldım

kaça aldın bataryayı yan sanayi mi orjinal mi?

Asus turkiyeyi aradım ellerinde yokmuş 170$+kdv dediler zaten yuh dedim :)

muadil A kalite ürün aldım orjinal bataryasından sadece 20-25 dk az gidiyor sebebide orjinali 4800mA bu 4400mA normal bi durum.
    Fiyatıda 90$ kdv Dahil

• quote:

Orjinalden alıntı: çılgın sedat

Arkadaşlar bugün bu üründen bi tane aldım fakat kafama bişey takıldı . bilgisayar kapalı durumdayken yandaki 2 tane kauçuk ayak(kırmızı) havada kalıyor webcam(mavi) olduğu kısım sa alt gövdeye değiyor ve yeni almama rağmen azda olsa orayı çizdi. sizinkinde de böle bi sorun varmı diye soracaktım.

Evet aynı durum bende de söz konusu.Onun nedeni Web cam diye düşünüyorum.

quote:

Asus turkiyeyi aradım ellerinde yokmuş 170$+kdv dediler zaten yuh dedim :)

muadil A kalite ürün aldım orjinal bataryasından sadece 20-25 dk az gidiyor sebebide orjinali 4800mA bu 4400mA normal bi durum.
    Fiyatıda 90$ kdv Dahil

Bu arada kaç hücreli pil aldın???.Bende 9 hücreli almayı planlıyorum ama satan bir yer görmedim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.