Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir Alman sitesinde 3 saatlik dayanıklılık yarışına katıldım. GT3 klasmanındaydı yarış vs DP2 araçları dahildi. Öncelikle şunu söyleyeceğim; Lambo Hurican 5 sn hızlı diğer GT3 araçlarından. Bu hız farkı aerodan kaynaklanıyor. Çünkü Barcelona pistindeki hızlı virajları Prototip araçlar gibi dönüyorlardı. Ben Nissan GT3 aldım ve 3 stint yaptım med lastiklerle ortalama 33 tur tamamladım stint başına. Lastikler konusunda şunu çok net söyleyebilirim ki; agresif ve geç frenlemede lastikler ciddi anlamda ufalanıyor. 2. stintte agresif bir sürüş yaptım ve lastikler stint sonuna gelmeden ciddi bir tutuş kaybı yaşadı. Tabii bununla beraber 2-3 sn uzadı tur zamanlarım. Son stintte bilerek sürüş tarzımı değiştirdim ve dengeli fren, yumuşak bir sürüşle stintin başından sonuna kadar stabil ve mücadeleci tur zamanı yakaladım. Yarış sonunda edindiğim bilgi: DP2 paketindeki GT3 klasmanındaki araçlar mutlaka dengelenmeli ( AC çoktan başlamıştır diye düşünüyorum ). Lastik kullanımı ve tepkiler gerçekten hissedilebilir ölçüde gerçekçi. Yarış sırasında sadece bir iki lag farkettim ama o da belki benimle alakalıdır bilemiyorum. Bu zamana kadar en zevk aldığım yarışlardan biriydi diyebilirim, simülasyon olarak. Sanırım AC artık zirveye yaklaşıyor. Yani işin büyük bir kısmını yapmışlar. Ben büyük zevk almaya başladım bu simülasyondan.

• diabolus79 kullanıcısına yanıt
    Aksam sizi gördüm fakat barcelona 15 turluk online daha cazip geldi oraya katıldım 3 seans yarış yaptım ilk yarışta tanımadığım 4 kışı cok guzel centilmence yarıştık.Yarış hoşumuza gittiğinden 3 seans atma kararı aldık. Orada 2 turk vardı fakat vasattılar :) Biri vardı attilla diye o fena değildi ama çok agresifti tek yazdığı idiot idiot idiot :D
  • Oyun icindeki gaz-fren yuzdeleriniz ve brake gamma degerleriniz kacta dostlar ?

Main ve advanged ayarlariniz nasil ?

Ben biraz karistirdim default ayarlara da donemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel düzgün insanlara denk gelmişsiniz, şimdi bir yarıştan çıktım ki 22 kişinin olduğu yarışta 2 kişinin çarpışan oto mantığına sahip olması yarışı mahfetmeye yetti.
  • Hocam bu konu hakkında bilginiz var mı? Bir yarışı save replay yapınca bazen tamamını almıyor. Bunun ayarı yöntemi var mı ?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Onu ayarlardan mb rakamını yükseltmen lazım max 500mb dı sanırım en son.
  • Şimdi baktım 1000mb en yüksek 1000mb yaptım. Umarım olur, denicem. Teşekkür ediyorum.
  • diabolus79 kullanıcısına yanıt
    Herzaman bukadar şanslı olmuyor tabi :) Bu konuda en güzel mekan iracing . Kısmet olursa bu yıl sonundan sonra iracing e geçiş yapıcam. Dfgt ile istediğimi yapamadığımdan ara verdim iracing e.Hızlı olmak için t500rs gibi direksiyon şart sim oyunlarında.
  • bugün toplanıyormuyuz?şu aralar direksiyonsuzum ama maksat muhabbet olsun :D
  • Neyse artik şuanlik oyuna giremiyorum. Yabanci bi forum vardi oraya baya bi konu acilmis fakat giremedim steam dogrulamasi istiyor guvenemedim. Fix beklemekten baska carem yok :)

Ek olarak nvidia gtx700 serisinde sorun varmis

• photo mode için D:\Steam\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg bu yoldan assetto corsa ini dosyasını ac apps altında 0 olan yeri 1 yapmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Neyse artik şuanlik oyuna giremiyorum. Yabanci bi forum vardi oraya baya bi konu acilmis fakat giremedim steam dogrulamasi istiyor guvenemedim. Fix beklemekten baska carem yok :)

Ben 760 kullaniyorum ama sifir problem. Hatta daha akici oyun

• antking kullanıcısına yanıt
    Drift ve drag gibi etkinliklerin oldugu Ozel etkinlikler kisminda kapali olan anahtar isaretli kisim hakkinda bilgin varmi hocam ?

• antking kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Drift ve drag gibi etkinliklerin oldugu Ozel etkinlikler kisminda kapali olan anahtar isaretli kisim hakkinda bilgin varmi hocam ?

hemen kurcalıyorum
  • Hic bir sey anlamadim yeni gelicek birseylerdir

• Arkadaşlar oyuna Brands Hatch pisti gelmeyecek miydi ? Biz Brands Hatch beklerken Barcelona'yı aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Neyse artik şuanlik oyuna giremiyorum. Yabanci bi forum vardi oraya baya bi konu acilmis fakat giremedim steam dogrulamasi istiyor guvenemedim. Fix beklemekten baska carem yok :)

Ben 760 kullaniyorum ama sifir problem. Hatta daha akici oyun

GTX765m ile ben sorun yaşıyorum. Daha önce sorun yoktu bu son güncelleme ile dlc2 aldım oyuna gıremıyorum :D Tam yarısı acıyorum 2 tane calısmayı durdurdu alıyorum bir acs.exe ikincisi assettocorsa.exe kapatıyorum menuye atıyor. ayarlardan 32.bit secıyorum ondada fps 5 oluyor normalde daha once full grafik 50-60 arası alıyodum.

• Cengavers kullanıcısına yanıt
    Bende de gtx760 sorunsuz çalışıyor, mobil chipsetlere özgü bir sorundur belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Bende de gtx760 sorunsuz çalışıyor, mobil chipsetlere özgü bir sorundur belki de.

aynen öyle sanırım birincil kart GTX765m seçili olmasına ragmen sanırım oyun anakart grafik işlemcisi ile acılıyor. o yuzden sorun yasatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.