Şimdi Ara

Monitör 60 hz kaldı)(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Bende Vestel 15' monitör ve MSI Atı RX9250 128MB Ekran kartım var. Sorunum Monitörü 60 HZ dan başka hızda çalıştıramıyorum. Bunu nasıl 70 HZ çıkarabilirim. Şimdiden Teşekkür ederim

• Arkadaşlar yardım edecek birisi yok mu? 60 hz gözümü çok yoruyor. Yardım ederseniz sevinirim
  • Masaüstünü hangi çözünürlükte kullandığın önemli.Eğer 1280 çözünürlükte kullanıyorsan bildiğim kadarıyla o monitör 60hz destekliyor.Çözünürlüğünü 1024*768e düşür ve 85Hze getirmeyi dene.
    Bunların farkındaysan ve denediysen bir de ekran kartının sürücüsünü yeniden kurmayı dene.
  • ekran kartının ve monitörün driverını yükle masa üstünde sağ tıkla özellikler/gelişmiş/monitöre gir. Orda bu monitörün görüntülüyemeyeceği modları sakla işaretli olsun yukarıdaki seçeneklerden istediğini seçebilirsin.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Çözünürlüğüm 1024*768 de kullanıyorum. Drıverları yeniden kurdum ama yine aynı sorun devam ediyor.
  • quote:

ekran kartının ve monitörün driverını yükle masa üstünde sağ tıkla özellikler/gelişmiş/monitöre gir. Orda bu monitörün görüntülüyemeyeceği modları sakla işaretli olsun yukarıdaki seçeneklerden istediğini seçebilirsin.
    Bunları yaptıktan sonra ordaki seçenekler neyi gösteriyosa onları uygalayabilirsin...
  • Daha once 70 Hz kullanabiliyor muydun ? Yoksa ekran kartını değiştirdikten sonramı düştü_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 hz monitör ile 100 fps almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15'' monitör için en uygun mod 800*600 - 85HZ'dir.
  • Bilgisayarı 6 ay önce topladım. Topladığımdan beri 60 hz den yukarıya çıkamadım. 1024*768 96 DPI da kullanıyorum. Desteklenmeyen modları sakla diyorum ve yalnız 60 hz gösteriyor. Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim...Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...
  • monitörün 1024*768 de en fazla 60 hz destekliyo ancak çözünürlüğü 800*600 yaparsan 85 hz yapabilirsin. Başka yapılacak bişey yok. Benim bildiğim kadarıyla
  • Benim monitörde 15" vestel. 1024x768 çözünürlükte 85 hz çalışıyor. Sende de çalışması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Benim monitörde 15" vestel. 1024x768 çözünürlükte 85 hz çalışıyor. Sende de çalışması lazım.

Kardeş sende monitörün drıver varmı? yüklümü
  • Yok hiç bir şey yüklü değil. Ekran kartım tnt2 iki tane vestel 15" var. İkiside 1027*768 de 85 hz destekliyor. Seninkide desteklemesi lazım.
  • Windows 98 kullanıyorsan ve 256 mb.'tan fazla ramin varsa bu dediğini yapabilir. Düzeltmenin bir yolu var, doğru tahminse söyle bu yöntemi yazarım buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Windows 98 kullanıyorsan ve 256 mb.'tan fazla ramin varsa bu dediğini yapabilir. Düzeltmenin bir yolu var, doğru tahminse söyle bu yöntemi yazarım buraya.

Windows xp kullanıyorum. 256MB ram var. Ama birtürlü monitör olmadı. Sonunda kırıp atıcam monitörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Yok hiç bir şey yüklü değil. Ekran kartım tnt2 iki tane vestel 15" var. İkiside 1027*768 de 85 hz destekliyor. Seninkide desteklemesi lazım.

senin mönitör varsayılan monitör olarak mı görünüyor?.normalde 15"ler 1024*768 de 60hz verir en fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.unal1987

quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Windows 98 kullanıyorsan ve 256 mb.'tan fazla ramin varsa bu dediğini yapabilir. Düzeltmenin bir yolu var, doğru tahminse söyle bu yöntemi yazarım buraya.

Windows xp kullanıyorum. 256MB ram var. Ama birtürlü monitör olmadı. Sonunda kırıp atıcam monitörü

800*600 çözünürlüğü denedin mi? Onda 85 HZ görünüyorsa monitörün ancak bunu destekliyor demektir.
  • 800*600 de destekliyor.Ama web Tasarımda yaptığım için enaz 1024*768 kullanmam gerekiyor. Bizim kurstada 15' var ve 85 hz kadar destekliyor. Yani benim bildiğim 15' lerde en az 75 hz kadar destekliyor. Zaten ben 85 Hz filan istemiyorum. Benim 70 hz olsun bana yeter. Arkadaşlar yokmu bunun bir çaresi. Unutmadan söyliyim hepinize teşekkür ediyorum.
  • tek çaren monitörü değiştirmek gibi görünüyor
  • yapman gereken tek şey bilgisayarı güvenli kipte açıp yineleme hızını değiştirmek bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.