olabilirler hocam, lokasyonu belirten hikayeler mi ne yazıyordu o dediği yere gidince item falan buluyordun galiba |
Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (84. sayfa)

-
-
Bir ara 2-3 saat kadar sadece hayvan avladın kargolara saldırdım, silah zırh vb geliştirdim iyi de oldu karakterin canı da yükseldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette yan görevler önemli. Ben oynarken ne kadar güçlensem düşmanlar da 2-3 tık güçlü oluyordu ayarlarda seviyeyi dengeleyince ilerlemeye başlamıştım.
-
Qyarlarda bulunan seçenek kapalı bende, düşman benimle birlikte gelişmesin diye kapatmıştım
adı nedir o kapattiginiz ayarin ismi ps4 te auto enemy level sanirim bir bakayim acikmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 22 Şubat 2025; 13:59:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bitmeyen oyun yapmislar galiba
Sen Valhalla oynamadın galiba
-
Vallaha billaha oynamadim daha
Şöyle anlatayım durumu hocam. Origins'i ek paketleri dahil fulledim. Keyifle de oynadım. Odyssey'i de ek paketleri dahil fulledim. Ana oyunu sevdim, ek paketleri de iyi sayılırdı.
Gel gelelim Valhalla'ya. Temasını, geçtiği dönemi falan çok seviyorum. Vikings dizisi kadar nötr anlatan bir yapım olmasa da Viking olmayı hissediyorsunuz. Steam'e göre 153 saatin sonunda ana oyunu bitirmişim. Ve bitireli de 1.5 yıl olmuş. Fakat o kadar bıkkınlık verdi ki ek paketlere bakasım bile gelmedi. Odin falan hak getire.
Sözüm ona, yol yakınken uzaklaşın.
-
Origins ve odyssey ikisi de full paket ama daha origins ek bolumlere bile gecemedim faneylik geldi oraya git buraya git
ek haritalar ayri bir dünya,görsel olarak şahane mekânlar.
Bayek ile 182 Quest yapmisim,2 tane animus glitch onlarida yaptim ama surekli var ikiside listede,silinmiyor mu bunlar
haritalarin hepsinde tek bir soru işareti vs bile kalmadi,noldu bitti mi şimdi oyun,Salma mi nedir ona gecis yaptim ama bi cacik olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Mart 2025; 19:44:17 >
Ben ayarı kapatma rağmen hep kendi seviyemde düşmana rastlıyorum hatta hayvanlar bile benim seviyemde denk geliyor, yani ayar pek işe yaramıyor galiba
Bu oyun çok iyidi. Antik Mısır atmosferi, ortam ve medeniyetlerdeki çeşitlilik, harita boyutunun idealliği, Bayek karakteri ve orjinal seriye bağı güzeldi. Keşke devam oyunlarında bu tarzda devam etselerdi.
Bazen Origins'i açıp haritayı turluyorum. Geçen gün Saray bölgesini gezince, oranın etkisiyle, HBO'nun Rome dizisine 3. kez başladım. Yani oyunun böyle bir etkisi de var
(Spoiler olmaması için detay vermedim. Oyunu ve diziyi bitirenler anlamıştır.)
Bu arada, oyunu modern TV'lerde tekrar görmek güzel oluyor. Mesela, bendeki LG G4'ün parlaklığı zaten iyiyken; Canlı modu, Standart/Game modtan da ciddi parlak. Ayrıca Canlı'da ABL agresifliği daha düşük. TV o modtayken, neredeyse, LG G5'in standart modunun çakma versiyonuna dönüşüyor
Canlı'da, çöldeki gün ortası sahneler güzel oluyor. Güneşi bile iyi parlatıyor. (Tabi akşamüstü ve gece sahnelerinde Canlı çok abartılı oluyor. O sahnelere Game - HGiG modu gider.)
Oyunu tekrar bitirmeyi düşünüyorum. İlk seferde DLC'lere bakmamıştım. Onları da oynarım. Özellikle 2. DLC kaliteliymiş.
Tabi bu saatten sonra Remaster beklenebilir. Oyunun geliştirilecek yönleri var. Uzak texture'ların iyileştirilmesi, çöl kumlarına tessellation uygulanması ve konsollar için native 4K eklenmesi güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Nisan 2025; 5:52:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu yaklaşık 30-40 saattir oynuyorumdur haritanın %20 anca gördüm, tüm haritayı gezmek ve bitirmek imkansız gibi olacak
Oyunun haritası ilk oynadığımda rüyalarıma girmişti 😂 bende sırf haritası için ara sıra tekrar dönüyorum oyuna ah bir de dövüş mekanikleri azıcık güzel olsaymış çok çok daha güzel olurmuş ama yinede nefes kesici bir oyun
Dlc'lerdeki haritalar da cok güzel ozellike curse of dlc'sindeki after life bölümleri baya baya etkiliyiciydi
Evet mekanlar inanılmazdı. İskenderiyeyi ilk açtığımda huşuya kapılmıştım. İskenderiye kütüphanesi falan ne şahaneydi. Kurup tekrar bir baksam mı acaba sahiden şu oyuna. Dlclere bulaşmadan ana hikaye rushlayıp belki. Zaten unutuyorum çoğu şeyi üzerinden zaman geçince.
-
Dövüş mekaniklerini bende beğenmedim atağa karşılık vermek çok zor
Unityden sonra bozdular dövüş mekaniklerini oynadıklarım arasında ac3 en iyi dövüş mekaniklerine sahipti çok daha basit ama daha eğlenceli gelmişti bide ac3 de düşman silahlarını yerden alıp düşmanlara karşı kullanabiliyorduk vs bunları neden kaldırdılar anlamadım modla eklemenin yolu olsa keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X