Şimdi Ara

ASTRA MI MJET ALBEA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    astra mı albea mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 8 Ocak 2007; 20:22:00 >

ARABANIZIN MODELİ
  • albea astaradan yeteri kadar kötü

astra tercihim olurdu bu ikisi arasında albea dan çok üstündür astra

zaten tercihimiz şuanda astradan kullandık Allah'a şükür memnunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 15 Aralık 2006; 20:45:35 >

arkadaşım soruna gelince, bir ikilem içinde kalmışsın ve iki araç da piyasada kendini kanıtlamış durumda özellikleriyle. önce senede kaç km yapacaksın? günde ne kadar kullanıyorsun? rahatına düşkün müsün? bunlar önemli yorum yapmak için.

iki araç da pek ala alınır. astra alırsan düzgün kullanımla çok yakmaz. konforu, performansı, güvenliği ile albea dan tabii ki üstünlükleri var. bilindiği üzere farklı sınıfdaki araçlardan bahsediyoruz. albea corsa sınıfına girer.

parça servis konusunda ise sanayilerde güzel servisler var özel. eğer astra düşünürsen maslak sanayi deki en esnaf, işi bilen opelciye yönlendirebilirim seni.

albea ise astra kadar konforlu, performanslı, güvenli değil. bu bilinen bir gerçek. ancak uzun km yapanlar, hesabına kitabına daha düşkün kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. yedek parça ve servisi de daha düşüktür.

burada sizin tercihiniz söz konusu olan. cebinizi düşünüyorsanız albea, konforu düşünüyorsanız astrayı seçmelisiniz

• konuya değinip görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim.
    Evet albea ve astra birbirinden farklı tipte arabalar. ben de işte bu yüzden ikilemde kaldım ya...
    birisi gerçekten araba gibi araba..birisi ise arabacık..ama avantajları var işte...
    Clio mu Albea mı?
    4 yıl önce açıldı
    Passat mı ? Corolla mı ?
    10 yıl önce açıldı
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BERCESTE33

konuya değinip görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim.
    Evet albea ve astra birbirinden farklı tipte arabalar. ben de işte bu yüzden ikilemde kaldım ya...
    birisi gerçekten araba gibi araba..birisi ise arabacık..ama avantajları var işte...

ne gibi avantajlar iki avantajı var bir yakıt birde yedek parça (albea)

eğer ki iyi bir arabaya binmek istiyorsanda biraz da olsa parayı gözden çıkarmak zorundasın ama pişman olmayacağın açık(astra)
  • yaww kıyasladığın arabalar hiç birbirine denk bile değil ki. hiç düşünme astra al keyfine bak.albea alacan 1 sene başlayacak orası burası oynamaya.Astrada ilk 5 yıl bişi olmaz rutin bakım dışında. Yaw kardeşim ASTRA OPEL OPEL bu bir HASTALIK Tatmalısın sende bundan.

BursaSpor Fan
  • arkadaş bence astra al manyak araba yaa albea astraya göre biraz daha düşük bi araba astra kadar değil yanii bende astra kullanuıyorum ama 98 model benim ki süper bi araba sana 2004 tercih ederim geçen gün mersinde bitane vardı 2005 model 44000 araba daha 25milyara gitti ben alcaktım kaçırdım kendi arabamı satamak üzereyim inşallah satınca alacam yenilerini ama astra şaşma ufak tefek sorunlar olcak tabi ama yine de astra astra astra
    sosyal güvenlik denetmeni
  • kardeşim sen al astrayı yaa boşverr kafanı takmaa istersen ben sana bulurum araba manyak arabalar var yaaa ne albeası bana ulaşmak istersenn buyurr sana araç buldum bileeee

====yakamoz_235@hotmail.com====
  • Lütfen markalara teneke,hurda,eşşek...vs gibi rahatsız edici küfür mertebesinde yakıştırmalar yapmayalım. Peki hala bunları yapmadanda eleştiri yapabiliriz dimi.. Lütfen biraz seviye... Bu şekilde davrananlar tekrar yapmaları durumunda bu tip rahatsız edici mesajlarından dolayı uyarı alacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 30 Aralık 2006; 13:39:52 >

ÇEKİŞ OLARAK TATMİN OLURSUN
    KONFOR OLARAK
    SAĞLAMLIK OLARAK
    YAKIT OLARAK
    BAKIM MASRAFLARI
    PARÇA MASRAFLARI
    TİP ALBEAYA GÖRE

ALBEA

ÇEKİŞ OLARAK
    KONFOR OLARAK
    SAĞLAMLIK OLARAK
    YAKIT OLARAK
    PARÇA MASRAFLARI
    TİP OLARAK ( ASTRAYA GÖRE )

KARARINI SEN VER AMA BANA SORARSAN İKİSİNİDE TAVSİYE ETMEM AMA İLLADA BİR OALCAKSA ASTRA OLSUN ( YAKITINA DAYANABİLECEĞİNİ GÖZE ALIYORSAN 0,24LİRA ORTALAMA ) HEM ALBEAYA GÖRE ÇOK DAHA KALİTELİ VE HOŞ BİR ARAÇ

• PEKİ HALİM BEY O PARAYA NE ALABİLİRİZ? İKİSİNİDE TAVSİYE ETMEM DEMİŞSİNDE.. O BAKIMDAN MERAK ETTİM..
    BENDE DE 2000 MODEL ASTRA VAR...
  • Kardeş ben açıkçası o kadar param olsa ve ilada araba almak durumunda olsam toyota corolla honda civic renault megane alırım AMA LPG TAKTIRIRIM dizel düşünüyorsanıız polo olabilir opel corsa olabilir ben açıkçası ilerde seat leon ile toyota corolla arasında sıkışmış durumdayım seat leonu da bir incelemeizi tavsiye ederim

sadece kalkıştadrag yapcaksanız sorun yapar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.