Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rustoocas

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Lake looise 2.0 ne oldu

Aynen ya, adama bağış yaptık, bağış yapanlara özel beta paylaşmıştı, şimdi bağışı kestik diye yeniliklerden bihaber etti heralde bizi.

baya uzun sure gecti hocam

para odeyenlere ayricalikli olacak sekilde 2 ayri surum sunabilir

ve bir sonraki seviyeye gecebilirdi(3.0 gibi)

betasi nasildi hocam sizce 1.6 ya gore buyuk gelisim varmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük gelişimden ziyade ufak tefek düzeltmeler vardı diyebilirim. Ek olarak AI'lerle yarışabilmek için yola nasıl AI çizgisi eklenebileceğini gösteren bir rehber vardı.
  • arkadaşlar 21 katılımcı oldu son 1 katılımcı kaldı bilginize :D

ilginiz için teşekkürler.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    http://www.assettocorsatr.tk/ deki formu doldurarak kayıt yaptım. Takım içinde ya da dışında etkinliğinize katılmak isterim.
  • Servera sezonun ilk pisti ayarlansa bizde orda antrenman yapsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler AC yı 3 monitörle oynayan varmı? 23 inch 2 monitör daha alıp 3 monitör ile oynamak istiyorum. ekran kartım 7870 oc. 3 monitörle oynamam için yapmam gereken nedir? 3 monitörüde ekran kartınamı bağlıyoruz yada nasıl bağlıyoruz, bilen yardımcı olursa çok sevinirim...
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Ben tek monitorle oynuyorum fakat 3 monitorle oynayan cok. Ekran kartinizi cok zorlayacaktir yalniz haberiniz olsun. Piksel sayisi simdikinin uc katina cikacagindan ekran kartiniz 3 kat daha cok piksel ile ugrasacak. 7870 ile bircok ayari dusurmeniz gerekebilir. Onun yerine 21:9 monitor almayi dusunebilirsiniz mesela:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-29-29um57-ultra-wide-ips-monitor.html
  • Hafta sonu için special event geliyor. Detaylar gün içinde sayfamızda paylaşılacaktır.
    www.assettocorsatr.tk
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Araç sıkıntılıysa sunulmayacaktı. 4 yerine 3 takım olurdu.

Focus'ta kamerada hata var diye yarışlarda kullanılmaması kararı doğrudur da, ben onun yerine başka bir araç bulunup sürülmesi görüşündeyim.

Yani hem markalı takım sayısı düşmemiş olur hem de aynı performansta 5. bir araç bulunabilir diye düşünüyorum.
  • Evet arkadaşlar dün akşam itibariyle kayıtlarımız tamamlanmıştır. 22 katılımcı sayısına ulaşılmıştır. Tüm yarışçılarımız DH üyesidir. Buda sevindirici dışarıdan kimse gelmedi :D

Onay mail'i alan arkadaşlar yarış günü öncesinde şifre vs gibi konularda bilgilendirileceklerdir. Gelişmeleri lütfen takip etmenizi öneririm.

Bu lige katılamayan yada geç kalan arkadaşlarımızda üzülmesinler etkinliklerimiz devam ediyor. Diğer etkinliklerimizde kendilerine yer bulacaklarından eminim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rustoocas

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Araç sıkıntılıysa sunulmayacaktı. 4 yerine 3 takım olurdu.

Focus'ta kamerada hata var diye yarışlarda kullanılmaması kararı doğrudur da, ben onun yerine başka bir araç bulunup sürülmesi görüşündeyim.

Yani hem markalı takım sayısı düşmemiş olur hem de aynı performansta 5. bir araç bulunabilir diye düşünüyorum.

Başka aracın bulunma ihtimali düşük. araçlar standart motor. Ancak araç modları yapan biri o mod'u düzelte bilir.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    kameranın önüne silecek koymayı nasıl becermişler cidden çok düşünüyorum bunu :) yoksa iyidi 4 marka takımının olması. mod yapımından anlasam o sileceği direk silerdim valla oradan.
  • Evet haftasonu etkinliğimiz ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

www.assettocorsatr.tk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

kameranın önüne silecek koymayı nasıl becermişler cidden çok düşünüyorum bunu :) yoksa iyidi 4 marka takımının olması. mod yapımından anlasam o sileceği direk silerdim valla oradan.

hood camera ayarlarında yapılabilir o akşam kurcalıyıp haber veriyim
  • Eğer fordu düzeltebilirseniz bireysel yarışçılardan takım kurabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 23 Ekim 2015; 15:20:48 >
  • antking kullanıcısına yanıt
    Bu arada server girer girmez kick veriyor :)
  • ford için şöyle bir şey buldum, ingilizce ok ama komut girmekten bahsediyor, kurcalayalım:

"What a nice car. When testing in the Oval max. = 265 km / h, with excellent control.
    But Ford Focus - worthless: the sight of the hood, review interferes with some element of the body.
    Maybe you can somehow fix it?

Reply

Share>
    Picture
    Moderator Dmitry vf00r • 9 months ago

But at the sight of the cockpit everything is fine. You can use this method: Open the button Home, you enter the command "set driverEye.zn" (without quotes, where n - the value by which to move the camera), and press Enter. Try to set a value near 1, it's just kind of a bonnet."

komut satırını açıp "set driverEye.z n" diye n yerine sayılar girerek deneyeceğiz, silecek ortada olduğu için açıyı kapatıyor, görüşü ileri alarak hallederiz gibi duruyor.

komut nasıl giriyoruz bilen var mı?

onu da buldum klavyedeki "home" tuşuymuş, akşam ilk iş deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 23 Ekim 2015; 16:05:39 >

• Godvater kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için tşk ederim. bu monitör sanırım geniş açı acaba 3 lü monitördeki gibi virajlarda sağ ve sol tarafımızdaki araçlarıda gösterirmi? yani 3 li monitör gibi geniş açı bir sürüş sağlarmı yoksa şimdi kullandığımız monitürün sadece enine geniş olanımı yani .u an kullandıüımız monitördeki açının aynısınımı vericek bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

ford için şöyle bir şey buldum, ingilizce ok ama komut girmekten bahsediyor, kurcalayalım:

"What a nice car. When testing in the Oval max. = 265 km / h, with excellent control.
    But Ford Focus - worthless: the sight of the hood, review interferes with some element of the body.
    Maybe you can somehow fix it?

Reply

Share>
    Picture
    Moderator Dmitry vf00r • 9 months ago

But at the sight of the cockpit everything is fine. You can use this method: Open the button Home, you enter the command "set driverEye.zn" (without quotes, where n - the value by which to move the camera), and press Enter. Try to set a value near 1, it's just kind of a bonnet."

komut satırını açıp "set driverEye.z n" diye n yerine sayılar girerek deneyeceğiz, silecek ortada olduğu için açıyı kapatıyor, görüşü ileri alarak hallederiz gibi duruyor.

komut nasıl giriyoruz bilen var mı?

onu da buldum klavyedeki "home" tuşuymuş, akşam ilk iş deniyorum

oyunda bu photo modu açmak için yönetici ayarlarını açıyorsun. ondan sonra oyun içinde hood kamerası ile ilgili bir ayar var eğer ben ordan yapabilirsem. Paylaşırım eğer kod yazan biri varsa yazıp paylaşır daha kolay olur.

Ayrıca server düzeldi tekrar.

• Ayni aciyi veriyor ama cok daha gercekci genis bir Field of View (FOV) veriyor. Sizin ekran kartinizi cok zorlamadan guzel bir deneyim yasatacagi icin bunu onerdim ama sagda ve soldaki ekstra aciyi bu sekilde malesef elde edemiyorsunuz.
    Sag ve sol gorus icin su arkadasa bir bakin derim :http://www.naturalpoint.com/trackir/ Assetto Corsa tamamiyla destekliyor bunu

---------------------
    Haftasonu Hakkinda:

Hangi pisti sececegiz anlayamadim ben, normal Nurburgring mi yoksa Nordschleife mi? Sitede videodaki pist normal Nurburgring cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 23 Ekim 2015; 16:20:59 >

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.