Şimdi Ara

ASTRA H DOUBLE DIN TEYP PROJESI ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar , opel astra h aracıma double dın teyp aldım su cın malı olanlardan , markası navıx 7708 bu teybı kullanıpta , dokunmatık ekranını sokup ust tarafa alan arkadaslarım var yanı teyp ekranı ve aracın bılgı ekranını yer degıstırme ıslemı , bu sekılde gayet stabıl calısıyor fakat benım kafamda baska bır proje var ama elektronık bılgım olmadıgı ıcın olup olmayacagı hakkında fıkrım yok , yapmak ıstedıgım sey teybın ekranındakı goruntuyu aynı boy ve cozunurluktekı baska bır ekrana yansıtmak ıstıyorum yanı teybın ekranındakı goruntu ne ıse dıger ekrandanda aynı goruntuyu almak ıstıyorum senkronıze sekılde calısmasını ıstıyorum , duz mantık dusunursek teybın ekranına goruntu aktaran kabloyu coklayarak ıkı adet ekrana aynı goruntuyu aktarabılırmıyız teknık olarak boyle bırsey mumkunmudur ? saygılar...

• Teybin arkasında 2 adet AV çıkış var zaten onları kullanbilirsin.Kafalık monitörler için üretmişler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Teybin arkasında 2 adet AV çıkış var zaten onları kullanbilirsin.Kafalık monitörler için üretmişler zaten.

bahsettıgın olayı bılıyorum ama o zaman sadece vıdeo oynatımında goruntu gelıyor , bbenım ıstedıgım menu gecıslerı dahıl tum goruntunun senkronıze sekılde dıger ekrana aktarmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Teybin arkasında 2 adet AV çıkış var zaten onları kullanbilirsin.Kafalık monitörler için üretmişler zaten.

bahsettıgın olayı bılıyorum ama o zaman sadece vıdeo oynatımında goruntu gelıyor , bbenım ıstedıgım menu gecıslerı dahıl tum goruntunun senkronıze sekılde dıger ekrana aktarmak...

Kendi ekranı direk karta lvds gibi çoklu bir bağlantı yapıyor,dolayısıyla ikinci bir ekran bağlayamazsınız.En azından benim teyp böyle.
  • TeÅŸekkür ederim , zor birÅŸey olduÄŸunu biliyordum demekki olmuyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki protokol çözülürse sinyalinde gücünün yetrceği vs düşünülürse olur fakat oldukça zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.