Şimdi Ara

Astra 2017 J kasa çekiş problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.4 otomatik j kasa var 140 lık olmasına rağmen gidişi çok tatminkar geliyor bana, neden emin konuşuyorsun diyecekler için, bundan önceki arabalarım en düşük HP si 180 di.

Söylediği gibi opelin 0-100 ü diğer araçlara göre ağır kalabiliyor, bu da ağırlığının fazla olması ve vites aralığının uzun olması, ne uzunda ne de kısa da bu araçlar üzmez adamı.
  • Ben de sıfır almıştım. Motor açma yok derler ama ben bizzat şahit oldum. yol yaptıkça araba daha da atikleşmişti.

Bir bitmediniz

Çekmiyormuş gitmiyormuş,şuna kullanmayı bilmiyorum demiyorsunuz da ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca benzinide su gibi içiyor yaktığını hakeden bir araç değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

b16xerler 1 litre fazla yakar.Ayrıca devrini almadığı sürece gitmez bu arabalar.dizelden indiyseniz eğimli yokuşlara devirli girmelisiniz min 3000-3500 devir olarak.4000 üstü gayet canlıdır altında ise tam bir eşektir.Performansinin böyle düşük olmasının sebebi kasa çok ağır makyajli makyajsız bütün j kasalarda vardı bu sorun.1500 kiloya varan ağırlık bu aracın performansını törpülüyordu..

açıkçası yaktığı kadar gitmeyen araba.Buna 10-11 litre yaktıracağınıza 1.4t 1.6t cihazlara binin hiç değilse uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcngzhn34 -- 28 Temmuz 2018; 9:9:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aynı muhabbet Cruze’da da var. Milletin şoförlüğüne çamur atmadan önce bir düşünün bence. Evet bu araçlar devirli kullanım istiyor amenna ama yokuşlarda da bayıldığı bir gerçek. Yokuşa devirli girersen problem çok daha az ama yavaşlamak zorunda kalırsa yokuşta veya dur kalk tarzı olursa ister istemez sinir bozuyor kabul etmek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1.6 ecotec buna gitmiyor aynı şey cruze içinde geçerli idare eder size serilik koltuğa yapıştırmak falan zor

Bu arabanın tek sıkıntısı 5 vites olması. Yokuşlarda ise vites düşülüp dip gaz yapıldığında kesinlikle kesilmiyor. Evet biraz hantal kalıyor doğru ama devirli kullanıldığında tatmin ediyor. Zaten 70-80bin tlye performansı çok iyi olan ve 0-100ü 6-7 saniye bi araba istemek zamanın şartlarına göre absürt kaçar.

saka bir yana 0-100 10 sn olan arac gitmiyor ise gaza basilmiyor demektir.

• 1.4t otomatik aracımın önünde kimse duramıyor kasanın 1565kg olmasına rağmen çekişi harika 0 100 deki yavaşlığından bahsedilmiş onun sebebi vites dişlilerinin uzunluğu örnek veriyim aracın 2 vitesi 40 civarından alıp 90 95e kadar götürüyor.opel istese araya bir vites daha atıp 7- 8snlere düşürebilirdi ama opel bu mevzuyu önemsemiyor.dişlilerin oranı o kadar uzun ki 6.vitesi ancak 160 170 civarı çevirebiliyor

Araçta şuanda tek sıkıntım ön camların yanındaki sütunlar...gereğinden fazla kalın tutulduğunu düşünüyorum görüşü engelliyor kafayı bir çevirmek gerekiyor.

• 1.4t otomatik sport 2015 var klima açık seri yani buna da hantal diyen jaguar alsın kardeşim almış 5000 motor 385 beygir ama katarda ve 35 bin liraymış burada 2000 motorlusu 450 bin.gülü seven dikenine katlanır yoksa 365 gün yaz şu anda 50 derece olan yer çekilmez bi araba için bi de columbia markası ucuzmuş neden acaba çölde kutup montu satıyor adamlar.muaha.gif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • General motors' un genetik özelliği. Alt devirler cansız, üst devirlere çıkınca da müsrif. 1.6 astra h bile 1200 kiloya rağmen 2000 devir civarı sürünüyor. Tek çare yazılım yaptırmak.

aynı araç bende de var,ilk başlarda benimde çok canım sıkılmıştı ama kullandıkça aracın dilinden anlıyorsunuz. yüksek devirde tork üreten bir motor. yokuşları 3500 - 4000 devirden aşağı çıkmaya çalışırsanız araç boğulur. düşük vites yüksek devir çıkacaksınız.Bence aracın tek sıkıntısı düşük devirde tork üretememesi ki bu durum neredeyse bütün atmosferik motorlarda var. geçenlerde atmosferik corolla kullandım daha da beter.

Fakat kendi fiyat aralığında alınabilecek en iyi araç bence. aracın yol tutuşu, ses yalıtımı, konforu, yakıt tüketimi vs hepsinden memnunum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebtom -- 12 Eylül 2018; 10:54:16 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.