Şimdi Ara

astra 2.0 gsi nasıl bi arac ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu aractan almak uzereyim .. aracın yol tutusu vs konusunda suphem yok ama cok yakar gibi.
    kullanmıs olanlar veya bilenler ne dusunurler bu konuda ?
    1997 model , 9000 ytl. aracın sorunu yok .. 1 milyarlık jant var uzerinde..
    fiyatı uygun mu ? kac yakar bu km de ? arac hakkındaki gorusleriniz ?

aracı bilmeyenler icin ;
    tıklayınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra 2.0 GSi: Ayrıntılı Bir İnceleme

Giriş Opel Astra 2.0 GSi, performans tutkunları arasında popüler bir seçim olmayı sürdüren, ikonik bir hatchback'tir. Ancak, herhangi bir araçta olduğu gibi, sahip olmanız gereken kronik sorunları da vardır. Bu metin, Opel Astra 2.0 GSi hakkında bilmeniz gereken her şeyi ele alacak ve bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Performans ve Özellikler Opel Astra 2.0 GSi, 200 beygir gücü ve 320 Nm tork üreten güçlü bir 2.0 litrelik 16v Ecotec motordan güç alır. Bu motor, 6 ileri manuel veya otomatik şanzımanla eşleştirilir ve etkileyici bir sürüş deneyimi sunar. Astra GSi, 0-100 km/s hızlanmasını 6,5 saniyede tamamlar ve 250 km/s azami hıza ulaşabilir.

Donanım Seviyeleri Opel Astra 2.0 GSi, zengin bir donanım seviyesiyle gelir. Standart özellikler arasında 18 inç alaşım jantlar, spor süspansiyon, Recaro spor koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu ile 7 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunur.

Kronik Sorunlar Hiçbir araç mükemmel değildir ve Opel Astra 2.0 GSi de bazı kronik sorunlara sahiptir. Bilmeniz gereken en yaygın sorunlar şunlardır:

• Motor Yağı Tüketimi: Bazı modeller, aşırı motor yağı tüketimi yaşayabilir.
    • Zamanlama Zincir Uyumu: Zamanlama zinciri, zamanla gevşeyebilir ve motora zarar verebilir.
    • Direksiyon Sorunları: Bazı Astra GSi'ler, elektrikli hidrolik direksiyon sistemlerinde sorunlar yaşayabilir.
    • Elektriksel Arızalar: Astra GSi'nin elektrik sistemi zaman zaman arızalanabilir.

Bakım Maliyetleri ve Ulaşım Opel Astra 2.0 GSi'nin bakım maliyetleri, diğer benzer performanslı araçlarla karşılaştırılabilir. Parçalar ve işçilik maliyetleri biraz yüksek olabilir, ancak düzenli bakım, kronik sorunların önlenmesine yardımcı olabilir. Astra GSi'nin yakıt tüketimi, agresif sürüş stiline bağlı olarak 100 km'de yaklaşık 9-12 litredir.

Sonuç Opel Astra 2.0 GSi, heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan, iyi donanımlı bir performans hatchback'idir. Ancak, bazı kronik sorunlara sahip olduğunu bilmek önemlidir. Bu sorunların farkında olmak ve düzenli bakım yapmak, uzun yıllar boyunca Astra GSi'nizin keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gsi zamanın en deli arabasıydı bence, arkadaşımda 96 sı var, klima yol bilgisayarı elektrikli camlar her bişey var. kendi arabamla kaza yaptığım 4 gün kadar araba bende kaldı, çok sakin ve devirsiz kullanmama rağmen ortalam şehir içi 400 bin yakıyo, yani içiyo. en büyük sorunu ise fren, aslında araba nın frenlerinde bi sorun yok ama 2 trafik ışığı arası a kadar çok hızlanıyoki arabayı durduramıyosun, yani alıcaksan 2 milyar civarı bi parayı gözden çıkartıp frenleri güçlendirmeni tavsiye ederim. bide bu arabada zittin tane sensör var çok kolay arıza yapabilio.araba yı çok kullandım 2000 yılından beridir altımızda sorucağan başka şeyler varsa cvp vermeye çalışim.
  • dostum tesekkurler yardımın icin ....
    vazgecsem galiba daha iyi olacak :) cunku sehir ici 400 cidden fazla... normal 1.6 araclar 200 yakıyo :)
    acıkcası o kadar benzin parası vermek isime gelmez..
    yinede fiyatına gore cidden iyi bi arac...
    zaten adam sadece 1 milyarlık jant taktırmıs.. aslında alınır ama benzin zorlar beni ...
    tekrar tesekkurler..
    bu arada tavsiye edebilecegin bi arac var mı ? 12 milyara kadar.. ve 3 kapılı olmasını istiyorum :)
  • mekanik olarak a acaip sağlam bir arabadır o kadar basmaya patinaja rağmen bu kadar uzun ömürlü debriyaj görmedim diğer tüm yürür aksamda eminim öyledir hiç sorun çıkarmadı...
  • alacağın opelin modeli kaç 97 ye kadar doch motor var gsi larda 150 bg 97 den sonra ecotech motor koydular 138 bg ecotech motor sakin kullanırsan çok ii yakar ama basarsan içer... gerçi o araba pek sakin kullanılmaz ama sen bilirsin
  • ben senin yerinde olsam o arabayı alır lpg takardım. bende passat 1.8 t alıp tüp takıcam hem performans hem ekonomi. 12 milyara 106 gti olur saxo olur performans istiosan. bide arkadaşın dedii doğru 97 itibariyle farklı bi motor kullandılar o arabada benim dediim 160 beygir(96 model) 97 ler daha az yakıyo olabilir onu bi ören zaten yol bilgisayarı olduğun için biraz şehir içi kullanınca görürsün...
  • Bu eski corsa GSI'ler Astra GSI'ler efsane olarak kaldı yaa opel daha bunlar kadar kaliteli motorlu arabalar yapamıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Fabia 1.2 nasıl ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Bu eski corsa GSI'ler Astra GSI'ler efsane olarak kaldı yaa opel daha bunlar kadar kaliteli motorlu arabalar yapamıyor...

Hocam Corsa GSI gene var ve gene bomba, Astra GTC var 2.0 litre 200BG turbo, Astra OPC var 2.0 250Hp turbo,1.9 litre 150BG turbo dizel, yani bunlar süper araçlar ve süper motorları var efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelling

dostum tesekkurler yardımın icin ....
    vazgecsem galiba daha iyi olacak :) cunku sehir ici 400 cidden fazla... normal 1.6 araclar 200 yakıyo :)
    acıkcası o kadar benzin parası vermek isime gelmez..
    yinede fiyatına gore cidden iyi bi arac...
    zaten adam sadece 1 milyarlık jant taktırmıs.. aslında alınır ama benzin zorlar beni ...
    tekrar tesekkurler..
    bu arada tavsiye edebilecegin bi arac var mı ? 12 milyara kadar.. ve 3 kapılı olmasını istiyorum :)

Bütçeni biraz daha zorlarsan Focus Sport lar var 2.0 motor ve 3 kapı...
  • arkadaslar cok tesekkur ederim hepinize..
    arabadan vazgecmistim ama yazılarınızı okuyunca yine gaza geldim
    97 model bu arac.. sanırım dediginiz gibi 400 yakmaz .. satan adam 270-300 demisti .. yine de en az 300 yakacagı kesin .. ortada kaldım acıkcası kararsızım ..
  • tamam güzel arabalarda pek yoklar ortalarda astralar pahalı satılmıyo corsanın ki zaten gsi falan değil sadece büyük motorlu corsa sadecene tip var ne performans

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Bu eski corsa GSI'ler Astra GSI'ler efsane olarak kaldı yaa opel daha bunlar kadar kaliteli motorlu arabalar yapamıyor...

Hocam Corsa GSI gene var ve gene bomba, Astra GTC var 2.0 litre 200BG turbo, Astra OPC var 2.0 250Hp turbo,1.9 litre 150BG turbo dizel, yani bunlar süper araçlar ve süper motorları var efsane
  • rebelling kullanıcısına yanıt
    benim arabam 1996 model opel astra F kasa KM de 0.285 lira yakıyor bayramda boluya gidip geldim şehir içi şehir dışı dahil 630km de 160tl yaktı şehir içinde 20 tl ile 75 km yol yapıyorum yakıttan korkma derim sadece iyibir ustaya ayarlat üstelik arabamda mimgas marka lpg var. ben otomotiv mezunuyum buaracıda kendim birçok şekilde test ettim bu araç (2.0gsi) 2000 devrin altında kullanırsan yakıtı içiyor ama 2 devrin altına düşmessen ve 3000 devri görmeden vites değişmessen yakıt düşüyor buaracı ggercekten çok denedim yavaş gittiğinde dahafazla yakıyor bugüne kadar kullandığım en iyi araba oldu ve bolu gidiş gelişim ortalama hız 140 km.
     astra 2.0 gsi nasıl bi arac ?

• Çimuanos kullanıcısına yanıt
    bende gsi 2.0 96 model var ecotech motor
  • biride sormamış ki aga neden 7 yıllık hort ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuL

biride sormamış ki aga neden 7 yıllık hort ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem hort o zaman doğru bir bilgi verelim

o kadar da içmez yakıtı....

Uzun yolda 6,5 litre ortalama ile istanbuldan bodruma defalarca gittim mesela x20xev ile (100-110 ortalama)
    Şehir içinde de istanbulda 10 litreden fazla yakmaz
    eğer motor ayarlı durumdaysa tabii...

Basarsan eğer istanbul bodrum arası feribot dahil 6,5 saat gibi bir rekorum vardır orada bile ortalama 9,5 litre yakmıştır ecotec gsi ki buna yol bulduğum anda 200 üstü hızlar dahildir. (aydın otobanı daimi 200 mesela)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.