Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitemiz gün geçtikte bişilere benzemeye başladı :D

chatbox ekledim bilginize :p

http://www.assettocorsatr.tk/

bugünlük bu kadar yarın 1-2 daha ayar sonrası içerik hazırlamaya başlıcaz artık sonrasında yeni lig hazırlıkları ;)
  • @_M-U-E_ ,@adjustik gerçekten hepsi çok özel araçlar

@_M-U-E_@adjustik
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    1. Alfa Romeo GTV
    2. Bmw M4
    3. KTM XBow

Vazgecilmezlerim <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

1. Alfa Romeo GTV
    2. Bmw M4
    3. KTM XBow

Vazgecilmezlerim <3

Anladigim kadariyla m4 genel favori aracimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de, şurada anket yapsak BMW M4 birinci gelir.
  • Herkese iyi geceler.Üniversite yoğunluğundan dream pack 2 yi henüz yeni alabildim.M4 yorumlarınız kadarıyla efsane olmuş sanırım çok merak ediyorum yarın deneyeceğim.Birde bir anda ne olduysa bilmiyorum modlu araba ve pistlere karşı bir soğudum.O yüzden bütün mod araba ve pistleri oyun içinden çıkaracağım.Dream pack 1 ve 2 sahiplerinden ricam yarım dakika bile sürmez content içindeki cars ve tracks klasörleri içinde kaçar tane klasör var söylebilir misiniz?Tabi hiç mod araç kullanmayan birinden lazım.Şimdi yanlışlıkla oyunun orjinallerinden birşeyler silmeyeyim diye istedim böyle birşey.Şimdiden teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubora

Herkese iyi geceler.Üniversite yoğunluğundan dream pack 2 yi henüz yeni alabildim.M4 yorumlarınız kadarıyla efsane olmuş sanırım çok merak ediyorum yarın deneyeceğim.Birde bir anda ne olduysa bilmiyorum modlu araba ve pistlere karşı bir soğudum.O yüzden bütün mod araba ve pistleri oyun içinden çıkaracağım.Dream pack 1 ve 2 sahiplerinden ricam yarım dakika bile sürmez content içindeki cars ve tracks klasörleri içinde kaçar tane klasör var söylebilir misiniz?Tabi hiç mod araç kullanmayan birinden lazım.Şimdi yanlışlıkla oyunun orjinallerinden birşeyler silmeyeyim diye istedim böyle birşey.Şimdiden teşekür ederim.

Cars 85
    Tracks 19
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    mode hiç kullanmadım işini görür sanırım
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_TÜRKEL -- 15 Ekim 2015; 3:15:55 >

• Cevaplar için gerçekten çok çok teşekkür ederim.Sayenizde hallettim.Ne zaman sorunum olsa burada yardım bulabilmek beni gerçekten çok mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubora -- 15 Ekim 2015; 17:26:39 >
  • Assetto Corsa Türkiye by ÖzDalCom oluşumu olarak Sunucumuzda Stracker kullandığımızı daha önce belirtmiştik.

Sunucumuza bağlandığınızda oyun üzerinden verilerinizi görebilmek için Ptracker kullanmanız gerekmektedir.

http://www.assettocorsatr.tk/ptracker-stracker/
  • Nürburgring Nordschleife (Special Event)

Hafta sonu Nürburgring‘de özel bir etkinliğe ne dersiniz? 12 farklı araç (Pistte toplam 24 araç olabilecek) ile 2 gün boyunca zaman turu atıyoruz.
    Dereceler 2 günlük veriler hesaplanarak sayfamızda yayınlanacaktır. Pistte o anda boşta araç ne var ise onu seçip, dilediğiniz kadar tur atabilirsiniz.

Daha fazlası için tıklayınız.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Zevkli olur. Bu arada site güzel olmuş elinize sağlık.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    valla elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)
  • Yeni yarış serisinde nacizane fikrim hani şu isim giriyorsun çekiliş ile birini seçen bir site vardı ordan araç seçimi sınıf seçimi yapılabilir random oluraa daha güzel şeyler çıkabilir.

Son olarak m4 ün güzelliğine dayanamayıp hemen aldım bugün yarın aranıza katılırım nurburgring etkinliğiyle pist hayatına start veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişisel fikrim yol araçlarından ziyade gt serileriyle daha az önden kaymalı ve kontrollü yarışların daha iyi olacağı yönünde. daha çok kişi olduğumuz için daha az kaza konusunda bu işe yarayabilir. tabi ilk seride yarışmadığım için kaza durumlarını pek bilmiyorum. misal bi 458'i kontrol etmekle bi mp4 gt'yi kontrol etmek arasında çok fark var. kazasız zevki çıkmaz derseniz siz bilirsiniz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 15 Ekim 2015; 16:03:19 >
  • bana kalsa 3rd party güzel modlar bulup onlarla lig yapacamda arkadaşlar istemiyor. zaten 1-2 tane farklı yarış grupları olacağı için elbet 3rd party modlu cupalarda olacak.

şuan için henüz lig araçlarına karar verilmedi. bunlar için çalışma yapacağız acele yok. sağlıklı bir şey çıkaracağız.
  • Bence road araçlarını, düşük, orta, yüksek şeklinde yapmak. Düşük sınıfı yaptık. Orta sınıfıda mantıklı araçları seçerek anket ile seçmek. Aynı güçte 2 araç veya tek kupa. Abarth da olduğu gibi. 2. sezon ortalama 1 ay falan yaparız, uzun olur zevkli olur.
  • ilk demişler ama Assetto Corsa'da bu aracın racing versiyonu 7 aydır var :)

http://shiftdelete.net/nfs-bmw-m2-coupe-64825
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

ilk demişler ama Assetto Corsa'da bu aracın racing versiyonu 7 aydır var :)

Hocam farkli araclar onlar ya :D Sadece racing olmasi da degil Assetto Corsa'daki arac M235i'den devsirme model. M2 tanitilali 2 gun oluyor zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

ilk demişler ama Assetto Corsa'da bu aracın racing versiyonu 7 aydır var :)

Hocam farkli araclar onlar ya :D Sadece racing olmasi da degil Assetto Corsa'daki arac M235i'den devsirme model. M2 tanitilali 2 gun oluyor zaten :D

M2 diye hatırlıyordum, bakmadım bile modeline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Ekim 2015; 17:41:17 >

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.