Bildirim
Asus 6970 direct cu ii ısınma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
102'de yanabilir kartın sana söyliyeyim bir sıkıntı var. -
İzmirde tavsiye edebileceğiniz teknik servis varmı peki ? Poligon tarafında oturuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanacak kadar kötü durum yani..
fan dönüyormu thermalmacunu yeniledin mi kartda cizik falan varsa yapabilir altda başka kullanan program olabilir bitcoin virusu falan vardır -
Yeni format attım virüs yoktur,fan seside ciddi geliyor ama kontrol etmedim tabi,macun işini bilemiyorum ilk aldığından beri kartı aynı macun var, dediğin gibi macunda olabilir.Aksam ben bir daha bakayim belki fan çok verimli dönmüyor
Macun yenilersen sorun %99 çözülür. -
Arkadaşların dediği gibi çıkarıp güzelce temizleyin, macunu yenileyin kesin çözülür. Oldukça basit bir işlem onun için bilgisayarcıya boşuna para vermeyin. Çekinceleriniz varsa youtube'da binlerce video bulabilirsiniz nasul uygulanacağına dair.
Yine de bir sıkıntı ile karşılaşırsınız haberdar edin ya da zor gelmezse size Bornovaya getirin ben bakayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: tekses
İzmirde tavsiye edebileceğiniz teknik servis varmı peki ? Poligon tarafında oturuyorum
ibrahim hocanın bornova merkezde dükkanı var, onla iletişime geçibilirsiniz son derece ilgili yardımı olan birisidir. -
Yardimlariniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim bu hafta ici termal macun alıp deniyecem.Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı macunda?
Kardeşim bi deneyeyim sanırım yaparım , yapamazsam ufak bi yardımıni alırım
Fanlardan biri iflas etmiş de olabilir. -
aynen fanlardan biri iflası çekmiştir asusun en güzel soğutma sistemlerinden biri o yani çalışıpta 102 derece görmemeli diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X