Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arada tost yapmislar seni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Hocam yanliz isin zor ben yardima geleyim hangi ada orasi :)

• hala direksiyona gamepad kadar adapte olamadım

yinede günden güne yol alıyorum

bugünkü yapay zeka(%95) kapışmalarımda pek aklımdan çıkmayacak anlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ekim 2015; 20:34:58 >

• Pyun loading ekranından ana menüye atıyor

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

F40 ımı çok özlemişim

Abi cok iyi be

• Arkadaşlar bazı mod araçlarda ses sorunu yaşıyorum. Örneğin 2007 type R indirdim fakat motor sesi malesef yok. Bu araca motor sesi eklemek için ne yapabilirim. Örneğin başka bir aracın ses modunu bu araca uygulayabilirmiyim yada başka bir çözümü varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

F40 ımı çok özlemişim

Abi cok iyi be

Cok sagol hocam

Bugun bir kez daha anladimki oyundaki aracin karakteristigini bilmek herseyi bambaska bir hale getiriyor

Direksiyona alismak icin ugrasirken f40 i rahat kullanirsam direksiyonada diger araclarada rahat hakim olurum dedim

Ancak is oyle olmadi tabi f40 la birlikte aracin sesine karakterine alistigim icin derin bi nefes aldim

Diger yandan her aracin bambaska karakteristiginin olmasi Assetto dunyasinin goruldugunden ve sanildigindan cok daha fazla zengin oldugunu ortaya koyuyor

• Nürburgring Gp yarışının start ve zedatla son tur 3.lük kapışmamızı Yükledim. Görüntü kalitesi biraz düşük oldu ama kusurabakmayın

https://youtu.be/IBCsCoXxqp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boundless34 -- 13 Ekim 2015; 19:29:00 >
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş eline sağlık.
  • İlgilenen arkadaşlara steamda indirime girmiş ac

http://store.steampowered.com/app/244210/
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    260kmh :)
    Aynı viraj, gt araçlarının viraj kabiliyetleri daha yüksek normal olarak :)
  • Oyunda sizin için en özel ve on plana çıkan araçlar hangileri dostlar ?

Benim ilk 3 listem şu şekilde

1.Ferrari f40

2.Lamborghini countach

3.Nissan nismo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 14 Ekim 2015; 4:49:39 >
  • lütfen gt araçlarla yarışalım.setup yapmadan oynanmıyor bu oyun.458gt2 m3gt2 mclaren vs vs onların olduğu bi lig açarsanız katılırım.fiat 500 ile uzun düzlüklerde sıkıntıdan çekirdek çitliyorum :D zaten son yarıştada sıkılıp çıktım :)
  • Yarış kazaları ve itirazlar hakkında:

Yarış organizasyonu düzenleyen sitelerde yarış ile ilgili bir protesto formu doldurulur. Bu formda olaya karışan pilotlar ( protestoyu yapan pilot da dahil ), olayın gerçekleştiği an ( dakika, sn olarak tekrarda gözüken zaman ) talep edilir. Bunun dışında itiraz eden ya da edilenden bir yorum talep edilmez. Bunu inceleyen bir kurul ( en az iki kişi ) nihai bir karar verir ve uygulanır. Bunun dışında forumlarda kişisel tartışmalara kesinlikle tolerans gösterilmez. Her işin bir usulü olduğu gibi bunun usulü de budur. Şunu unutmamak lazım; bu bir yarıştır. Yarış sırasında adrenalin ciddi oranda artabilir. Bu da baskı altında hisseden bir vücut için koruyucu bir hormondur ama günlük hayatta kullandığımız anlamda pozitif bir heyecandan çok stresi arttırır. Böyle anlarda hata yapma olasılığı fazla olabilir. Yarışta kazalar olacaktır. Kimse " ben kaza yapmam " diye iddialı bir lafta bulunamaz. Bugün bize yapılan bir temas yarın bizim tarafından başkasına yapılabilir. Ya da bir hata yaparız birinin yarışını bitiririz. O zaman da kendimiz hakkında bir sürü şeyi çıkıp burada yazmayız eminim. Yarışta kaza; başkası tarafından yapılınca kasıtlı, kendimiz tarafından yapılınca hep hata olarak nitelendirilir. Bütün simracing dünyasında olduğu gibi protesto da usulünde olmalıdır kanımca. Bunun yanı sıra olayı kendi aranızda tartışmanız için özel mesaj kanalları açıktır ve bunun için forumu değil PM'yi kullanmak çok daha şık olur diye düşünüyorum.

• Taner Selvi T kullanıcısına yanıt
    hep söylüyoruz hocam. Bu tamamı ile insanların bir an önce bir organizasyonda toplanması birşeyle başlamak için yapılan üstün körü bir organizasyondu. Şimdi birazcık daha tecrübeliyiz. Bu kupa bittikten sonra çok daha profesyonel çok daha keyifli güzel bir organizasyon için hazırlık yapıyor arkadaşlarım. Sizin de bu tarz güzel fikirleriniz var ise bunları söyleyip yeni organizasyona eklememize yardımcı olabilirsiniz.
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    1.Bmw M3 E30

2.Bmw M4 F82

3.Nissan GTR-R35 Nısmo
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    1. corvette c7r

2. audi r8 lms

3. mercedes benz 190e
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.