Şimdi Ara

AUDI A3 1.9 TDI ??? COK KARARSIZIM LUTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, aracımı degistirecegim fakat dalgalı maddiyat nedeniyle aylardır bir türlü karar veremedim. önceleri kafamda Astra 1.3 cdti, Focus tdci ghia ve Megane dci privilege gibi araclar vardı, mesela megane dci privilege(elektronik pk, stil pk, sunroof) 40 a bulmustum 2007 modelini, fiyat da baya iyi gibime gelmisti fakat forumdan takip ettigim kadarıyla fiyat cokmus! meger araba fiyatlarından haberimiz yokmus :)

1-) simdi maddiyatın biraz duzelmesiyle birlikte alfa 159 jtd ve saab 9-3 1.9tid leri arastırdım. bi universite ogrencisine cok mu agır kacar bunlar? bu araclar hakkındaki yorumları okudum fakat tatmin olmadım. bilgilerinizi ve bunların 2.el fiyatlarını paylaşırsanız çok sevinecegim.

2-)ve en önemli sorum da a3 1.9 tdi ile ilgili. su anda en yakın secenek bu benim icin. bu aracın 2. elini iyi bir fiyata buldum fakat motoru beni endiselendiriyor, eski teknolojili, 105 hp gücü ve 8v olması sebebiyle.. bunun hakkında da yorumlarınızı ve bildiginiz fiyatları alabilirsem cok sevinecegim. 2.0 tdi 140 hp alabilsem keske ama tuzlu geliyor biraz :(

3-)ayrıca bir sorum da yakıtla ilgili.. gunde ortalama 50-60 km yol yapıyorum (ikitelli-maslak). kesinlikle dizel mi almalıyım? yolun buyuk kısmı e-6 da geciyor. yani otoban gibi. benzinli araba alsam tuketim nasıl olur? su anda corsa 1.3 cdti kullanıyorum ve baya az yakıyor. buna cok alıstım. benzinli alırsam cebim yanar mı?

Yorumlarınız icin cok tesekkurler simdiden.. Hepinize saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncro -- 30 Nisan 2007; 8:32:37 >

• ha bu arada forumu birkac haftadır takip ediyorum fakat ilk defa yazma fırsatım oldu. ama sabahın köründe açtık başlığı tabi kimse yok kimse cevap vermiyor :(

arkadaslarr lutfen yorumlarınızı esirgemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncro -- 30 Nisan 2007; 10:19:48 >
  • dostum paran dizele yetiyosa dizel al derim yılda 30bin km yapman lazım falan bunnlar sadece arabayı hurdaya kadar sen kullanacaksan mantıklı oluyor sonuçta satacağın zaman da dizeli yine daha yüksek fiyata satacaksın..
    performans konusunda 1.9 105 hp senin corsadan sonra mutlaka daha iyi gelecektir ama alfa 159 da gerçekten çok güzel bir araç onu da düşünebilirsin performans olarak baya farkeder 150hp sonuçta..
    kolay gelsin
  • Aracını neden değiştiriyorsun ki. corsa 1.3 cdti. Bir çok kişininsahip olmak istediği araç? Tam öğrenci arabası
  • Bence de corsa neyine yetmiyor arkadaşın.
  • Arkadaslar degistirme sebebim, daha guvenli ve performanslı bir araba almak, ve en önemlisi de bazen arabaya ailecek sığmak zorunda olmamız..
  • arkadaslar aklımda artık kesinlesti diyebilirim. a3 1.9 tdi 2. el fiyatları 2.0 tdi den daha iyi oluyor..

fakat cok az var bu arabadan, internet disinda nerden bulabilirim ilan? nette buldugumun km'si biraz yuksek. alınca uzun sure kullanmak ıstıyorum bu yuzden icime sinmedi bi turlu. herhangi bir yerden bulabildiginiz uygun fiyatlı ilanları paylasabilirseniz cok sevinecegim.. tesekkurler simdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsadan sonra alacağın her benzinli seni yakıt larak niye dizel almadım diye pişman edecektir.İçine sindiyse fikrini değiştirme...A3 ün 1.9TDI motorunu Golf IV de kıllanmıştım.Gayet iyi.Corsa yı bi aralar düşünüyodum.Direksiyon kutusu arızası nerdeyse harkezin başının belası dediler.Sende öyle bi problem oldumu??
  • diesele alıştıysan, benzinli seni üzer, ama 1.9 105 hp lik motorda ancak 1.6 benzinli araçlar kadar performans alabilirsin, ve senelik vergisi de 1.6 motorlardan oldukça yüksektir, yakıttan tasarufunun, yarısını vergiye verirsin.

bence alfa 159 diesel (onunda vergisi yüksek ama hem çok karizma, hem de yüksek performans var, hem de a3 gibi her köşe başında yok) veya volvo s40 1.6 diesele bak derim (modifiyeye çok uygun araç ve volvo bayilerinde oldukça güzel aksesuarları mevcut)
  • bence alfa romeo 159 jtd al gerçekten muhteşem bir araç bir yakınımızda var 1kaç kez binme imkanım oldu hem konfor,hem güvenlik,hem performans herşeğiyle mükemmel bir araç.yol tutuşuda harika.bence hiç düşünmeden alfa romeo 159jtd distinctive al.
  • alfa 159'u test etmeni tavsiye ederim.

gerek direksiyon,gerek frenler ve gerek yol tutuş olarak mükemmele yakın bir araç.

kompakt gti lar kadar çevik.

2500 -4000 devir arası çekiş kasa ağırlığına göre çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.