Şimdi Ara

J7R 722 RENAULT MOTORU İÇİN HANGI MARKA SIRALI SISTEM ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

J7R 722 motor kodlu renault 25 2.0 tx aracım için hangi sıralı sıstem lpg kıtlerını onerırsınız acaba

suan uzerınde brc normal mıkserlı sıstem var sıralıya donus yapmak ıstıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

MERHABA ARKADASLAR

J7R 722 motor kodlu renault 25 2.0 tx aracım için hangi sıralı sıstem lpg kıtlerını onerırsınız acaba

MERHABA ARKADAŞIM.Aracın çok güzel ama,21 concorde oldugu gibi 25 tx de artı enjektör tetikleme zamanına sahip oldugu için sizin aracınızda sıralı sistem lpg dönüşümü yapılamaz ...bence kışlık hava filitresi buji bakımı yaptırın güzelde bir ayar.Güvenli, Ekonomik, Çevreci sürüşler.

• hocam sıze soyle bır soru sorayım ozaman

aracımı yenı aldım

carsamba gunu ankara şaşmaz sanayıde bır tesaduf eserı bulduğum eskılerden ıyı bır renault ustasında benım aracıma aıt bılgısayarlı test kontrol cıhazı vardı

bu ustaya gıtmemın nedenı rolantı sensorumun bozuk olması ve kendısınden bu parcanın 2. elı olduğunun duyumunu almamdı

carsamba gunu yanına gıttım parcayı sordum bana sendekının neyı var dedı ?

kablosunu taktığımda lpg de 2500 benzınde 3000 de kalıyor daha asağı ınmıyor dedım ayrıca yerınden cıkarılmıs bır soket daha var onu takınca motor arıza ısığı yanıyor dedım

usta bılgısayarı arabaya bağladı kabloları cıkarılmıs olan soketlerıde bağladı arabayı benzınde calıstır dedı bılgıdayarla kontrol edıp bır ıkı ayar yaptıkdan sonra hem rolantım duzeltı hemde arıza ısığı sondu , yapılan ayardan sonra arabamın butun sensorlerının duzgun sınyal verdığını ve herhangı bır problemının olmadığını soyledı

ama bu seferde lpg de rolantı tutmaz oldu ayağımı debrıyaja bastığım anda araba stop edıyor bunun ıcınde bana lpg ustasına goturmem gerektığını soyledı

bu durumda benım aklıma takılan ılk sey emulator oldu cunku benım aracımda "mrv system controller" marka "mrv-304" model emulator takılı , benım ınternetten edındığım bılgılere gore renix emulator takılması gereklıymıs

gercı bu ıkı emulator aynı mı bılmıyorum ama benım suphelendığım nokta bu yonde

sızce benım aracımdakı bu rolantı problemı neden kaynaklanıyor olabılır ?

sırf bu rolantı problemı yuzunden sıralı sısteme gecmek ıstıyordum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 12 Kasım 2009; 22:30:43 >

• quote:

hocam sıze soyle bır soru sorayım ozaman

aracımı yenı aldım

carsamba gunu ankara şaşmaz sanayıde bır tesaduf eserı bulduğum eskılerden ıyı bır renault ustasında benım aracıma aıt bılgısayarlı test kontrol cıhazı vardı

bu ustaya gıtmemın nedenı rolantı sensorumun bozuk olması ve kendısınden bu parcanın 2. elı olduğunun duyumunu almamdı

carsamba gunu yanına gıttım parcayı sordum bana sendekının neyı var dedı ?

kablosunu taktığımda lpg de 2500 benzınde 3000 de kalıyor daha asağı ınmıyor dedım ayrıca yerınden cıkarılmıs bır soket daha var onu takınca motor arıza ısığı yanıyor dedım

usta bılgısayarı arabaya bağladı kabloları cıkarılmıs olan soketlerıde bağladı arabayı benzınde calıstır dedı bılgıdayarla kontrol edıp bır ıkı ayar yaptıkdan sonra hem rolantım duzeltı hemde arıza ısığı sondu , yapılan ayardan sonra arabamın butun sensorlerının duzgun sınyal verdığını ve herhangı bır problemının olmadığını soyledı

ama bu seferde lpg de rolantı tutmaz oldu ayağımı debrıyaja bastığım anda araba stop edıyor bunun ıcınde bana lpg ustasına goturmem gerektığını soyledı

bu durumda benım aklıma takılan ılk sey emulator oldu cunku benım aracımda "mrv system controller" marka "mrv-304" model emulator takılı , benım ınternetten edındığım bılgılere gore renix emulator takılması gereklıymıs

gercı bu ıkı emulator aynı mı bılmıyorum ama benım suphelendığım nokta bu yonde

sızce benım aracımdakı bu rolantı problemı neden kaynaklanıyor olabılır ?

sırf bu rolantı problemı yuzunden sıralı sısteme gecmek ıstıyordum aslında

MERHABA ARKADAŞIM.Öncelikle ustanın ellerine sağlık ön yargılı olmadan sorunu algılama sonrada tamirata yönelmiş.Sizin aracınız benzinde problemsiz anladıgım kadarı ile... iyi lpg ayarı yapan bir ustaya uğrarsanız rolanti probleminizi çözecektir. Sorunun emülatör ile alakası yok. Antalya'da olsaydınız size seve seve yardımcı olurdum. Yine de sormak istediğiniz şeyler olursa buradan cevaplayabilirim. Güvenli sürüşler...

• Sayın HBA OTOGAZ

ilginiz için size cok tesekkür edıyorum antalya'ya yolum duserse sızınle tanısmak bır cayınızı ıcmek ısterım

saygılar , hayırlı aksamlar
  • quote:

Sayın HBA OTOGAZ

ilginiz için size cok tesekkür edıyorum antalya'ya yolum duserse sızınle tanısmak bır cayınızı ıcmek ısterım

saygılar , hayırlı aksamlar

MERHABALAR..Saygılar efendim rica ederim her zaman bekleriz çayın lafımı olur.
  • j7r motorlu araclara sıralı takılabılınıyormus faruk sevgılı beyefendı de bır topicde yazdığım mesajın altına cevap yazmıs fakat ben sımdı farkettım ve sıralı sıstem umıtlerım yenıden canlandı

1000 lıra cıvarında benım aracıma uygun hangı marka sıralı sıstemlerı taktırabılırım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 19 Kasım 2009; 21:48:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hba otogaz

quote:

MERHABA ARKADASLAR

MERHABA ARKADAŞIM.Aracın çok güzel ama,21 concorde oldugu gibi 25 tx de artı enjektör tetikleme zamanına sahip oldugu için sizin aracınızda sıralı sistem lpg dönüşümü yapılamaz ...bence kışlık hava filitresi buji bakımı yaptırın güzelde bir ayar.Güvenli, Ekonomik, Çevreci sürüşler.

ne demek takılamıyor
    arkadaşım 2 yılı aşkın süredir Concorde'da ZAVOLİ sıralı sistemi sorunsuz kullanıyor
    Arkadaşım bir zavoli servisine uğra sana gerekli yardımı yaparlar.İzmir'de zavoli merkezde(polaris LPG) faruk usta var bir çok safrane espace ve concorde'a sıralı sistemi takmış kişidir
    mutlaka yardımcı olur

• quote:

j7r motorlu araclara sıralı takılabılınıyormus faruk sevgılı beyefendı de bır topicde yazdığım mesajın altına cevap yazmıs fakat ben sımdı farkettım ve sıralı sıstem umıtlerım yenıden canlandı

1000 lıra cıvarında benım aracıma uygun hangı marka sıralı sıstemlerı taktırabılırım acaba

BRC 2a nın yeni ürünü SMART4 kitine renix desteği yapılarak Concorde ve Safrane araçlara sıralı takılabiliyor, bende servisimde taktım ve sorunsuz şuan geziyor aracımız.
    Bu arada Adı geçen araçlar ın Enjektörleri 4 ohm olup çok düşük voltajla çalışmaktadır.
    Sıradan araçlara takılan kitler bu araçlarda çalışmaz.
    Bu konuda ÖZEL ECU üretmiş markalardan biriside CGS dir.
    Ama siz uygun fiyat aradığınıza göre size smart 4 ü tavsiye ediyorum.

Not: Mikserli sistemde bu araçlarda çok iyi sonuç veriyor, Yönlendirdiğim servis ile görüştünüzmü ?

• evet hocam oraya gıttım bana araca renıx emulator takılması gerektığını soyledıler ayrıca aracın benzınde bı anormallığının olduğunu once motora bır baktırmam gerektığını soyledıler benı arka sokaktakı bı ustaya yonlerdırdıler orada aracı kontrol ettıler

http://forum.donanimhaber.com/m_35820469/mpage_1/key_//tm.htm#35820469

bu lınkte anlattığım ıslemler yapıldı fakat sorunu bulmadılar bana daha musaıt bı zamanda bayramdan sonra gelmemı soyledıler

bu arada daha once ustamın bılgısayar bağlıyarak benzıne gore yaptığı rolantı ayarı ile aracı lpg de aracı calıstıramadılar o yuzden benzındekı ayarı bozarak lpg de calısabılır hale getırdıler

bu arada renıx emulatore 200 lıra gıbı bır para ıstıyorlar bana fıyatı yuksek geldı ayrıca renıx taktırdığımda aracımda ne gıbı bı değişiklik olacak bılgı bulamadım

bu sebebten 200 emulatore vereceğıme mevcut lpg sıstemımı satsam bu paraya ek olrak renıx e vermedığım parayı eklesem uzerıne 3 5 de ben koysam mıs gıbı sıralı sısteme gecebılırım dıye dusunuyorum

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Hocam çook uzun zaman geçmiş ama nasıl oldu sıralı taktırabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.