< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

|
arkadaşlar oyundaki sarı silahları oyun içinde almanın bir yolu yokmu bende 4 tane oyun başında vermişti ama sonrakiler için sanki online dan alınıyor gibi anladım şu silahı mesela Conductor of Souls 18 Best Weapons in Assassin’s Creed Origins, Ranked https://www.thegamer.com/assassins-creed-origins-best-strongest-most-powerful-weapons-ranked/#jackal-39-s-gaze |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 27 Eylül 2023; 8:44:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
10 saat oynayıp bıraktım. Görevlere gitmek için level kasılması gerekliliği, level kasmak için saçma sapan hiçbir çekiciliği olmayan yan görevlere zorlaması, aralarda giren saçma sapan yaratık vurma gemi batırma bölümleri yetti bana. Oyunun başlarında ne güzel atmosfer, gizlilik, rpg elementleri diyordum da şimdi neden eleştirildiğini anlıyorum. Oyunun sürükleyiciliğini yok etmek için her şeyi yapmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oddsey ve Vallhala da böyle mi? Lineer hikaye akışının olmadığı, dağınık, oyuncuyu yapmak istemediği işlere zorlayan. Bilenler yorumlayabilir mi, cidden bir ac oyunun adam gibi oynayıp bitirmek istiyorum. Son seriden bir şeyler bulamazsam unity, syndicate deneyeceğim en son. |
|
|
Antik mısır dünyasına ilginiz yok demek ki böyle düşünüyorsunuz. Herkese gitmez bu oyun, gidenlere ise bunu oyun olarak görmez bolca fotoğraf çekerek yaşar. 400 saate yakın oynamıştım NG+ yapmadan, yüklüyken NG+ yapmayı düşünmedim değil ama biraz uzaklaşmak ve yer açmak gerekiyordu. Kötü yanları yok muydu? Elbette vardı ama bir yerlere gidip görme isteği motivasyonum olmuştu. Görevlere gitmek için level kasılması gerektiği, gemi batırma görevleri ve tonlarca birbirine benzer yan görevler AC Odyssey’de var, ama o da çok iyidir epey oynatır. AC Valhalla’yı bilmem ilgimi çekmediği için almadım crackli bile denemedim. AC Mirage için fırsat bekliyorum bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aksine oyunun en iyi yanı atmosferiydi zaten. Ama görev yapısını hiç beğenmedim dediğim gibi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 5 Aralık 2023; 7:51:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |