Şimdi Ara

Assassin's Creed Unity PS3 e gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni oyunlardan ne kadar medet ummalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin gelicek hocam ssony 2016 ya kadar ps3'e destek vereceğini açıkladı.Bence gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: genc1905

Kesin gelicek hocam ssony 2016 ya kadar ps3'e destek vereceğini açıkladı.Bence gelir

Sony nin destek verecegiz demesi, ubisoftun bu oyunu eski nesile de cikartmasi gerektigi anlamina gelmez. Ubisoftun insiyatifinde bir olay bu.

• Hayır gelmeyecek yeni nesil konsollar ve bilgisayar için çıkacak.

• Hayir

• Kesin bilgi mi?
    Oynamayı çok istiyoorum da

• Kesinlikle gelmiyor oynamak için pc ya da yeni nesil sahibi olman lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı düşünün herkesde yeni nesil yok ve yeni çıkacak oyunlar sadece yeni nesilde çıkarsa yeterli parayı kaldıramazlar ki bi de Sony biz 2015 e kadar destekliyecegiz dedi tabiki ubisofta para için çıkaracaktır.

• Bencede getirirler
    Getirmesseler #çarepc artık napalım

• Eski nesile çıkmayacak. Çoktan açıklama yapıldı.
  • Unity yerine comet gelecek.

• Ubisoft bence çok ayıp etti. Far Cry örneğinde olduğu gibi en az 1 sene daha çıkarmalıydı ac serisini eski nesile
  • Connor.Kenway C kullanıcısına yanıt
    Rahat kaldırırdı eski nesil bu oyunu. Ama bence bunu sadece ubisoft a mal etmek yanlış olur, sony ve microsoftunda rolü vardır muhakkak. Yani gerçekten güzel bir oyun geliyor ve yeni nesile geçecek her insan, para demek olacak. Eski nesile bu saatten sonra orjinal olarak çokta fazla kişi yöneleceğini düşünmüyorum.
  • Cross Gen olmaması müthiş bir haber...
  • eski nesil için comet gelicek. Unity next-gen için. Bence çok iyi yaptı ubi Unityi sadece next-gen yaparak

• Bence gelir ps3 daha ölmedi ya hem sony 2 yıl daha ps3 ü destekliyor bence gelir

• Artik Ubisoft oyun motorlarini sadece next-gen icin tasarladi. Dikkat edin yeni duyurduklari oyunlara. Bu yuzden artik PS3 icin yeni bir Ubisoft oyunu beklemiyorum.

• Comet e3'te duyurulmamışsa şu saatten sonra beklemek yanlış olur. Ubisoft son dakika golüyle oyunu eski nesile de getirebilir. Açıkçası imzamdan da anlaşıldığı üzere gerçekten de beklediğim iki oyundan birisi her sene olduğu gibi AC serisi ancak yeni God of War gelmeden konsolu almayı düşünmüyorum. Bu yüzden bir buçuk sene sonra hem 2 AC oyununu hem de God of War'ı satın almayı planlıyorum. O zamana kadar eski nesile devam etmek niyetindeydim.
  • Gelmeyecek arkadaşlar Unity eski nesil konsollara. Çünkü oyunun motoru Next-Gen bir motor. Gameplay videolarından anlayabilirsiniz zaten. Giysi fiziklerine kadar Next-Gen kokuyor oyun. Comet old gen konsollara gelecek diye biliyorum.
  • Hayır gelmeyecek.
    Eski nesile getirecekleri oyunun adı: Assassin's Creed Comet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.