Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araba sayısını bol bol verip toplam kullanıcı sayısı sınırlanmıyor anladığım kadarıyla, iyi bir çözüm olabilirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

Performans olarak araçlar birbirinin hemen hemen aynı ufak farklar olacaktır ama işin keyfide orda zaten. Farklı marka olmasının en güzel yanı ufak farklar olması kimi virajda daha hızlıdır kimi düzlükte kimiside kalkışta ilk hızlanmalarda. Çok büyük bariz farklar olmadığı sürece her takım ayrı araba olarak yapmak daha keyifli olur diye düşünüyorum. Zaten yarışlarda genelde en hızlı değil en stabil ve hatasız giden kazanıyor.

Testlere Devam :)

Kesinlikle katılıyorum. hani 3 5 saniye fark olsa tamam ama denildiği gibi işin tadı orada. bu akşam bir iki araç ile deneyip bende yorumumu yapıcam
  • SerkanKaplan S kullanıcısına yanıt
    Çare 235i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G-27 kullanıyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Açıp düzeltmediğim yeri kalmadı. Kritik parçaları kötü malzemeden üretmişler. Trustmaster T-500 çok daha aklı başında seçim olur. Tek handikapı vites pedalları direksiyon ile dönmüyor ama onun için de aparat satılıyor. Türkiye'de bulunabilirliği konusunda emin değilim. Üst düzey bir direksiyon seti almadan önce mutlaka forumları ( yabancı ) dolaşın ve bu konuda geri bildirimleri okuyun. Yoksa benim gibi ağlarsınız :) Mutlaka çıkıp é ben 3-4 senedir kullanıyorum " diyenler olacaktır ama kulak asmayın. Senede bir kez kullanıyordur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

dün hem MUE ile beraber hemde tek başıma toplamda 28 tur attım Ring GP'de. Araçlar cidden çok eğlenceli. kesinlikle arkadan itişli daha güçlü araçlara da geçiş yapıcaz fakat adım adım ilerleyelim.

Amacım amatörü, profesyoneli herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlemek. GamePad yada klavye ile oynayan adama arkadan itişli verirsek her viraj çıkışında spin atacaktır.

Zamanla etkinlik sayılarımız artacaktır zaten. Farklı modlar, turnuvalar, kupalar. Belki bir sponsor buluruz ve hediyeler veririz belli mi olur. Bunların hepsini katılımların çokluğu belirleyecek.

Açıkçası ben bu modu beğenmedim, bu araba ile yarışmam gibi yorumlar ile ileri gidemeyiz. Tabii ki fikirler önemli fikirlere açığız ama eleştiri yapıyorsak bile yapıcı olmalı her zaman. Bu işi ciddi bir düzen ile ilerletirsek sponsorluk için firmalara başvurabilirim. Bu sayede onların reklamlarını yaparak size hediyeli turnuvalar sunabilirim. Bu yüzden katılım devamlılık konusunda ne kadar hassas olursak geri dönüşü yine bize + olacaktır ;)

Stabilite tamamı ile kapalı olursa, spin atma olasılığı daha yüksek.

• Taner Selvi T kullanıcısına yanıt
    Artık 1 saniye bile yok beni geçtin sayılır

• Taner Selvi T kullanıcısına yanıt
    Bende g27 kullanıyorum da ondan sordum. Dünkü derecelerinizi görünce acaba dedim direksiyon setinden mi yoksa benden mi? Sıkıntı benden kaynaklanıyormuş demek ki. Ama G27 yi de daha 15 gün kadar önce aldım herhalde alışırım turnuvaya kadar.
  • Semih sağolsun bugün tekrar bir test sağladı. sonuç olarak arada milisaniye farklar var ki buzaten pilotaj farkı her tur aynı zamanı yakalamak imkansız

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Motorlar falan her şey aynı sadece iskelet farklı. Psikolojik o.
  • bu arada steam GUID nasıl bulunur sorusu için bir kolaylık sağlamak istiyorum.

Paylaştığım linkte SteamID'nizi yazdığınızda size SteamGUID (steamID64) rakamlarını vermektedir. Şampiyona kayıt formu olduğunda buna ihtiyaç duyacağımızı hatırlatmak isterim.

https://steamid.io/lookup
  • Demin cruze ile turladım , kokpit kamerasına geçtikten birkaç saniye sonra yol beyazlıyor ve gözükmesi zorlaşıyo sizdede bu sorun varmı ? BUnun dışındaa araba gayet keyifli limitleri yüksek ama uzun frenlemelerde kafası geziniyor yarışta sıkıntı olmaz umarım bu durum
  • Kokpit kamerasında iken beyazlık sorunu bende de var.
  • page down ile exposure yi kısmayı denermisiniz. Ben %40 olarak kullanıyorum oyunda ve görüntü normal.
  • Arkadaşlar selam,

Takvim, pistler ve tur sayıları şuanda tamamlanmış durumda.

4 Takım + takımsız yarışmacılarımız olacak. Takımlarda 4'er pilot yarışacak.

Takımlarımız aşağıdaki araçları kullanacaklar.
    Chevrolet Cruze
    Toyota Corolla
    Ford Focus
    Mitsubishi Lancer

3 takım şuanda oluşmuş durumda fakat 1 takımda sürücü eksikleri var. Ayrıca Lancer kullanacak olan 4. takım için bu iş ile ilgilenecek ve kendi takımını kuracak bir takım kaptanı arıyorum. Bugün gün içinde bu işle ilgilenmek isteyen biri varsa bana ulaşsın lütfen.

Takımsız olarak yarışacak olan arkadaşlarımız standart petronas giydirmeli Lancer ile yarışacaklar antrenmanlarını ona göre yapabilirler.

Bugün gün içinde 4. takım kaptanı belli olursa takvimi yayınlayacağım.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

ACTR Ekibi
    www.assettocorsatr.tk

• Ben yarışmak isterim ama kaptan olamam maalesef

Hocam takımlar ne ara belli oldu kim nasıl başvuruda bulundu? Takımsız adam kimdir ne iş yapar?
  • luskan kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz dönem katılımcısı olan arkadaşlara takım kurmaları için sunuldu. Şuanda 3 takım kurulu. 4. bir takım kaptanını ve takım üyelerini arıyorum. Sonrasında takımı olmayan tek başıma yarışacak olan arkadaşlarımız olacak tabiiki. Pilotlar şampiyonasında diğer pilotlardan hiç bir ayrımı olmadan yarışabilecekler.

ACTR
    Takım Kaptanı Aranel Ciryatan (Bu takım tam)

Dream Team
    Takım Kaptanı Taner Selvi (2 kişiye ihtiyaçları var)

İsim belirlenmeyen takım
    Takım Kaptanı _M-U-E_ (Bu takım tam)
    takımlarda kimler var, epeydir niyetli olan benim gibi arkadaşlar mevcut, oldu bitti olmasın?

steam id balcis
    guid: 76561197996641904

ek: tamam 4. takıma üye olarak adayım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 22 Ekim 2015; 11:54:21 >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Balcis selam hemen paylaşayım takım listesini.

Arkadaşlar 4. takıma ben kaptan olurum diyenler lütfen bana özel mesaj olarak iletişim kurarsa sevinirim. lütfen buradan SteamID yada takım kaptanlığı için post yazmayalım. Takımsız seçmeden yarışacak olan arkadaşlarımız için bireysel katılım formunu paylaşacağım.

ACTR
    Aranel Ciryatan
    Semih Emre Ekinci (car_lover)
    Boundless34
    EfeCan

İsimsiz takım
    _M-U-E_
    adjustik
    Ugur Park (flonky)
    İsmi yollanmayan bir üye

Dream Team
    Serkan Kaplan
    Taner Selvi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 22 Ekim 2015; 12:17:24 >
  • Bende şimdi yolladm siteden üyelik formunu kaptan olamam ama yarışmak isterim..
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.