Şimdi Ara

Asus'dan Donanım Haber üyelerine özel inceleme yarışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde olan kartı ödül vermeleri sacma olmuş gtx 680 falan verselermiş ya :) veya işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Katılmak için ASUS Z77 anakartımız olması gerekiyor, kazananlara yine ASUS Z77 anakart verilecek

güzel yakalamışsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

asus mu uzak dur...

senin bu işlerden uzak dur donanım falan

Orijinalden alıntı: hey

Hadi ASUS Z77 Anakartı olanlara hayırlı olsun

Donanimhaber ASUS İşbirliğinde Kullanıcı İncelemesi Yarışması

ASUS son kullanıcıların görüş ve önerilerine önem veriyor ve Donanimhaber’de en iyi ASUS kullanıcı incelemelerini arıyor ve bu amaçla küçük bir yarışma düzenlemektedir.
    Yarışma Donanimhaber forumlarında konu açarak en çok beğenilen ASUS Z77 Anakart ürün incelemesini yapan kullanıcılarımız ödüller kazanacaktır. Ayrıca her katılımcı ASUS’tan küçük hediyeler kazanacaktır.

Kurallar :
    1. Kullanıcının incelemesini yapacağı ürünün gerçek kullanıcısı ve sahibi olması gerekmektedir. Ödüle hak kazanabilmek için kanıt olarak istenildiğinde bu ürünün faturasını ASUS’a gösterebiliyor olması gerekmektedir.
    2. Katılabilmek için Donanimhaber ilgili forum altında “ASUS XXX Kullanıcı İncelemesi” başlığı altında konu açılmalıdır ve ürünün artı ve eksi yönlerini de barındıran tarafsız bir incelemesi bir kullanıcının gözünden açıklayıcı bir şekilde sunulmalıdır.

Örnek : Tüm forumlar » Donanım / Hardware » Dahili Bileşenler » Anakart altında başlık ASUS P8Z77 Kullanıcı İncelemesi.
    3. En iyi incelemeler incelemenin kalitesi, inceleme konusunun popülerliği, incelemeye atılan olumlu mesaj sayısı vb. kriterler göz önünde bulundurularak Donanimhaber ve ASUS Türkiye tarafından seçilecektir.
    4. Yarışma 27 Mayıs 2012 saat 23:59 itibari ile sona erecektir.
    5. İçerik olarak yayımlanan tüm yazılar kullanıcının sorumluluğundadır, Donanimhaber forum kurallarına uymayan ya da övme veya karalama içerikli tüm katılımların diskalifiye edilebileceğini yarışmaya katılmakla kullanıcılar kabul etmiş olur.
    6. ASUS TR yarışmanın kurallarını değiştirme hakkına sahiptir, hediyelerin olası stok kalmaması vb durumlar halinde temin edilememesi halinde, değiştirme hakkına da sahiptir.

*Spam şeklinde yapılan incelemeler ya da içeriği yetersiz incelemelere hediye söz konusu değildir. Kararımıza saygı duyulmasını rica ediyoruz.
    Hediyeler :

En iyi ASUS Z77 Kullanıcı incelemesi ödülleri:
    1. Sabertooth Z77

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/SABERTOOTH_Z77/

2. ASUS P8Z77-V Deluxe

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_DELUXE/

3. ASUS P8Z77-V PRO

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_PRO/

4. Katılımcı Hediyesi :
    Kurallara uygun şekilde kullanıcı incelemesinde bulunanlara ASUS kit hediye olarak verilecektir.

Asus'dan Donanım Haber üyelerine özel inceleme yarışması

İçeriğinde kablo bağlar, özel temizleme sıvısı, temizleme bezi, temizleme fırçası, tükenmez kalem ve mousepad mevcuttur.

Bilgi amaçlı soruyorum Şimdi anakartın yanında faturada ismimiz gözükeceği bir şekilde resim çekmemiz yeterli olucakmı yani böle birşey yaparsak aldığmız firmanın ismi direk gözükecek buda reklama girmiyormu bu kanıt olayını biraz daha açarsanız sevinirim

• Güzel bir etkinlik ama incelemelerin sadece Asus Z77 anakartlarla sınırlı kalması saçma olmuş.Tüm ASUS anakartları için geçerli olsa bir çok kişinin katılabilceği güzel bir yarışma olurdu.
  • Alayı uckagıtincelemeyi yapmak için once anakartın satın alınması lazım Haksızmıyım ?

Hadi asus urunleriyle olsa anlcam da
  • msi distribütörleri gibi uyanık davransalardı, ivy bridge işlemcilerin incelemeleri ortaya çıkıp işlemcilerin kor gibi yandığı ortaya çıkmadan asus z77 anakartları ithal etselerdi, milletin hala ivy'den beklentisi varken yeterince z77 anakart satarlardı, şimdi de böyle saçma sapan üçkağıtlara başvurmak zorunda kalmazlardı.

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Katılmak için ASUS Z77 anakartımız olması gerekiyor, kazananlara yine ASUS Z77 anakart verilecek

Kazanan kartı satıp kendi aldığını bedavaya getirecek demek
  • İyi ve gerçekden başarılı olan kazansın. Gerçekden alın teri ile emeği ile yapan adaylar haketsin..
  • Sahibi olduğum anakartı inceleyip hediye olarak aynı karttan alacam çok abuk bişey olmuş... Benim bildiğim inceleme yapacak kişilere firma ücretsiz anakartı yollar onlar da incelemelerini yapıp yayınlar bu biraz anakart sattırma reklamı gibi olmuş...
  • Arkadaslar oduller konusunda degisiklige gidilebilir, fakat bu kadar sert elestirilerin nedenini anlayamadim, ayrica yarismaya sadece odul icin girecek arkadaslar hic bence vakit harcamasin.
    Unutanlar icin yaziyorum forum bir paylasim yeridir, bu etkinlikte yapilmak istenen de bunu saglmak; artilari eksileri ile kullandiginiz urun hakkinda digerlerine yardimci olmaktir, asus ya da bask birinin ustune size odul vermesine gerek yoktur, en azindan biz boyle gorduk eskilerden.asus z77leri satamamismis bilmem bisi yaniyormus yani ben anlamiyorum..
    Iyi forumlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: El Mukteda

msi distribütörleri gibi uyanık davransalardı, ivy bridge işlemcilerin incelemeleri ortaya çıkıp işlemcilerin kor gibi yandığı ortaya çıkmadan asus z77 anakartları ithal etselerdi, milletin hala ivy'den beklentisi varken yeterince z77 anakart satarlardı, şimdi de böyle saçma sapan üçkağıtlara başvurmak zorunda kalmazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Arkadaslar oduller konusunda degisiklige gidilebilir, fakat bu kadar sert elestirilerin nedenini anlayamadim, ayrica yarismaya sadece odul icin girecek arkadaslar hic bence vakit harcamasin.
    Unutanlar icin yaziyorum forum bir paylasim yeridir, bu etkinlikte yapilmak istenen de bunu saglmak; artilari eksileri ile kullandiginiz urun hakkinda digerlerine yardimci olmaktir, asus ya da bask birinin ustune size odul vermesine gerek yoktur, en azindan biz boyle gorduk eskilerden.asus z77leri satamamismis bilmem bisi yaniyormus yani ben anlamiyorum..
    Iyi forumlar dilerim

Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx-470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.