Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Odyssey için bile uyarlanmış Ezio's Family hocam. Adamlar iyi ekmeğini yedi,yemeye de devam edecekler . Originsin müzikleri güzeldi gerçekten. Bende çok beğenmiştim.

DLC ler ile güzel ve farklı maceralar sizi bekliyor. Özellikle The Curse Of The Pharaohs ile bambaşka atmosferler göreceksiniz . Şimdiden iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bi' indirim görmedi ki alıp oynayalım şöyle 60-70 liraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Neredeyse her oyunda var hocam, adam ne parça yapmış be zamanında. Battlefield Tema müziği gibi, her türlü gideri var.
    DLC'lere bugün başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. Aksilik diyorum çünkü Animus'a abone olmam gerekiyor tekrardan, adamlar 1 yıldan fazladır Enpara Encard için yenileme sorununu çözmediler. Her seferinde de uğraşmak istemiyorum kart bilgilerini sil, tekrar yükle vs.
    İyi dilekleriniz için teşekkürler, Steam üzerinde SS bondardımanına az kaldı.
  • işlemcim SSE normlarına uymadığı için oynayamıyorum,nasıy güzey mi oyun? mutyu ediyoy mu? büyüyünce bende oynucam...
  • Oyunu almayı/oynamayı düşünenler kesinlikle DLC olan paketlerini alsınlar. Özellikle The Curse Of The Pharaohs isimli eklenti şahane olmuş. Uzun zamandır oynadığım en iyi DLC diyebilirim. Büyük ihtimal bugün son DLC'i bitirip oyunu 100'leyeceğim. Daha kapsamlı bir yazı yazarım tekrardan.
  • DLC'leri de tamamlayarak Origins maceramın sonuna geldim. Uplay verilerine göre 89 saat oynamış, %99'unu tamamlamışım. Başarım durumu ise %100.

Öncelikle ilk DLC her ne kadar ana oyunun 4 yıl sonrasını anlatsa da direk oyunun sonundaki hikayeden devam ediyor aslında. Konuyu işleyiş şekli bana nedense Brotherhood ve Revelations oyunlarını hatırlattı. Fazla uzun olmasa da doyurucu bir içeriğe sahipti.

Ana oyunla ilgili mesajımda Witcher 3'ten bayağı esinlenildiğini belirtmiştim. Esinlenme direk DLC'lere de yansımış. Biliyorsunuz Witcher 3'de ilk DLC kısmen kısadır. İkinci DLC ise daha uzun ve dolu doludur. Origins'de de iki DLC işleyişi aynı olmuş.

The Curse Of The Pharaohs DLC paketi son yıllarda Witcher 3'ü saymazsam oynadığım en iyi DLC diyebilirim. Hatta Ubisoft AC 3'ten sonra ilk defa böyle kapsamlı ve doyurucu DLC yapmış bence. Ana oyunda Boss pek bulunmuyordu, onun yerine Phylake'ler mini boss olarak birebir zevkli mücadeleler veriyordu. Bu DLC'de ise her yerden Boss, mini boss ve random boss'lar çıkıyor. O konuda Ubisoft'u tebrik ettim. Özellikle Boss'larda ve randomlarda bayağı bayağı uğraştım. Başarma hissi de aynı derecede hoş tabii.

Ana oyunla ilgili optimizasyon sorunlarını yazarken yaşadığım en büyük sıkıntıyı yazmayı unutmuşum. Özellikle anlık FPS dropları olan yerlerde bazen FPS pek oynamasa da oyundaki sesler gidiyordu. FPS 60 olarak gösterse de seslerin gitmesinden anlıyordum garip bir drop durumu olduğunu. Mecburen bazen bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyordum.
    Bir diğer olumsuz nokta ise oyunun Türkçe yamasında yaşadım. Ana oyun ve ilk DLC'de kusursuza yakın bir çeviri varken son DLC'de çevrilmemiş bayağı yer vardı. Bazı cümlelerde anlatım bozuklukları ve hatalar vardı. Şaşırdım açıkçası.
    AC maratonumun bir kaç aylığına sonuna geliyorum. Yaz başından beri ilk oyun haricinde ana seriden 9 oyunu oynadım. Tam sürüm yaması çıktığında Odyssey'e başlayacağım.

Anlayışın Babası rehberimiz olsun.

• Oyunun Gold edition fiyatı 137 TL'ye düşmüş alsam mı almasam mı bilemedim. Yorumlar genel olarak çok iyi fakat ben açık dünya oyunlardan zevk almamaya başladım. Zira yaptıklarımız her ubi oyununda neredeyse aynı. Keşke 80-90 olsaydı düşünmeden alırdım ama oyunun fiyatı 100 TL üzeri oldu mu ister istemez uzun uzun düşünmeye başlıyorum.

• Mısır maceralarımızdan güzel kareler

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

• Oyuna yeni başladım sayılır, yavaş yavaş, etrafa bakarak, tadını çıkararak oynuyorum. Sonra Odyssey...

Fotoğraflar efsane oluyor, oyun görsel açıdan coşmuş. Mısır teması zaten severim, renk paleti olsun, yapılar ve bunların detayları olsun, heykeller, bunların süslemeleri cart curt, efsane gerçekten.
  • Codex, oyundaki tüm denuvo ve vmprotect korumalarını kaldıran küreği kullanıma sunmuş. Ne seviyede olduğumuzu görün gibisinden de bir mesaj yazmış.
    Oyun, özellikle yükleme sürelerinde bayağı hızlanmış. Genel oyun tecrübesinde ise kareler çok daha stabil bir şekilde oluşuyormuş. Ani takılmalar, düşüşler yokmuş.

Ben de oyunun orjinali de var. Adamlar böyle yazınca bir deneyeyim dedim. Gerçekten orjinal oyuna göre çok daha iyi çalışıyor. Bir de Türkçe yama çalışsaydı, orjinal yerine buradan devam ederdim. Parasını verip aldığın oyun, korsanda daha iyi çalışıyor. İşe bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 6 Aralık 2019; 13:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Codex, oyundaki tüm denuvo ve vmprotect korumalarını kaldıran küreği kullanıma sunmuş. Ne seviyede olduğumuzu görün gibisinden de bir mesaj yazmış.
    Oyun, özellikle yükleme sürelerinde bayağı hızlanmış. Genel oyun tecrübesinde ise kareler çok daha stabil bir şekilde oluşuyormuş. Ani takılmalar, düşüşler yokmuş.

Ben de oyunun orjinali de var. Adamlar böyle yazınca bir deneyeyim dedim. Gerçekten orjinal oyuna göre çok daha iyi çalışıyor. Bir de Türkçe yama çalışsaydı, orjinal yerine buradan devam ederdim. Parasını verip aldığın oyun, korsanda daha iyi çalışıyor. İşe bakın.
    Hocam link falan yok mudur, kürek muhabbeti oluyor diye kabul edilmiyor mu?

Bende de orijinal oyun var ve denemek isterim. Özelden de paylaşabilirsiniz buradan sorun oluyorsa. Akşam evde bi deneyeyim.

• oyun intel kanadında i3,amd kanadında ise phenom işlemcilerinde çalışmıyor SSE normlarından dolayı,boş yapanları görünce faydalı bir bilgi ekleyeyim dedim.

bu seri işlemcileriniz var ise oyunu almayın elinizde patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

oyun intel kanadında i3,amd kanadında ise phenom işlemcilerinde çalışmıyor SSE normlarından dolayı,boş yapanları görünce faydalı bir bilgi ekleyeyim dedim.

bu seri işlemcileriniz var ise oyunu almayın elinizde patlar.
    gelmiş geçmiş tüm i3ler sse destekler ve i3 işlemcisi olan herkes bu oyunları çatır çatır oynadı

phenomu bilemem
  • Epic indiriminde oyunu aldım. Ryzen 2700x ve Rx Vega 56 ile stabil bir performans yakalayamadım. Oyunun başında şehir içinde 30 fps veriyor. Ekran kartı kullanımı %50-70 arasında. Optimizasyon rehberlerine baktım ama pek bir fark olmadı. Bunun bir çözümü var mı?
  • Dorthonion92 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı driver'ı güncel mi?
    Ben R7 2700 ve 1660ti ile en yüksek ayarlarda 70-80fps alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: barissch

Hocam ekran kartı driver'ı güncel mi?
    Ben R7 2700 ve 1660ti ile en yüksek ayarlarda 70-80fps alıyorum
    Herşey güncel durumda ama problemi hala çözemedim.
  • gtx 1050 i7 8750 h sistemimle bu oyunu oynayabilir miyim?
  • golllum kullanıcısına yanıt
    60 fps sabit oynayamıyorsun. Önceki monster laptopumda denemiştim 720p bile sabit 60fps olmuyor. Şimdi masaüstüne geçtim rx590la bile 45 fps sabitleyerek oynayabiliyorum. En düşükte bile 60fps alamıyorum sabit. Ama 45 fps yüksekte oynayabiliyorum
  • 21 saat oynadım anca %60 oldu o da en hızlı şekilde hikayeyi bitirmeye çalışmamla böyle. Adamlar yapmış abi. Daha odyssey bekliyor
     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    bu mesajdan sonra epicden 50 liraya full sürüm çekmek
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.