Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aramızda takım arayan evli ve çocuklu var mı? luskan nickli arkadaş bu tarz bir takım kuralım kaptan sen ol diyor, en azından bahanemiz olur "çocukla ilgileniyorduk" ondan sonuncu olduk falan deriz
  • Form icin acele etmeyin steamguid yanlis gonderiyor bir cok kisi. Onunla ilgili paylasim yapicam o yuzden acele etmeyin disardayim pc basina gecer gecmez paylasicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Takım kaptanıma güvenim sonsuz....

Bekliyoruz gelecek takım arkadaşlarımızı, arkadaşlar evli olmasa bile nişanlı bile olabilir :) Oda anlar az çok bizi
  • Takım araçları nelerdir ona göre test edelim. Bize sanırım ford verilmiş fakat araç kamera sorunlu değişiklik yoksa o araçla malesef ben yarışamam.
  • bu konu ile ilgili takım kaptanın ile görüşürsen sevinirim. Seçim ona ait :)
  • Evli olmasam da yaş sebebiyle ben de gelebilirim takıma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: balcis

arkadaşlar aramızda takım arayan evli ve çocuklu var mı? luskan nickli arkadaş bu tarz bir takım kuralım kaptan sen ol diyor, en azından bahanemiz olur "çocukla ilgileniyorduk" ondan sonuncu olduk falan deriz

Bu takım tam bana gore :)
  • Ben olayı kaçırmışım takımlar kurulmuş olan olmuş. Ben tek yarışmak istiyorum aracımı kendim mi seçeceğim siz mi belirleyeceksiniz. Siz belirleyecekseniz söyleyin antrenman yapayım.

Sayın balcis kaptanım bu memurun daha ne yapsın olduk 4 kişi

EvC (Evli ve Çocuklu) takımı olarak pistlerde yönet bizi :)
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Araçlar kime göre neye göre belirlendiki ???
  • Üstteki mesajda belirttiğim gibi takım kaptanın tarafından seçildi.
    Takım kaptanını kim seçti?
  • Ben kendisine takım kurmayı düşünüp düşünmediğini sordum. Sonrasında takım kuracağını belirttiği için ondan takım üyelerinin isimlerini istedim. Bana iletilen listenin içinde adınız bulunuyor.
  • o zaman ben balcis, luskan, EmreDFace, diabolus79 olarak takım EVC (ivisii okunur) yani evli ve çocuklu'yu 4. takım olarak eklemek istiyoruz. benim otomobil tercihim toyota, hem görsel açıdan sorunsuz hem de 4. viteste hızlanması diğer modellere göre daha iyi geldi bana.

aranel uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vezir Ahmed

Ben olayı kaçırmışım takımlar kurulmuş olan olmuş. Ben tek yarışmak istiyorum aracımı kendim mi seçeceğim siz mi belirleyeceksiniz. Siz belirleyecekseniz söyleyin antrenman yapayım.

lancer ile yarışa katılabilirsiniz
    Tamamdır. Hallettik teşekkürler.

Genele yazıyorum :

Arkadaşlar pitten çıktığınızda düzlükten araç geliyorsa önüne atlamayın. Sizin için pit çıkışı zaten warmlap süre kasamazsınız pit çıkışı o yüzden gelen kişi hotlap yapıyor olabilir. Eğer pıratik seasında canınız yarışmak istiyorsa bunu chat bölümde kişilere sorarak onay aldıktan sonra yapın.

Sonuçta bir oluşum yapılıyor emek var kişiler vaktinden feragat edip zevk almak için geliyor siz buna tek taraflı ilişki olarak bakmayın :)
  • quote:

Sonuçta bir oluşum yapılıyor emek var kişiler vaktinden feragat edip zevk almak için geliyor siz buna tek taraflı ilişki olarak bakmayın :)

Burada ne desem azdır. İnanın ayırdığım zamanın hatti hesabı yok. Bugün sabahtan beri takvim ile uğraştım, pist turlarını ayarladım. Hatalı yaptığım şeyler mutlaka olacaktır. Bunlardan ders çıkarıp önümüzdeki etkinliklerde düzeltmekte benim görevim tabii ki :)
    balcis dim attım bakarsan sevinirim :)
  • Lancer icin konustuk simdi aranel'le,

• ACTR 2015-2016 Pist Şampiyonası Ön Bilgilendirmesi için buraya tıklayınız.
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.