Şimdi Ara

Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Oliver-Queen Kartlarımız aynı sayılır, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? AC serisinin revelations'tan sonraki hiçbir oyununu beğenmemiştim, AC 3 yine bir nebze ama bu oyun epey ilgimi çekti, birkaç gün daha yorumlar gelsin almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukan733

    @Oliver-Queen Kartlarımız aynı sayılır, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? AC serisinin revelations'tan sonraki hiçbir oyununu beğenmemiştim, AC 3 yine bir nebze ama bu oyun epey ilgimi çekti, birkaç gün daha yorumlar gelsin almayı düşünüyorum.

    1920x1080 oynuyorum.Oyun güzel hikayesi de ilginç sayılır,bir şansı hakediyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver-Queen


    quote:

    Orijinalden alıntı: dogukan733

    @Oliver-Queen Kartlarımız aynı sayılır, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? AC serisinin revelations'tan sonraki hiçbir oyununu beğenmemiştim, AC 3 yine bir nebze ama bu oyun epey ilgimi çekti, birkaç gün daha yorumlar gelsin almayı düşünüyorum.

    1920x1080 oynuyorum.Oyun güzel hikayesi de ilginç sayılır,bir şansı hakediyor bence.

    Teşekkürler optimizasyonun iyi olması sevindirdi




  • yorumlar geldikçe oyuna olan hevesim iyice arttı çıksada bizde oynasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu biraz oynadım optimizasyon güzel. grafikler de black flag'e yakın sayılır. en azından bana öyle geldi. oyunun senaryosunu daha önceden izleyerek öğrenmiştim. ac 3'ün öncesini ve black flag'ten sonrasını anlattığından (özellikle)ac 3'ü ve ac 4'ü gayet iyi tamamlıyor. senaryosu da iyiydi diye hatırlıyorum. ac 3 ve ac 4'teki önemli karakterler oyunun içinde. zaten bu seriyi oynama sebebim senaryo.
  • Arkadaşlar oyunda karşılaştığım enteresan bug
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver-Queen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ascheriit

    PS3'te de gayet iyiydi. Unity sonrası akıllanmış Ubisoft sanırım. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

    1080p hocam, cidden unity böyle optimizasyon bide iyi bir hikayeyle gelseydi goty olabilirdi.

    Unity'nin o grafiklerle bu şekilde sistem dostu kalması imkansız. Çevre detayları daha fazla ve kullandıkları dokular daha gerçekçi ve bir de tesselation yani kabartmalar var. Ama daha fazla sistem dostu olabilir miydi? Bence olabilirdi. Bu oyun en fazla AC4 ile kıyaslanabilir. Grafik olarak Ac3-Ac4 aralığında. Yalnız oyunda grafiklerde belirli bir uzaklıktan sonra değişen doku kalitesi farkedilmesin diye midir yoksa bu bir hata mıdır bilemiyorum ama bu doku geçişleri kısmında görüntüde bi pullanma yapmışlar galiba. Değilse de grafik hatası sanırım. Biraz rahatsız edici geldi.



    Neyse bu arada oyunda halen daha 3. sequence'deyim. Gemi bordalamaktan, gemi indirmekten, bir şeyler toplamaktan, avcılık yapmaktan, para ve hammadde toplayıp gemiyi ve teçhizatları geliştirmekten görev yapamaz oldum. 4 kale ele geçirdim 4 efsanevi gemi açıldı. Ama daha bakmadım nedirler neyin nesidirler diye. İns AC4'teki gemileri koymamışlardır. Bir de El Impoluto gibi bir şey yoktur umarım. Adamı strese sokuyor o gemi. Neyse gemiyi tamı tamına geliştirmeden görevlere devam etmeyeceğim zaten az kaldı. Şu oyunda en çok sevdiğim şey gemi geliştirnek. Filomuzu da kurduk yolluyoruz seferlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Mart 2015; 2:17:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyunun çıkması bir gün kalmışken ön sipariş vermek istiyorum ekstra içeriklerden faydalanmak için ama steam den direk alsammı yoksa daha ucuza satan vs. bulabilir miyim diye araştırıyorum ucuza gören duyan varsa bana bir pm atarsa sevinirim bende bulursam konuya yazacağım bulamazsam steam üzerinden alacağım direk deluxe
  • oyunun optimizasyonu çok iyi oynayın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyonun Unity'den iyi olması normal, çünkü eski nesile uygun grafik motoru kullanıyor NPC sayısı da daha az, merakımdan deneyeceğim senaryosu güzeldir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Mart 2015; 12:12:16 >
  • Bu oyun ile Unity kıyaslamak çok büyük bir hata olur. Tamam Unity tam bir fiyasko oldu ama adamların hakkını vermek lazım grafiksel olarak şu ana kadar en detaylı oyun bence.. Rogue ise tıpkı Batman AO gibi Ubi'nin farklı bir stüdyosuna yaptırdığı oyunu..
  • oyunu dün akşam bitirdim ve oyun sonunda unity yan bu ana oyunmuş gibi geldi bana senaryo o kadar etkileyiciydi hiç sıkmadı ve anlaşılabilir bir yapısı vardı genel yorumlarda zaten bu yönde umarım ubi herşeyin grafik olmadığını(grafiğide beceremediler gerçi) orta seviye bi grafikle senaryoya abanlamalarının daha iyi olacağını anlamıştır umarım.
  • İnşallah yeni oyunun senaryosuna da bunun senaryosu gibi çalışır ubisoft.Oyun biraz black flag çakması olsada oynaması zevkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyonu iyi ama zamanın diğer oyunlarına göre grafikleri epey geride görünüyor bu nedenle optimizasyonun iyi olmasında bu grafiklerinde etkisi yok değil ama oynanış ve hikaye olarak iyi olsun bu benim için öncelikli yoksa ne oyunlar gördük grafik balonu ama içi boş önemli olan hem hikayeyi hemde grafiği birlikte optimize etmek gerçi şu an ki firmaların amacı oyun değil kart sattırmak olduğu için ne yazıkki hikaye ve oynanış hep ikinci planda bırakılıyor.

    Oyunu denemek için malum yollardan edindim ve daha önce izlediklerime göre tek 980 ile 4K da 60 fpsde oynandığını görünce çözünürlüğü DSR ile 3840x2160 olarak ayarlayıp hem daha kaliteli bir görüntü hemde fxaa nın oluşturduğu düşük aa kalitesini bir nebze olsun iyileştirebildim.Grafikleri -daha önce Black Flag oynadığım için kıyaslayabiliyorum- Black Flagdanda geride deniz vs. Black Flagde epey uğraşılmıştı ama bu oyunda ne denize nede diğer ayrıntılara pek uğraşılmamış grafik açısından fazla bir beklentiniz olmasın :) Hikayenin ise henüz başındayım.

    Oyunda 60 fps(daha doğrusu Black Flagde olduğu gibi 62.5) limiti olduğu için daha üzerine çıkamıyorsunuz ,tek 980 ile 4k da bile gpu kullanımı %80 ler civarında bu nedenle dış ortama göre nispeten daha iyi bir ışıklandırmaya sahip(dış ortamda ise daha önceki ac oyunlarında gördüğünüz kaplamalar ve ışıklandırmalar var ) baştaki bir mekandan 4k görüntüler aldım onları paylaşmak istiyorum ;

     Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]

    Grafik olarak en iyisi şu an bu görüntülerdekiler arkadaşlar zaten oynayanlarda bunu farketmişlerdir AC III grafiklerini anımsatan dokular mevcut ama böylede oynanır yeter ki güzel bir ilerleyiş ve akıcı bir hikayemiz olsun.




  • bende oynuyorum.. eski ac oyunları gibi sistem istiyor, o yüzden herşey açık 1080p 60 fps rahat oynuyorum.
  • beyler bu kadar övmeyin oyunu ya sınavdan sonra oynayacaktım sizin yüzünüzden yarın direk başlayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 10 Mart 2015; 15:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk legandary ship Formidable'ı indirdim,kayıtta ettim belki öğlene doğru youtube'ya atarım.Bu arada oyunu uygun bir zamanda almayı düşünüyorum zaten bahar indirimleri yapar steam yakında ozaman indirim gelirse hiç kaçırmam.
  • Saat 02:00'de açıldı Steam'de oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam preorder yapanlara verilen ac 3 standart edition mı deluxe edition mı bilen varmı?birşey yazmıyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MajorTom

    İlk legandary ship Formidable'ı indirdim,kayıtta ettim belki öğlene doğru youtube'ya atarım.Bu arada oyunu uygun bir zamanda almayı düşünüyorum zaten bahar indirimleri yapar steam yakında ozaman indirim gelirse hiç kaçırmam.

    YouTube'dan efsanevi gemilere baktım da Ac4'teki El Impoluto kadar zorlayan bir gemi yok gibi görünüyor. En zoru Storm Fortress. Tabi oynamak başka izlemek başka. Daha gemiyi döşeyemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.