Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
24
Favori
14.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft Store Sayfası


    Epic Games Store Sayfası


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}



    World Premiere Trailer




    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}Ubisoftyoutube
    Watch the cinematic world premiere announce trailer of Assassin's Creed® Mirage. In the ninth century CE, Baghdad is at its height, leading the world in science, art, innovation, and commerce. Amid its bustling urban landscape, a conflicted young orphan with a tragic past must navigate the streets to survive. Experience the story of Basim in Assassin's Creed Mirage. An Audio Described version is also available in English in the settings of the video. Learn more: assassinscreed.com About Assassin's Creed Mirage: In Assassin’s Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions, seeking answers and justice. After an act of deadly retribution, Basim flees Baghdad and joins an ancient organization – The Hidden Ones. As he learns their mysterious rituals and powerful tenets, he will hone his unique abilities, discover his true nature, and come to understand a new Creed – one that will change his fate in ways he never could have imagined. #Ubisoft #AssassinsCreed #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.© 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dx55lAlFtXmw&q=EgQuLZpRGNfw9pgGIhBfTRmKYP-XyzdAQ900-pubMgFy



    Basim'in hikâyesini deneyimleyin. Basim, yaman bir yankesici. 9. yüzyıl Bağdat'ının keşmekeşli sokaklarını arşınlarken kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışıyor ve adalet arıyor. Gizli Olanlar diye bilinen kadim ve gizemli bir örgüte katılarak ölümcül bir Usta Suikastçı olacak ve kendi kaderini inanılmaz bir şekilde değiştirecek.


    15 yıldır Assassin's Creed'in alameti farikası olmuş ikonik özelliklerinin ve oynanışının modern bir yorumunu deneyimleyin.


    Adeta bir hayalet gibi şehirde gezinirken her zamankinden de sezgisel, adeta içgüdüsel bir şekilde hedeflerinizi yok edin.


    İnanılmaz derecede kalabalık, capcanlı bu şehri etraftaki herkesle etkileşim içinde keşfederken, dört özgün bölgedeki saklı sırları da çözün.




    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 11 Eylül 2022; 18:59:25 >







  • Mirage için bugün pek çok site tarafından oyunun yapımcıları ile yaptıkları röportajlar yayınlandı. Bu röportajlarda oyun için bir sürü detay da açığa çıktı.


    -Mirage da Valhalla da ki gibi dallanan bir yetenek ağacı olmayacak. Daha kısıtlı bir yetenek ağacı olacak.

    -Oyunun sanat yönetmeni Jean-Luc Sala, Mirage'ı yoğun bir oyun deneyimi olarak tanımlıyor. Çapının ise fikir vermesi açısından Revelations ve Rogue gibi olacağını da ekliyor. 15-25 saat sürebilir ana hikaye.

    -Bağdatın büyüklüğü ve insan yoğunluğu da Unity de ki Paris kadar olacak.

    -Tıpkı Unity de olduğu gibi Bağdatta da birçok bina girilebilir olacak.

    -Oyunda biraz da vahşet olacak.

    -Bağdat dışında keşfedilecek yerler de olacak. (AC2 de ki mezar görevleri tarzında görevler olabilir.)

    -Mirage da özellikle sosyal gizlilik ve parkurun üzerinde çok fazla durmuşlar, önem vermişler.

    -Basim'i tanıtırlarken Eivor, Kassandra veya Bayek gibi bir savaşçı olmadığını, tank olmadığını ve birden fazla düşmana direnemeyeceğini de ekliyorlar. Özellikle Eivor gibi olmadığı da ekleniyor. Eğer büyük bir düşman grubunun arasına girerseniz bundan sağ çıkma olasılığınız çok düşük olacak.

    -Basim'i AC oyunları içinde ki en hızlı karakter olarak konumlandırıyorlar. Tıpkı fragmanda gördüğümüz gibi şehirde de pek çok noktada "pole vault" adı verilen sırıkla atlama noktaları olacak ve bu da parkuru oldukça hızlandıracak.

    -Parkur da yine seri içinde ki en hızlı noktasında. Şehirde sizi daha hızlandıracak pek çok araç ve üzerinizde de pek çok araç olacak.

    -Basim, Arkham Knight da ki Fear Takedown'a benzeyen "Assassin Focus" adı verilen bir özelliğe sahip olacak. Birden fazla düşmana suikast yapabilecek.

    -Mirage, Suikastçı İnancı/kardeşliğinin kurulması yani Altair'in zamanından yaklaşık 100 yıl öncesinde geçecek.

    -İnşa halinde ki Alamut oyunda yer alacak.

    -Mirage'ın kesinlikle bir reboot olmadığı ama yeni oyuncuları seriye çekmesi açısından çok uğraşıldığı da ekleniyor.

    -Black Box görevleri ve tek vuruşta suikastta geri dönecek. Suikastçı bürosunun görevi araştırmak, hedefleri belirlemek ve suikast için çeşitli yollar aramak olarak tanımlanıyor. Hedefler çoğunlukla büyük düşman grupları tarafından korunacak ve sizinde biraz daha sessiz davranmanız gerekecek. Bir hedefe suikast yapmanın birden fazla yolu olacak.

    -Günümüz oynanışı olmayacak. Ufaktan hikaye olarak değinebilirler. Sadece oyunun girişinde ve sonlarında olacak.

    -Çok fazla bilim kurgu/fantastik öğeler olmayacak.

    -Diğer AC oyunları gibi tarihsel olarak %100 doğru olmayacak. Basim'in kullanacağı bazı araçlar 850'lerde icat edilmemiş olacak.

    -Mirage, Valhalla dan 20 yıl öncesinde geçecek.

    -Basim hikayeye 17 yaşında bir sokak hırsızı olarak başlayacak. Daha sonra ise yolu Mentoru Roshan ile kesişecek ve Alamutta eğitim alacak. Eğitim tamamlandıktan sonra ise Bağdata geri dönecek ve oyunun sonuna kadar usta bir suikastçı olmaya çalışacaksınız.

    -Bağdata döndükten sonra görevleri istediğiniz sıra ile yapabileceksiniz. Seçim şansınız olacak.

    -Görevleri daha sonradan tekrardan oynayamayacaksınız. Bunun için ya save almanız ya da baştan başlamanız gerekecek.

    -New Game+ olmayacak.

    -Valhalla, Black Flag ve Revelations da yazarlık yapan Darby McDevitt Mirage da görev almayacak ama Basim'i kendisi Valhalla da yarattığı için yazarlara çeşitli öneriler vermiş.

    -Anı odaları yani suikast yaptığımız kişilerle yaptığımız son konuşmalarda geri dönüyor. Özellikle bu konuşmalar esnasında Basim'in kabuslarını da göreceğiz. Bu kabuslara da Loki'nin Vizyonları adı verilmiş.

    -Mirage'ın AC serisi içindeki temeli Odyssey veya Valhalladan çok daha derin şekilde yaratıldı. Loki'nin Vizyonları ise oyunun mitolojik tarafını gösterecek.

    -Suikast animasyonları tamamen yenilendi.

    -Elden geçirilmiş ve gelişmiş bir takip sistemi olacak. Sizi takip edenleri veya takip ettiklerinizi uzaktan görebileceksiniz. Black Flag gibi olabilir.

    -Oyundan ok ve yay kaldırıldı. Fırlatma bıçaklarınızı seri şekilde atmanızı sağlayacak bir aletiniz olacak.

    -Araçlar oyunda sıkça kullanacağınız şeyler olacak. Sis bombaları, darbeli oklar, fırlatma bıçakları, zehir tuzakları gibi birçok eşyanız olacak ve hepsi de yükseltilebilir olacak.

    -Bu oyunda da bir kartala sahip olacağız bu kartalın adı da Enkidu olacak. Enkidu, tıpkı Odyssey de ki Ikaros gibi düşmanları ve kaynakları işaretleyebilecek ama eğer bir okçuya gözükürse devre dışı kalacak ta ki o okçuyu öldürene kadar.

    -Fragmanda gösterildiği gibi düşmanlardan kaçma esnasında pazar yerlerini devirip onları yavaşlatabileceksiniz.

    -Çatılarda saklanma geri dönüyor.

    -Basim'in Origins dekine benzer bir hırsız hissi olacak. Etrafta ki hazineleri bu sayede bulacaksınız.

    -Parkur Valhalla dan çok daha iyi ve hızlı olacak.

    -Lee Majdoub, Basim'i seslendirecek.

    -2023 dışında net bir tarih verilmedi ama Mayıs, Haziran veya Temmuz da çıkacağı söyleniyor Redditte.



    Kaynak 1 Kaynak 2



    Son dönemdeki çoğu sızıntıyı yapan j0nathan, Mirage hakkında yeni bilgiler ele geçirmiş.


    -Mirage'ın haritası Unity'nin Parisi ve Syndicate'in Londrası kadar büyük.

    -Bağdad'ın etrafı çoğunlukla çöl ama keşfedilecek şeyler de barındırıyor. Alamut burada yer alıyor.

    -Bağdad'a gitmeden önce diğer oyunlarda olduğu gibi bir başlangıç bölgemiz olacak. Yanlış giden bir soygunun ardından Basim, Bağdad'a gitmek zorunda kalacak.

    -Oyunun duyurulduğu fragman esasında oyunun başlarının özeti.

    -Parkur, Origins'in daha gelişmiş bir versiyonu. Oyun, Valhalla'nın motorunu kullanıyor ama daha iyi animasyonlara sahip. Basim çatılardan atladığında birçok iyi animasyonu var ve yaralandığında da topallıyor. Unity kadar da iyi değil animasyonlar, beklentileri düşük tutmak lazım diyor J0nathan.

    -Şehirlerdeki insan kalabalığı Unity kadar değil. Özellikle sokaklarda ilahi söyleyen kalabalıklar var. Valhalla'ya göre şehirlerdeki kalabalıklardan oldukça fazla.

    -Oyunun oynanışı özellikle gizlilik üzerine kurulu. Basim oldukça kırılgan. 3 veya daha az vuruşta ölüyor ve bu da sizi gizli gitmeye ve Suikastçı aletlerini kullanmaya itiyor.

    -AC1 de olduğu gibi her hedefinizi öldürdüğünüzde yeni bir rütbe ve Suikastçı aracı ile ödüllendirileceksiniz.

    -4 ana hedefiniz var ve her biri Bağdadın bir bölgesini yönetiyor. 5'ncisi ise hepsinin lideri.

    -Tıpkı AC1 de olduğu gibi bu hedefleri kim oldukları, nerede oldukları ve nasıl öldüreceğinizi kendiniz araştırıp bulacaksınız.

    -Hedefleriniz hakkında ne kadar çok şey öğrenirseniz o kadar farklı öldürme yönteminiz olacak. Geliştiriciler bu konuda Hitman'i örnek almışlar. Her hedefin yaklaşık 30 öldürme yöntemi var.

    -Oyunda GTA'ya benzer bir aranma sistemi olacak. 3 veya 4 aşamalı bir sistem olacak bu. Her bir aşama da birer işaretle oyuncuya gösterilecek. İlk işaret göz şeklinde olacak ve kalabalık sizi gördüğünde muhafızlara ihbar edecek. İkinci işaret ok ve yay olacak ve muhafızlar artık çatılarda yer alacak. Üçüncü işaret iç içe geçmiş iki kılıç olacak ve artık muhafızlar sizi gördüğü yerde saldıracak. Dördüncü işarette ise artık sizi bir kelle avcısı takip etmeye başlayacak.

    -Aranmayı düşürmek için ise AC2 de ki gibi posterleri yırtmanız gerekecek.

    -Ezio üçlemesinde bize yardım eden gruplar Mirage da geri dönüyor. Bunlar müzisyenler, tüccarlar ve paralı askerler olacak.

    -Alamut'un altında bir ISU tapınağı var. Hikaye bunu da içini alacak şekilde anlatılıyor. Altair de zamanında bazı anahtarlarla bu tapınağa girmeye çalıştı.

    -Oyunun 12 Ekime ertelenme ihtimali yüksek.

    -Oyunda günümüze ait ara sahneler olmayacak. Sadece oyunun başında ve sonunda William Miles ve Basim ile alakalı ara sahneler olacak.

    -Oyun her şeyiyle 30 saat, sadece ana hikayesiyle 12-15 saat sürecek. Bu değişebilir çünkü hala geliştirme devam ediyor.




    Kaynak Kaynak 2




    Mirage'ın Inventory ekranından ilk görüntü geldi.



    ------------------------------------------------------------------------------


    Mirage'ın yetenek ağacından da ilk görüntüler.




    ---------------------------------------------------------------------------


    Basim'e odaklanan konsept çalışmaları.




    ------------------------------------------------------------------


    Bağdata odaklanan yeni bir konsept çalışması.



    ---------------------------------------------------------------------


    Inventory üzerinden erişeceğimiz kıyafet boyama özelliğinden de ilk görüntü geldi. Özellik kozmetik amaçlı olacak.



    -----------------------------------------------------


    Mirage da Basim'in genç/sivil, çırak ve usta dönemlerini göreceğiz. Üzerinde ki elbise de döneme göre değişecek.



    Access The Animustwitter
    “The Evolution of Basim's robes from street thief (on the left) to Apprentice to Master Assassin. #AssassinsCreedMirage”
    https://twitter.com/AccessTheAnimus/status/1677350885041532928

    -------------------------------------------------------


    Mirage da Bağdatın Tarihi adında yepyeni bir özellik de olacak. Daha önce Origins, Odyssey ve Valhalla da apayrı bir mod olarak sunulan Discovery Tour'un ana senaryo içine entegre edilmiş olacak. Bağdatın belli başlı önemli yerlerinden olacak olan bu noktalara gidip oranın neden önemli olduğunu anlatan metin tabanlı veriler elde edeceğiz. O verilerde olduğu gibi Codex/Database'e gidecek. Oyunda toplamda 66 tane olacak olan bu noktaların hepsini toplarsanız sonunda bir oyun içi ödülle ödüllendirileceksiniz.






    Kaynak

    Access The Animus'un hazırladığı yeni video da Mirage'ın parkur, gizlilik ve oyun ilerlemesi hakkında yeni detaylar verilmiş.


    -Geliştiriciler Mirage'ın içindeki pek çok mekaniğin Unity den ilham alınarak geliştirildiğini söylüyor.

    -Hedefe yaklaşma, şehir yoğunluğu, gizlilik ve parkur konusunun üzerine oldukça fazla düşülmüş.

    -Parkur, Origins, Odyssey ve Valhallaya göre aşırı geliştirilmiş durumda. Özellikle Ezio Üçlemesinden tanıdığımız köşeleri lambalarla alma gibi pek çok eski animasyonla birlikte yepyeni animasyonlarda parkura eklenmiş durumda.

    -Bağdad da bu yenilenen parkur sistemine göre dizayn edilmiş.

    -Bağdad da pek çok bina da içine girilebilir olacak.

    -Bu binaların içinde hatta çatılarda dahi insanlar olacak. Pek çoğu düz damlardan oluşacak ve bu da size bir tür Parkur otobanı oluşturacak. Geliştiricilerin verdiği ad buymuş :-)

    -Ezio üçlemesinde gördüğümüz çeşitli yerlerde ve gözlem noktalarında tırmanma bulmacaları olacak.

    -Şehirde koştururken hızınızı arttırması ve daha uzak yerlere ulaşmak için pole vault adı verilen araçlar olacak. Buna benzer bir şeyi daha önce AC2 de görmüştük.

    -Çatılarda gizlenmenize yardımcı olacak çeşitli araçlar ve yollar da olacak. Bunlardan biri önceki oyunlarda gördüğümüz çatılarda ki saklanma noktaları.

    -Mirage'ın savaş sistemi önceki AC oyunlarına göre daha zor olacak. Basim darbeye dayanıklı biri olmadığından oyuncular savaşlara temkinli girmek zorunda kalacak. Bu daha çok gizliliğe başvurulacağı anlamına geliyor.

    -Basim, üzerinde 2 farklı kılıç, hançer ve gizli bıçak olmak üzere 4 farklı silah taşıyacak.

    -Savaş sistemi eski AC oyunları ile oldukça fazla benzerlik gösteriyormuş.

    -Mirage da birçok farklı düşman çeşidi de olacak. Bazı düşmanlar Basim'in ıslığına tepki vermeyecekler, bazıları ise gruplar halinde ıslığın geldiği yeri arayacak, gerekirse mızrakları ile yoklayacaklar.

    -Basim oyunun başında tüm parkur hareketlerine ve yeteneklere sahip olmayacak. Oyunda ilerledikçe bu yeni hareket ve yetenekleri öğrenecek.

    -Oyuncunun ilerlemesi hiçbir şekilde herhangi bir XP'ye veya level'e bağlı olmayacak. Tamamen hikayeye bağlı olacak.

    -Basim bir Suikastçı olma yolunda rütbe atladıkça yeni parkur hareketlerini, silahları, yetenekleri, elbiseleri, kaynakları ve araçları açacak.

    -Bazı özel silahlar ve elbiseler ise hikayenin önemli anlarından sonra açılacak.

    -Basim'in görünüşü oyunun en başında sivil halinden, suikatçı çıraklığına oradan da Usta Suikastçı olacak şekilde değişime uğrayacak.

    -Mirage da herhangi bir diyalog seçimi, farklı sonlar, level atlama, XP kazanma gibi derin RPG öğeleri olmayacak ama bir yetenek ağacı olacak.

    -Yetenek ağacı phantom (hayalet), predator (avcı) ve trickster (düzenbaz) olarak üçe ayrılmış olacak. Bunlar aynı zamanda üç farklı oynanış türünü de temsil edecekler. Oyuncular ise bu üç türün bütün yeteneklerini açamayacaklar.

    -Mirage da oyuncular tıpkı Origins de olduğu gibi Basim'e elbiselerini tek parça giydirecekler. Farklı ekipman parçaları olmayacak.



    Access The Animusyoutube
    We still got some Assassin’s Creed Mirage gameplay related news to report concerning Parkour, Weapons, Outfits and Progression! Subscribe to our channel 👉 https://tinyurl.com/5n6szmkd In the video we are going to discuss the parkour possibilities hinted at by the devs, some elements we spotted from the screenshots of the game, the actual confirmed weapons and outfits, the progression system, a skill tree and way more! -------- More Assassin's Creed Mirage ------------------ 🎬 Assassin's Creed Mirage Story News & Exclusive Info (Hidden Ones Story, NEW Characters) (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=bAmd2F6AdAQ 🎬 Assassin's Creed Mirage Stealth and World News & Exclusive Interview (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=iuOlPSC68DA 🎬 Assassin's Creed Mirage Story News & Exclusive Interview Info (Basim's Backstory, Djinn) (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=WNLFqGJS22A 🎬 Assassin's Creed Mirage: "Into The Light" - Music from the Cinematic Trailer (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=ev-K_kobANs 🎬 Assassin's Creed Mirage - FULL Trailer Breakdown & News (Story, Gameplay, Easter Eggs) (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=lLVAHk8mJ3U 🎬 Assassin's Creed Mirage News & Exclusive Info (Story, Stealth, Parkour, Assassinations) (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=sYuggKdHqtA 🎬 Assassin's Creed Mirage IS NOW OFFICIAL - First Look & Breakdown (AC Mirage): https://www.youtube.com/watch?v=EggPcfhLEuE -------- More Assassin's Creed Announcements & Future ------------------ 🎬 Project Invictus is the New Assassin's Creed Multiplayer Game for Assassin's Creed Infinity: https://www.youtube.com/watch?v=uG_NlhV75yw 🎬 Assassin's Creed Infinity News - Project Red, Project Hexe and Modern Day (AC Infinity): https://www.youtube.com/watch?v=47duNoEmo6Q 🎬 We Have CRACKED The Codes & Secrets of Assassin's Creed Infinity - Project Hexe Teaser (AC Infinity): https://www.youtube.com/watch?v=NSRhXh4btSU 🎬 Assassin's Creed Rift's Final Name is Assassin's Creed Mirage - LEAKS, Debunks & AC1 Remake: https://www.youtube.com/watch?v=Ry4ANo_6q6c 🎬 NEW Assassin's Creed Rift and Infinity Leaks & Statements - A New Setting and Playing as a Ninja: https://www.youtube.com/watch?v=1s_ZecVrBgI 🎬 Analyzing ALL the Recent Assassin's Creed Leaks (Assassin's Creed Rift & Assassin's Creed Infinity): https://www.youtube.com/watch?v=hSbr_Xi-NeY 🎬 A NEW JAPAN Assassin's Creed Game After Rift & News and Leaks about Forgotten Saga (AC Valhalla DLC): https://www.youtube.com/watch?v=UJuL7Ydl6D8 🎬 Assassin's Creed News - Future Reveals INBOUND, Assassin's Creed Nexus VR Leaks, No More Multiplayer: https://www.youtube.com/watch?v=JP2FQMNHXZA SOURCES Assassin’s Creed Gameplay by DKGames: https://www.youtube.com/watch?v=RLH0fl3lv_o AC2 parkour via Jcers: https://www.youtube.com/watch?v=R7D_4mhU6bw Assassin’s Creed Unity Parkour footage via Citsa: https://www.youtube.com/watch?v=aLvJkIbPOfI AC2 parkour footage via Turmoil Forge: https://www.youtube.com/watch?v=_bOoBXkfNtA Roshan and Basim training picture via Lighting and Compositing Artist David Tolnai at Digic Pictures: https://www.artstation.com/artwork/QnQwD8 Assassin's Creed Syndicate Skill Tree footage via @Red KoJacK: https://www.youtube.com/watch?v=cxykNnMZ8aE Assassin's Creed Odyssey Skill Tree footage via @Shacknews: https://www.youtube.com/watch?v=I4W9BS9V8QY --------------------- Visit our Discord Server: http://discord.gg/n69eA7GQgX Visit our website: http://www.accesstheanimus.com Visit our Facebook fanpage: http://www.facebook.com/AccesstheAnimus Visit our Twitter account: http://www.twitter.com/AccessTheAnimus #AssassinsCreed #AssassinsCreedMirage
    https://www.youtube.com/watch?v=E7tI-TbhdRQ&feature=youtu.be

    XP temelli ilerleme değil, senaryo görevleri bitirdikçe gelişme sağlanacakmış. Videoda TR ALT mevcut. Mirage çıkmadan Valhalla'ya çökenler burada mı? :)


    Ubisoftyoutube
    From story to gameplay, learn more about the evolution of Basim from novice to Master Assassin in this new look behind the development of Assassin's Creed Mirage. Pre-order Assassin's Creed Mirage: https://ubi.li/5baqx Coming October 12, 2023. Watch the 2nd episode of this look behind the scenes! And stay tuned for our final episode covering the reconstruction of 9th century Bagdhad. About Assassin's Creed Mirage: In Assassin’s Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions, seeking answers and justice. After an act of deadly retribution, Basim flees Baghdad and joins an ancient organization – The Hidden Ones. As he learns their mysterious rituals and powerful tenets, he will hone his unique abilities, discover his true nature, and come to understand a new Creed – one that will change his fate in ways he never could have imagined. Learn more at: assassinscreedmirage.com Follow the Assassin’s Creed pages to get the latest news on Mirage: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/assassinscreed/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/assassinscreed TWITTER: https://twitter.com/assassinscreed #Ubisoft #assassinscreed About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=Rh-3zAcJu4o

    :

    Deluxe Edition açıklamasına göre Mirage da kıyafetlerin rengini boyalarla değiştirebileceğiz.



    Access The Animustwitter
    “The description of the recently released Deluxe Edition of #AssassinsCreed Mirage seems to be implying the games might feature outfit dyeing!”
    https://twitter.com/AccessTheAnimus/status/1661489252591386624

    ------------------------------------------------------


    Yeni bir ekran görüntüsü de yayınlandı PS sunumundan sonra.



    ---------------------------------------------------


    Mentor Roshan, Mentor Fuladh ve Basim.


    Fragmanda gördüğümüz Fuladh daha önceden Valhalla da Hytham'ın mektuplarında ismi geçen bir Suikastçı üstadıydı.



    ----------------------------------------------------

  • Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}


    14 Haziran 2022 yani bugün yapılan 15.yıl özel Assassin's Creed sunumunda Ekim 2022 de özel bir sunum yapılacağı ve özel şeyler paylaşılacağı da eklendi. Rift duyurusu gelebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 14 Haziran 2022; 23:51:38 >
  • İki tane az olmuş ya şöyle 10 15 tane duyursalardı
    Hazır assetlerle kopyala yapıştır oyunları yediriyorlar oyunculara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağdat'ta...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    İngilizce kaynağından hemen çevirip koyduğum için yazım kuralına dikkat etmemişim. Uyarı için teşekkürler hocam. 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rift duyurusu gelmesi muhtemel. Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} 



    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}www.bolumsonucanavari.com
    Ubisoft, Assassin's Creed ile ilgili Yeni Haberleri Eylül'de Paylaşacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Assassins_Creed_ile_ilgili_Yeni_Haberleri_Eylulde_Paylasacak-114175.htm
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    10 Eylül de yeni bir Ubiforward düzenleneceği de resmi olarak duyuruldu. Büyük ihtimal yeni AC de burada duyurulacak.



    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}Ubisoft Türkiyetwitter
    “Bu tarihleri kaydedin! - ☠ Skull and Bones Ubisoft Forward Sunumu | 7 Temmuz 🎮 Ubisoft Forward | 10 Eylül”
    https://twitter.com/UbisoftTR/status/1544365498556637186?s=20&t=bHYQqVq9HH8wpyw4BFbYCA
  • Klasik olarak dönemin yeni AC duyurusu öncesi sızan bilgiler kısmına da geldik Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} Eski adıyla Rift, söylentilere göre de Mirage adını alacak yeni AC den yepyeni bilgiler sızdı ve büyük oranla da doğru olduğu söyleniyor. Ayrıca Jason Schreier da bilgilerinin bir kısmının doğru olduğunu ekledi.


    -Oyunun ilkbahar 2023’te (nisan ve haziran ayları arasında) yayınlanması planlanıyor.

    -Oyunun hikâyesi, Bağdat’ta 860-870 yılları arasında Samarra’daki anarşi sırasında geçecek.

    -Basim’i gençliğinde Hidden Ones’ı bulana kadar hırsız rolünde oynayacağız.

    -Oyun, ilk Assassin’s Creed oyunlarından ilham alan temellerle geri dönecek.

    -Birkaç RPG öğesi oyundan kaldırıldı: Diyalog seçeneği, cinsiyet seçimi ve seviye sistemi bulunmayacak.

    -Oynanış, Valhalla’dan biraz farklı olacak.

    -Eagle Vision, geri döndü.

    -Basim’in rakipleri alt etmek için String Dagger kullanacağı söyleniyor.

    -Oyunda, Loki’nin Basim’in vücuduna nasıl girdiğini ve onu nasıl tükettiğini anlatan Visions of Loki isminde bir bölüm olacak.

    -Ubisoft, Rift/Mirage’ın yapımının yanında gizli ve titiz bir şekilde Assassin’s Creed 1 Remake’i üzerinde çalışıyor.

    -Assassin’s Creed 1 Remake (ana oyun) ve Constantinople hikâyesini (Basim’in Sigurd ile buluştuğu hikâye) anlatan bir DLC’nin Season Pass’te bulunacağı söyleniyor.

    -Ubisoft’un, Assassin’s Creed Mirage’ı 10 Eylül tarihinde düzenleyeceği Ubisoft Forward etkinliğinde açıklayacağı söyleniyor.



    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}Ludenoid 🪐twitter
    “Assassin’s Creed’in yeni oyunundan sızıntılar geldi: 1-) Oyunun ilkbahar 2023’te (nisan ve haziran ayları arasında) yayınlanması planlanıyor. 2-) Oyunun hikâyesi, Bağdat’ta 860-870 yılları arasında Samarra’daki anarşi sırasında geçecek.”
    https://twitter.com/ludenoid/status/1564615544246091794


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 31 Ağustos 2022; 13:44:58 >




  • Bakalım Samarra'daki karışıklık ve Türkleri nasıl anlatacaklar? Siyah mı beyaz mı gri mi?

  • warchief46 w kullanıcısına yanıt

    Dönem özellikle pek çok açıdan tepki çekecek unsurlara sahip. Ubiyi tanıyorsak suya sabuna dokunmadan sadece döneme ufaktan değinip kendi hikayesine yoğunlaşan bir iş yapar bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunda Bağdat'tan İstanbul'a bu sefer hangi vasıta ile gideceğiz acaba? Benim tahminim uçak.Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} 

  • warchief46 w kullanıcısına yanıt

    Trenle gideriz 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirage'in ilk görselleri de sızmış.


    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}AccessTheAnimustwitter
    “Here is a first - leaked - look at #AssassinsCreed Mirage and at a presumed preorder quest called "The Forty Thieves"! The picture supposedly leaked through the Ubisoft Store Source: https://t.co/X7WkfdguAJ”
    https://twitter.com/AccessTheAnimus/status/1565271953409298432?t=j0b5lMoTAWQ7cDq0CEfY9w&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubi den Ali baba ve 40 haramilerAssassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} 

  • Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU}Assassin's Creedtwitter
    “Assassin's Creed Mirage is the next Assassin's Creed game. We can't wait to tell you more on September 10 at Ubisoft Forward: 9PM CEST | 12PM PT. #AssassinsCreed”
    https://twitter.com/assassinscreed/status/1565369047461642240
  • Ac1 remake haberi şu oyundan daha çok heyecanlandırdı beni.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle. Hala doğru olup olmadığı kesin değil ama eğer Season Pass'e dahil ederlerse net ön sipariş verilir. Tabi Ubi de yeni fiyatlar 399, 599 gibi rakamlara ulaşmış vaziyette. Çoğu yere göre de iyi gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde soulslike denesinler bakalımAssassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} 

  • Bu seri hiç bitmesin ölene kadar senciyiz AC

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.