Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim araç fordsa bende yokum bu araçların kokpit kamerasını sevmediğim için kaputtan kullanacaktım ama ford kaput kamera sorunlu
  • Ben bireysele geçtim arkadaşlar bilginize :) Pistler yarış takvimi hoşuma gitti ellerin dert görmesin :) İmolayı senna yüzünden sevmesemde mecburen yarışıcaz :)
  • Araç sıkıntılıysa sunulmayacaktı. 4 yerine 3 takım olurdu.
    Lancer'a geçiyoruz. Takım.
    edit:
    Nickleri yarış sırasında dh nick ile oyunda ki nicki aynı yaprsanız daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 22 Ekim 2015; 15:30:40 >
  • ya birde şu oyundaki nickleri yarış zamanı dh nicki yapılsa çok güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 22 Ekim 2015; 15:29:26 >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Ellerin dert görmesin saygı çerçevesinde güzel yarışlar olucak diye bekliyorum.
  • Hakikaten ellerin dert görmesin.
    Saygılı, güzel ve çekişmeli bir sezon olsun.
  • Öncelikle emeklerin için teşekkürler, bir ricam olacak; aslında senden de bağımsız olarak bu ricam: eklentiler (örneğin helicorsa, lastik ısıları için bir app vs) için bilgisi olan bir arkadaşımız bir rehber hazırlasa ve siteye koysak herkes faydalanır diye düşünüyorum. Lastik ısıları için sunucuda konuştuk demin de kimsenin bilgisi yok gibi.
  • Bunun için rivali apps indirebilirsiniz hem güzel bir gösterge geliyor hem zaman çizelgesi hem full harita desteği hem lastik ısıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 84 mb lık güncelleme gelmiş
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, gayet başarılıymış.
  • takımsızlar neden lancer? sağdan direksiyonluydu araba değil mi?
  • 1.3.4 Changelog:

- Replay in x64 are now capped at 1Gb instead of 500mb
    - Fixed turbo in form gears
    - Physics multithread is now disable with less than 4 cores
    - Fixed backfire animation on Lamborghini Countach
    - acServerManager: admin password is mandatory
    - acServerManager: fixed uploader not saving surfaces.ini of multi-layout tracks
    - Fixed Lamborghini Countach S1 UI for customers who do not own DLC2
    - Fixed Alfa Romeo 4c peak slip angle value on rear street tyres.
    - Fine tuning of tyre heating model for GT2 and GT3 cars. Tyres now might need 2 laps to heat up the core temperatures. Core temperatures are now much more stable during a lap and cool down slower.
    - New power loss calculation for GT2 GT3 cars engines
    - Corrected rolling resistance calculations for GT2 and GT3 cars tyres
    - BMW M3 E30 Drift and M3 E92 drift has new tyre heat calculation following the GT2/GT3 logic. Experimental.
    - Balancing of GT3 car performances. The balance does not make all cars equal, but just brings their performances closer. Leagues can now add a small amount of ballast to equalize the cars performances even more.
    - Fixed dirt texture and headights in Ferrari 458 Italia
    - Fixed headlights indicator on BMW Z4 GT3
    - Fixed transparency issue on Ruf Yellowbird
    - Added leds to Mercedes SLS GT3
    - Fixed TrackIR support for x64
    - Added Force Feedback Controller app
    - Fixed acServer corruption of internal buffers leading to packet losses
    - Added benchmark mode
    - Realtime app now uses magenta to signal fastest lap in the session
    - New "camera facing" spectators are now controlled by the "world detail" settings. Allowing users with older machines to achieve better FPS
    - Minor AI race craft tweaks (a bit faster to change lane but bit less "punchybumpy")
    - Remapped some functions associated with numpad "+" and "-"
    +/- = Change Force Feedback (disabled in replays)
    Ctrl +/- = Change onboard FOV
    Ctrl Shift +/- = Change saturation

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Bunun için rivali apps indirebilirsiniz hem güzel bir gösterge geliyor hem zaman çizelgesi hem full harita desteği hem lastik ısıları

Önceki versiyonda kullandım çok iyi ama şuan çalışmıyor bende sağ gizli menüde icon u çıkmıyor.

• Vezir Ahmed kullanıcısına yanıt
    Bende de çıkmamıştı, düzeltilmiş versiyonu buldum:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/rivali-ov1info-v4-2-zip.74060/
  • oyun güncellemesi sonrası istatistik devre dışı. Güncellenmesini bekliyorum bilginize.
  • Lake looise 2.0 ne oldu
  • Rivali de önce bende görüntü alamadım ama forumları araştırdım ve map display diye bir uygulama daha var onu kurmanız gerekiyor...birde ana menü options ta aktive etmeniz gerekiyor

• kartal2339 kullanıcısına yanıt
    4.2 ile de cozuluyor ptoblem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Lake looise 2.0 ne oldu

Aynen ya, adama bağış yaptık, bağış yapanlara özel beta paylaşmıştı, şimdi bağışı kestik diye yeniliklerden bihaber etti heralde bizi.
  • Bu arada bugün ilk giriyorum konuya, herşey yazılmış çizilmiş gibi :) Beni de bir takıma alabilir misiniz? Klavye ile oynayacağım, olmadı takımsız arkadaşların birliğine katılırım.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.