Şimdi Ara

asus 144 hz monitörüm için hangi kablo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar şu 1400 tl lik 144 hz monitörü satın aldım.

günlerdir youtubede falan hangi kabloyu kullanacağımı araştırıyorum hala kafam karışık. ekran kartı olarak msi gtx 970 var 3 yıldır vga lı olan ekranımı kullanıyorum ekran kartım dvı girişli sanırım dönüştürücü var.
    hangi kabloyu alırsam (dvi-hdmi-vga-displayport) birsürü seçenek var ve bunların hakkında hiçbir bilgim yok.

lütfen biri aydınlatır ve kafa verirse çok iyi olacak ona göre altın uçlu kablo çağıracagım amazondan.
    aldığım ekranda dvi-hdmi-displayport girişleri var.

birde ekrana uyan kabloyu söylersiniz ama ayrıca ekran kartında hdmi yada displayport girişi var sanırım ona nasıl ne takmalı biri akıl verirse ? 144 hz de tam performansında açmak istiyorum teşekkürler

googlede araştırdığıma göre hdmi ve displayportların versiyonları var ancak bağlantı için iki ucu DVI-D olan kablo diyorlar. dvı mı almalıyım? ayrıca monitörün yanında kablo gelirmi hiçbir bilgim yok :D

dual link dvi mi yoksa displayportmu birde şu ucu displayport gibi olanlar ekrana girer ama ekran kartında dönüştürücü kullanıp dvi yerinemi sokacagız yoksa direk displayport girişi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinzz -- 25 Temmuz 2015; 2:00:15 >

• Monitörün kutusundan çıkan dvi kablosunu kullanacaksınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki displayport dvi nin gördüğü bütün işlevleri görür mü ? yani demek istediğim birde ekrana giren yuvasını biliyorum peki ekran kartı için de displayport girişi var mı yoksa displayportu dvi ya dönüştürücümü lazım?
    İşlemci: Intel i7 4770K@[4.5GHZ] | Anakart: ASUS Maximus VI Extreme Z87 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro H110 | Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 | Ram : GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz Dual Kit Ram | SSD : Corsair 120GB Force 3 GT | Kasa Güç Kaynağı : Corsair C70 | SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W | Klavye Mouse : Logitech S510 | İşletim Sistemi : Windows 10 Pro (Orjinal)
  • Displayport en gelişmiş versiyon durumunda şuan zaten.Ekran kartınızın da monitörünüzün de DP çıkışı var.
    www.vatanbilgisayar.com
    Slx-460 Display Port Erkek/erkek Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-460-display-port-erkekerkek-kablo-15m.html
    bunun gibi bir ürün işinizi görür.

• Merhabalar, DVI dual olsa dahi en fazla 120 Hz desteklemekte dolayısıyla 144Hz için DP kullanmalısınız. Altın uç vs. pazarlama taktiğidir, nitekim veri aktarımı dış kaplama üzerinden değil kablonun içerisindeki pinler üzerinden yapılmaktadır, Hama, Philips gibi kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tercih edebilirsiniz.

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör 60 hz kaldı)(yardım)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ccandan kullanıcısına yanıt
    ekranla beraber gelen dvi kablosu 144 hz vermezmi hocam yani?
    Tekrar merhabalar, biraz bakındım da Türkiye'de adam akıllı Displayport kablosu yok, yine en iyisi yukarıda linki verilen S-Link. Bir farkı olmaz ama yurtdışından almayı düşünürseniz Amaon'dan Belkin'in kablosunu alabilirsiniz, lakin dediğim gibi çok anlamlı olmaz.

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • inuh kullanıcısına yanıt
    baktım amazondan zaten amazondaki şuanki dolardan dolayı (2.80 civarı ) 55 lira civari yine türkiyede 48 aynı sayılır burdan s linki alacağım sanırım başka kablo bulmak zor. sağolun

• AOC nin benzer monitörünü bir süre kullanmıştım , beraberinde gelen "Dual-Link DVI" kablosu ile de 144hz tazeleme hızını rahatlıkla alıyorsunuz Display Port şart değil , ben dual dvi ile almıştım sizin de bahsettiğiniz asus monitörde bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum yine de kullanan arkadaşlardan bilgi almanda fayda var
    System : Asus Prime B550M-K AM4 Motherboard / AMD Ryzen 5 5500 Cpu / Gskill Ripjawsv DDR4 32GB(16x2) 3600 Mhz CL18 Ram / Sapphire Pulse RX 6700XT 12G Ekran Kartı / Samsung 970 Evo 500GB Nvme m.2 SSD / Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200RPM 3.5" HDD / Corsair Carbide 400R, CX600M Psu / Asus MX259h 25" 5ms FHD Ah-Ips Monitör
  • Kutu içerisinden 144Hz destekli Dual-Link DVI kablosu çıkmaktadır, ekstra bir kablo almanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Temmuz 2015; 8:14:55 >

asus 144 hz monitörüm için hangi kablo ?
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    arkadaş en fazla 120 hz ye kadar destekler dedi hocam ? iyi biliyormusunuz acaba ? bencede monitorun performansını verecek kablo koymuşlardır doğal olarak.
    planetside 2
  • Sapphire R9 270X ta display port var mı acaba?

almayı düşünüyorum da
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.