Gostergede dpf lambasi yaniyor.Arac 30 u gecmiyor.Regenerationda yapmiyor.Sizce tahmini ne kadar masraf acar arac 2016 model 125.000 kmde ne yapmaliyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astra 1.6 Cdti Dpf Tikandi

-
-
motipin felan dpf spreyi var onları alın sıkın filtrenin içine üstündeki lambdayı söküp, rejenerasyon için pasif rejenere kurtarmıyo galiba , bilgisayardan tetikleme gerekli oda kurtarmazsa sökülmesi şart. kendiniz sökücek fırsatınız varsa ağır harç çıkarıcı alın 5 litresi 30 tl felan, bide hidroklorik asiti %10 oranında seyreltip filtreye dökün peşine ağır harç çıkarıyıcı hci ile gerekli düzenlemeyi yapıp filtrenin içine doldurun zararsız yöntemi budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 27 Şubat 2021; 16:52:21 >
-
Dpf temizlik Makinesi var. Çalışma prensibi youtube da vs var.
Parça sökülüp içinden ilaçlı, başınçlı su geçiriliyor. Ben yaptıralı 10 bin km oldu. Aracım halen düzgün çalışıyor.
Alternatif yöntemler kesip-biçme, yakma vs gerektiriyor yada çok pahalı olan değişim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dpf temizliği 500 TL civarı sökme takma hariç.
Yenisi orjinal olarak 5 Bin TL üzeridir.
Üstüne temizleme olayı tamamen hikaye sakın paranızı kaptırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XR
Dpf temizliği 500 TL civarı sökme takma hariç.
Yenisi orjinal olarak 5 Bin TL üzeridir.
Üstüne temizleme olayı tamamen hikaye sakın paranızı kaptırmayınHikaye olan hangisi? sökmeden yapılan temizleme mi?
-
würth dizel enjektör temizleyici deneyin
Evet , sökülmeden yapılan temizlik hikaye parayı boşa harcamış olursunuz.
Diğer bir vatandaşın dediği gibi depodan konulan katkılar ile falan da uğraşmayın çare olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XREvet , sökülmeden yapılan temizlik hikaye parayı boşa harcamış olursunuz.
Diğer bir vatandaşın dediği gibi depodan konulan katkılar ile falan da uğraşmayın çare olmaz
O zaman ilk tıkanmada söktürülüp temizletmeli. ikinci tıkanmada ise içi boşaltılıp öyle kullanılmalı.
-
Bencede yorumlardan videoları izleyin -
Aynı araçtan bende de var. Ara sıra kullanıyorum bu ürünleri. Motip olanın dan 2 kutu kullandım ben bir fark göremedim. Tavsiye etmem. Ama mxs diye bir markanın spreyi kullandım arabanın çekişi arttı ve araba inanılmaz Duman attı. Ürünü direk dpf içine sıkıyorsunuz. Denemenizi Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derde35 -- 27 Şubat 2021; 17:59:26 > -
Once bir katkilari deniyim olmazsa sanayi yolu gozuktu.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiO zaman ilk tıkanmada söktürülüp temizletmeli. ikinci tıkanmada ise içi boşaltılıp öyle kullanılmalı.
Alıntıları GösterJenerasyon ile açılmıyor ise durum öyle..
Tavsiye etmemek ile birlikte içi boşalıltılırsa dpf iptali gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRJenerasyon ile açılmıyor ise durum öyle..
Tavsiye etmemek ile birlikte içi boşalıltılırsa dpf iptali gerekir.
Alıntıları Gösterİster tavsiye et, ister etme. Kimse dpf için 5-10 bin lira para vermez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiO zaman ilk tıkanmada söktürülüp temizletmeli. ikinci tıkanmada ise içi boşaltılıp öyle kullanılmalı.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 27 Şubat 2021; 19:53:49 >
-
git söktürt,diger turlu dunya masraf yapip kurtulamayacaksin
Konunun uzmanı bu vatandaş dir. Yilda bir dpf temizliği yaptirir, söktürür, bictirir
Opel var kendisinde Opel Corsa 1.3, heralde bi şahin parası vermiştir.
Ya dert etmeyin arkadaşlar. Dizel arabanın torku yeter. Yokuşlarda biz avam lpgliler sağdan ağır ağır kamyonların arkasından giderken siz bizim yanımızdan 6.viteste 150 km hız ile yokuşları tırmanırsınız. Ve bunu yaparken de 4 litre mazot yakarsınız. Aho torkun sizi koltuğa yapıştırma hissi yok mu? Kendinizi uzay mekiğinde uzaya doğru yükseliyor gibi hissedersiniz. Bir dpf'nin lafı mı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiİster tavsiye et, ister etme. Kimse dpf için 5-10 bin lira para vermez.
Alıntıları GösterHerkes Kendi bilir ben dpf iptal etmem şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: LampdaLamp
Alıntıları GösterTest edildi onaylandı hiçbir işe yaramıyor bu.
15 gün demez yine aynı.
Para tuzağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRHerkes Kendi bilir ben dpf iptal etmem şahsen
Alıntıları GösterDizel araban yok konuşması kolay.
En Beğenilen Yanıtlar

Dizelin DPF derdi düpçüleri gerdi, millet başkasının aracı arızalanınca keyif alıyor resmen.
|
Benzer içerikler
- rektefiyeden sonra dikkat edilmesi gerekenler
- supsan turbo yorum
- lastik kaç yıl kullanılır
- dönüşlerde gelen sürtme sesi
- sıfır araç alırken ödeme nasıl yapılmalı
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- mercedes fiyat listesi 2025
- plaka sorgulama ücretsiz
- opel mokka elektrikli fiyat
- bmw 120 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X