Şimdi Ara

asus 7790 son update sonrasi kafayi yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basliktaki gibi memnunum kartimdan fakat son updateyi atinca durduk yere mavi ekran veriyor hellppp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• son update derken 13.12'den mi bahsediyorsun?bir arkadasimin 270x karti da o surucuyu kurunca sapitmis.surucuyu su programla guvenli mod'a gecerek temizle 13.11 beta9.5 kur bakalim degisim olacak mi?

http://www.wagnardmobile.com/DDU/
  • Vatan'dan mı aldınız acaba? Eğer oradan aldıysanız hatalı bir parti var Vatan'da. Forumda bayağı vardı hatalı ürün alan. Bir bakın isterseniz.
  • Dostum ben vatan dan aldım fakat bir sorun yok son updateyi de yaptım sen VGA danmı bagliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgadan bağlaniyorum vatandan aldim ısınma falan problemleri yok gayet iyi bir kart okadarda korkulacak bi kart değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

vgadan bağlaniyorum vatandan aldim ısınma falan problemleri yok gayet iyi bir kart okadarda korkulacak bi kart değil

7000 serisinde VGA ile bağlantıda dalgalanma sorunları var. 7790 kaynaklı değil. Tüm 7xxx serisinde bu durum var. İmkanın varsa HDMI ya da DVI ile bağlantı yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hescerr kullanıcısına yanıt
    Dostum ben sana ne demiştim hiç inanmadın söylediklerime böyle çekersin işte biz boşunamı diyorduk mavi ekran hataları alıyoruz diye.. 7770 alın diye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim eski updateyi yükledim geçti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

vgadan bağlaniyorum vatandan aldim ısınma falan problemleri yok gayet iyi bir kart okadarda korkulacak bi kart değil

7000 serisinde VGA ile bağlantıda dalgalanma sorunları var. 7790 kaynaklı değil. Tüm 7xxx serisinde bu durum var. İmkanın varsa HDMI ya da DVI ile bağlantı yapın.

Dalgalanma sorunu şuanda yok
  • quote:

kardeşim eski updateyi yükledim geçti :D

o kartı çok kurcalama ya amd de driver güncellemek dertten baska bişey değil heleki 7790da kutudan ne çıkıyorsa devam :D
  • Sorun var mı artık?
  • Dostum senden bi isteğim var Msi Afterburner kurup oyunlarda test yaparmısın bi Msi Afterburner'dan tüm ekran kartı ile ilgili herşeyi açın oyunda sol üst köşede gözükecektir zaten hemen hemen bu kartla aynı sorunları yaşadık sizinle normalde gpu-z ile baktığımda sürekli stabil bir sonuç alamıyorum ama Msi Afterburner ile kartta sorun olup olmadığını öğrenebiliyorum sizede tavsiyem bi test edin oyunlarda
  • Denedim o programla ASUS GPU Tweak ile pek farkı yok. Oyunda kullanım %100 görünüyor bir sıkıntı yok.
  • Sorun benim kartta ozaman bugun birde mavi ekranla karşılaştım sorunlar bitmiyor anlıcanız
  • konuyu hortlatmak gibi olmasin hiçbir sorunum yok mavi ekran hatası alıyordum işlemciye termal macun falan sürdüm işe yaramaz sanıyordum oldu mavi ekran hatasıda yok artık
  • Benimi hd7870 de catalyst 13.12 den çekmeye başladı. Yarın 13.9 a geri alıp deneyeceğim. Hatta toptan format atmayı düşünüyorum ahci modu açarak.
  • Bıktım bu karttan sorun yaşamayan neredeyse yok.Servise yolluyosun sorunu yok diyorlar.Son sürücüyü kullanan var mı ?
  • muhammet_16_09 M kullanıcısına yanıt
    dostum ben zaten son sürücüyü kullanıyordum 13.12 whql olan sürücüyü ama bende gpu kullanımı %0 oluyordu oyunlarda düşük fps alıyordum ve kartın belleği 2 gb olmasına rağmen hep 0 mb kullanılıyor olarak gösteriyordu bende servise verdim bekliyorum bakalım sonucu
  • Hala mı sorunlar devam ediyor? Yeni driver indirip kurun amd'nin sitesinden. Ben onu kullanıyorum bir sorun yok.
  • Ne kartmış arkadaş alan da pişman almayan da. İstisnalar müstesna..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.