Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçen yarış bana çarpmıştın ama kötü niyetli yada özellikle yaptığını düşünmüyorum her yarış kazalar oluyor. Son f1 yarışında bile Kimi Raikkonen, Rusya Grand Prix'inin son turunda Valtteri Bottas'la temas sonucu hem podyumdan hem puanlardan oldu raikonende 5. bitirdi aldığı cezayla 8. oldu.

birde şu radar uygulamasını yüklerseniz bu tarz temaslar yaşamazsınız

Dediğim gibi çarpma oldu diye yarıştan kimsenin atılması taraftarı değilim cezası geldi -2 puan :)
  • Ben tek başıma karar veremem zaten kimse veremez. Çoğunluk ne derse o onuda kabul ederim itiraz etmem. Orda pist dışına çıkmamız kesinlikle castilla'nın hatası diye düşünüyorum kaza'nın tamamı yok biraz daha geriden alsanız baksanız, daha geriden bende yol isteye bilir veya arkama geçe bilirdi daha 8 9 tur vardı. Ve o viraja kendisi biraz öndeydi zaten, viraja gire bilirdi bende kendimi ayarlayıp hız düşürür arakasına yapışırdım.
    Neyse zaten olan oldu yarış bu, kapatalım konuyu :) Önümüzde ki yarışlara bakalım :)
    __
    Direksiyon olsa böyle olmazdı işde. :)) @adjustik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 12 Ekim 2015; 14:21:52 >
  • Apps bu. Direksiyonunuzun üstüne gelicek şekilde yerleştirin ekrana. Hud display, cama yansıyor gibi konumlandırın.

http://www.racedepartment.com/downloads/helicorsa.5199/
  • Yarış organizasyonları daha yeni başladığı ve yarışa katılan oyuncular her kesimden olduğu için böyle kazaların yaşanması normaldir diye düşünüyorum.

Ben de ikinci videoda art niyet olmadığı görüşüne katılıyorum.

Bunun yanı sıra, yarış listesinde adı olmayan kişinin de yarışa katılması çok şaşırtıcı. Yani ben sabırla 1. yarış organizasyonunun bitip 2. yarış organizasyonunun başlamasını

bekleyeyim ama bazı kendini akıllı sanan kişiler "ne bekleyeceğim, parolayı birinden araklar girerim" mantığında buralarda dolanıyor.

Kusura bakmayın ama benim düşüncelerim bunlar. Sunucu sahibi arkadaşımız gereğini yapacakmış zaten.

Saygılar...
  • 1.3.2 geliyor

Stefano Casillo

1.3.2 is cooking.. it's a slow boil, still 2-3 hours to go.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ekim 2015; 15:05:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    neymiş acaba içeriği 64 bitteki yarı yarıya fps düşüşü düzelecek mi bakalım
  • Arkadaşlar yarış takvimini neren bulabilirim? Bu yarışlara katılmak için yapmam gereken nedir? Uuzun yıllar gt ve iracing oynamış tecrübeli bir oyuncuyum yarışlara katılabilirsem mutlu olurum...
  • Biraz baktim ama icerikle ilgili hicbir bilgi bulamadim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: twona77

Arkadaşlar yarış takvimini neren bulabilirim? Bu yarışlara katılmak için yapmam gereken nedir? Uuzun yıllar gt ve iracing oynamış tecrübeli bir oyuncuyum yarışlara katılabilirsem mutlu olurum...

Hocam yeni basladik 4etaplik tek marka kupasi yaptik son yaris kaldi bu hafta onuda halledip yeni organizasyona gecicez o zamn buradan duyuru yapiliyor zaten

• antking kullanıcısına yanıt
    şu halde biraz talep var gibi, bir fikir sunmak istiyorum:

katılım çok olursa ve 1 gruba sığmazsak A ve B ligi düşünülsün, 20 araç her yarış debdebe yaşayacağımıza 10'ar araba 2 lig daha mantıklı geliyor. şu an hala yarışanların ilk%50'si A ligine alt %50'si B ligine direkt eklensin, sonrasında geri kalan katılım iki ligde eşit yarışçı olacak şekilde paylaştırılsın. toplam 10 yarış yapılacaksa atıyorum 4. ya da 5. yarış sonrasında A ligindeki son %50 B ligine, B ligindeki ilk %50 ise A ligine çıkarılsın. ceza sistemiyle beraber güzel bir kategorilendirme olur, her iki lig için de birer puan-ceza hakemi gibi biri atansın, biri ozdalcom diğeri antking uygun gibi geliyor şu an öyle mi bilmiyorum.

ben de yarışmaya talibim bu arada bilgilerimi vermiştim.
  • Aynen ben de talibim yarışmak için, bilgilerimi vereyim şimdiden:

AC nick: Diabolus

Steam profil:http://steamcommunity.com/id/diabolus79/

Steam ID: 76561198026746232
  • Sakin sakin şimdiden yazmayın bilgileri ben zamanı gelince zaten toplamaya başlıcam.

Bu arada şuanki deneme ligi biraz hızlı ilerledi 2 hafta olmadan 4 yarışlık lig tamamlandı. Benim kafamda bu kadar hızlı olması yok açıkçası. Uzun bir takvim planlıyorum. Tabii ki ara yarışlar olacak etkinlikler olacak fakat pro lig için 3-4 aylık uzun bir takvim planı olacak.

aceleci olmayın yarışlarımız devam edecek. Lig ile normal yarışlar birbirinden ayrı olacak. Her grupta yarışlar olacak GT,street. Ayrıca düzgün 3rd party modlarıda kullanacağız sıkıntı yok. 200 GB alanı olan PC'yi sadece bu iş için ayırdım.

Önemli olan yarışlarda birbirimize karşı saygılı olup eğlenmek.
  • iki klasmanda yapılabilir aslında.
    bizim gibi acemiler kendi aralarında yarışsın bir ligde. diğerleri kendi aralarında.
    acemi ligi birincisi üst lige çıksın vs olabilir.
    alt sınıf daha güçsüz araçlar kullanır, üst sınıf daha yüksek gt3 vb
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    O zaman şefim yapın şu son yarışıda bizde dahil olayım 2. sezona aç kedi gibi bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

1.3.2 geliyor

Stefano Casillo

1.3.2 is cooking.. it's a slow boil, still 2-3 hours to go.

İnsallah sorun duzelir oyuna giremiyorum.

• 1.3.2
    - Graphical fixes for Ferrari F40 (s3), BMW M4 and Akrapovic, Zonda R
    - Corrected SCG003 Fuel consumption
    - Fixed Dual Core CPU crashing due to non properly initialized threading using "Timer Process"
    - Fixed replay framerate wrong multiple of physic engine rate producing wrong speeds in replays
    - Fixed user force feedback capping the value to 100% on load
    - Fixed volume balance (exterior) for some cars
    - DX10.1 fixes are not also active for the ksEditor
    - Possible fix for colored spectators using new camera facing rendering
    - Performance improvement for camera facing spectators when reflections are active
    - Fixed Lotus 98T AI tyre strategy (choosing qualify tyres even for tracks that are too long for those)
    - Added DRS zones to Nordschleife
    - Improved AI lines at Nordschleife
    - Slight improvement in AI race craft
    - Changed Led on Huracan GT3
    - Fixed DLC2 cars lap limit on quick races
    - replaced Lamborghini Logos

• yarış esnasında ortalama hızımı takip etmek istiyorum bu mümkünmü ?

@Cengavers İnşallah hocam
  • Yok duzelmedi hala devam ediyor. 32 bitte 6-9 fps aliyorum 64.bitte oyun acilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 12 Ekim 2015; 19:33:13 >
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    Bende benim arka tampona noldu diyordum :) semih emre ben solumda mue olmasa ben spin atıyormuşum
  • F40 ımı çok özlemişim

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.