Şimdi Ara

Asus'dan Donanım Haber üyelerine özel inceleme yarışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hey

Arkadaslar oduller konusunda degisiklige gidilebilir, fakat bu kadar sert elestirilerin nedenini anlayamadim, ayrica yarismaya sadece odul icin girecek arkadaslar hic bence vakit harcamasin.
    Unutanlar icin yaziyorum forum bir paylasim yeridir, bu etkinlikte yapilmak istenen de bunu saglmak; artilari eksileri ile kullandiginiz urun hakkinda digerlerine yardimci olmaktir, asus ya da bask birinin ustune size odul vermesine gerek yoktur, en azindan biz boyle gorduk eskilerden.asus z77leri satamamismis bilmem bisi yaniyormus yani ben anlamiyorum..
    Iyi forumlar dilerim

Nasil anlayamadiniz ben de onu anlayamadim... elestiri tabi ki olacak cunku incelediginiz urunun aynisini veriyorlar hediye olarak...

quote:

Orijinalden alıntı: hey
    yarismaya sadece odul icin girecek arkadaslar hic bence vakit harcamasin.

o zaman odul vermeyin..? Burda odulun amaci ne o zaman? niye adamin elindeki anakartin aynisini hediye olarak veriyorsunuz..? Sizce bu mantikli bir odul mu? Siz yapin incelemeyi odul onemli degilse, biz de okuyalim, niye bizi yoruyorsunuz...

bence elestiriler oldukca yerinde, sadece birazcik ozelestiri yapmayi ogrenmeniz gerekiyor.

Niye elestirilmeyi kaldiramiyoruz ben de onu anlamiyorum...

• Sadece z77 ile kısıtlanması kötü olmuş. Asusn piyasada olan tüm çipsetleri z77, x79, 990FX gibi anakartlar da olmalıydı. AMD anakartlar da olsaydı güzel bir inceleme yazısı yazabilirdim.
  • ödüller değişmiş ama hala sadece z77 anakart sahibi olmak gerekiyor

Origin ID: El_Mukteda
  • sanırım yoğun istek üzerine ödüller değişmiş, kanımca güzel olmuş.
    yarışmayada z77 olrak katılmakta yarışmayı aşırı derecede sınırlamış.
    bu yarışmaya max.15-20 kişi anca katılır ve zevki olmaz.
    sınırı biraz daha geniş tutarsak daha çok paylaşımlar olur
    Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx-470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710
  • Mavimus v ler gelse direk inceleme yapacagim ama ortada kart yok hala

Yarışma koşullarına benim anakartım dahil olmuyor ama yinede vakit bulursam inceleme yapmayı düşünüyorum.
    Sadece yaışma için veya ödül almak için değil normalde incelediğim ürünlerde vardır.

Forumda SSD ile detaylı ve en çok tutulan İLK incelemeyi yine ben yaptım
    CORSAIR 120GB Force 3 GT

Yarışma koşulları açık ve net kanımca, çok fazla eleştiri almış. Yöneticilerin yerine kendimi koyarak tarafsız düşündüğüm zaman, her kafadan çıkan sese göre hareket etmek imkansız.
    Herkezler birşeyler istemiş, bunu yapmak çok zor.
    Yarışma ve kuralları bellidir, saygı duyulmalı ve isteyen yarışmaya katılmalıdır.
    Aynen bir futbol maçında penaltı veren hakeme yapılan itirazlar ne kadar gereksiz ise bu eleştirilerde o kadar gereksizdir.

Herkeze bol şans, ama yarışma tüm D.H üyelerine PM ile duyrulsun
    Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx-470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710

• Z77 li bir kart alip bunun uzerine sistem kurabilecek kadar param olsaydi zaten inceleme isinede girmez hediye pesinde de kosturmazdim.

My Love its My Job
  • Z77 mi biz hala P45'teyiz yapmayın etmeyin.Z77 çipsetli anakartımız olsa burada işimiz ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Z77 mi biz hala P45'teyiz yapmayın etmeyin.Z77 çipsetli anakartımız olsa burada işimiz ne

dostum p45 kullanıyor olabilirsin, z77 anakartımız olsa burda işimiz ne gibi cümleler çok yanlış bana göre.
    burası paylaşım, bilgi alışverişi yapılan bir platform. burda esas amacımız kullanılan anakartları özellikle yeni nesil anakartları inceleyip , bu anakartları almayı düşünen kişilere yardımcı olabilmek.
    kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak.

Asus firmasıda bu emeğe karşın yarışma düzenleyerek en faydalı incelemeye yapan kişiye ödül verecek.
    şöyle düşünün milli piyangodan bilet alıyorsunuz ve size son 1 yada son 2 rakamı tutuyor ve azda olsa para almaya hak kazanıyorsunuz.
    benim bu kadar param var zaten, ben bu parayı almam dermisiniz hiç. sokak sokak biletçi arasınız parayı almak için.

Lütfen verilen ödülleri küçümsemeyin, parası çok olan zengin kişiler mutlaka vardır aramızda, zaten kullanıyorum ne yapayım ben bu ürünü şeklinde düşünmesinler, manevi olarak kabul etsinler hediyeyi.

Ayrıcada zaten verilen hediyeler yönetim tarafından değiştirildi.

• @kemal2238
    Gerçekten çok iyi niyetlisin.Esas amaç kartları almak isteyenlere yardımcı olmak demek,kartları satmak değil sanırım.Asus esasen insanları kartlar konusunda bilgilendirmek istiyorsa kartların fiyatını biraz indirsin biz de o zaman satın alıp yeterince bilgileniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 30 Nisan 2012; 14:10:29 >

Orijinalden alıntı: knnkpln

@kemal2238
    Gerçekten çok iyi niyetlisin.Esas amaç kartları almak isteyenlere yardımcı olmak demek,kartları satmak değil sanırım.Asus esasen insanları kartlar konusunda bilgilendirmek istiyorsa kartların fiyatını biraz indirsin biz de o zaman satın alıp yeterince bilgileniriz.

fiyat konusunda size katılırım ama şu varki bunu sadece asus yapmıyor.
    bilişim sektöründeki tüm markalar ilk piyasaya sürülen ürünü yeni olduğundan yüksek fiyattan veriyor.
    bu zaten satış-pazarlama politikası. Piyasanın kaymağını alıyorlar. bunda kimsenin yapacağı birşey olacağını sanmıyorum.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın benim bu tutumum, Asusu korumak onun yanındaymış gibi bir havaya girmek istmem ama,
    kabullenmeside belki zor ama söylediklerim benim açımdan en doğrusu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Z77 mi biz hala P45'teyiz yapmayın etmeyin.Z77 çipsetli anakartımız olsa burada işimiz ne

dostum p45 kullanıyor olabilirsin, z77 anakartımız olsa burda işimiz ne gibi cümleler çok yanlış bana göre.
    burası paylaşım, bilgi alışverişi yapılan bir platform. burda esas amacımız kullanılan anakartları özellikle yeni nesil anakartları inceleyip , bu anakartları almayı düşünen kişilere yardımcı olabilmek.
    kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak.

Asus firmasıda bu emeğe karşın yarışma düzenleyerek en faydalı incelemeye yapan kişiye ödül verecek.
    şöyle düşünün milli piyangodan bilet alıyorsunuz ve size son 1 yada son 2 rakamı tutuyor ve azda olsa para almaya hak kazanıyorsunuz.
    benim bu kadar param var zaten, ben bu parayı almam dermisiniz hiç. sokak sokak biletçi arasınız parayı almak için.

Lütfen verilen ödülleri küçümsemeyin, parası çok olan zengin kişiler mutlaka vardır aramızda, zaten kullanıyorum ne yapayım ben bu ürünü şeklinde düşünmesinler, manevi olarak kabul etsinler hediyeyi.

Ayrıcada zaten verilen hediyeler yönetim tarafından değiştirildi.

Anlıyorum fakat sadece z77 çipsetli bir anakartı incelemek yerine daha geniş bir ürün incelemesi istese daha uygun olurdu.Mesela anakartı asus olan ve ya daha da geniş olarak asus ürünü kullanan.Zaten Z77 çipsetli bir anakart kullanan verilen hediyeler anakartının üzerinde takılıdır bile

Ha tabi ki de asus yeni ürünün incelemesini isteyecektir.Bu yarışmadaki amaç hem hediye vermek hem de asus'un bu inceleme sayesinde z77 çipsetli anakartlar için hafif bir reklam ve tanıtım yapmaktır.
    Yarışmayı tamamen yarışmacılar için yapsaydı böyle bir sorun olmazdı diye düşünüyorum.

• evet şu yönden haklısın.
    Z serisi tüm anakartlar yarışmaya girseydi daha iyi olurdu.
  • Artık Bi Araştırma Yapacağız :)
  • yarışmaya katılım yok gibi bir şey.
    2 kişi gircek 1 tanesi 1. olucak.
    çok saçma oldu
  • quote:

yarışmaya katılım yok gibi bir şey.
    çok saçma oldu

tahmin etmek zor değildi böyle olacağını

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

çok saçma oldu

Nejat uyğur bir oyununda oğlu rölündeki kişiye
    oğlu: baba ama sınıf ikincisi oldum

baba: lan zaten sınıfta iki kişisiniz, öbür cocuk amel olsa sen birinici olacan

Orijinalden alıntı: 1444

quote:

çok saçma oldu

Nejat uyğur bir oyununda oğlu rölündeki kişiye
    oğlu: baba ama sınıf ikincisi oldum

baba: lan zaten sınıfta iki kişisiniz, öbür cocuk amel olsa sen birinici olacan

• İnceleme hazırlayan var mı ? (hiç denk gelmedim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.