Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
31
Favori
109.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Benim karakterin sağlık durumu bir türlü yükselmiyor. 3 bar var ve bir çatışma anında ilk bar'a kadar indi ve orada kaldı. Tekrar nasıl 3 bar'a çıkar acaba sağlığım?
  • egonschiele kullanıcısına yanıt
    silahlarından biri büyük ihtimalle lanetli. o arka planı sarı renkli olan silahlardan cursed yazılı olanlardan biri varsa kuşanmadan kaldırın düzelir.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    koşmayı çıkartmışlar mı? zaten devamlı koşuyoruz, z ile koşma yürüme arası geçiş yapılıyor sürekli shifte basmak parmak ağrıtıyor gayet iyi düşünmüş adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

koşmayı çıkartmışlar mı? zaten devamlı koşuyoruz, z ile koşma yürüme arası geçiş yapılıyor sürekli shifte basmak parmak ağrıtıyor gayet iyi düşünmüş adamlar.

Gamepad'de öyle bir şey yok ya da ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

Gamepad'de öyle bir şey yok ya da ben bulamadım.

valla pc konusu diye klavye olarak algıladım direk, kolda ubi oyunlarinda genelde l3 oluyor koşma bunda nedir bilmiyorum analoglari ittirme seviyesine göre koşuyor falanda okudum diye hatirliyorum biryerde

• Pc'de koşma var. Ben alt ile space i değiştirdim. Savunmayı alt'a aldım (witcher'dan alışkanlık) koşma da otomatik olarak space oldu. Ama öyle inanılmaz bir koşma beklemeyin azıcık daha hızlanıyor diyeyim.
  • Oyunu 83 saatin sonunda toplamda 125 yan görev,ana görevler,günlük eventler ve çeşitli aktivitelerle birlikte tüm başarımları elde ederek bitirdim.Oynadığım oyunlar arasında önemli bir yeri alan yapım sunduğu içeriklerlede daha önce paylaştığım gibi beğendiğim bir oyun oldu.
  • bu vmprotectin nasıl çalıştığını araştırdım biraz arka planda sanal makine olusturarak encrypt decrypt yaptığını okudum, biostan virtualization ve vt-d kapatsam ne olur diye merak ettim işlemci kullanımım biraz düştü onceden%100den sekmiyordu hic suan 85-100 arası gidip geliyor. benchtede 4 fps artış var.

• yahu bende de bir görev var 5 level görevi Bayek Promoise adı buydu yada buna yakın birşeydi sanırım rüya görevi youtube den bakıp yapmak istemiyorum ancak bu gidişle bakıcam galiba bir sürü yer dolaştım ettim sadece 3 tane yapmışım çıkmıyor arkadaş karşıma birde bazı arkadaşların envanterindeki at Legendery o nasıl oluyor bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 12 Kasım 2017; 13:3:34 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hipodromlardaki yarışları tamamlarsanız ödül olarak Legendary at veriyor olması gerek ancak ben yapmadım emin değilim. Atımı satıcıdan almıştım.

5level göreve gelecek olursak da bütün haritanın belli yerlerinde parlak soru işareti ile bulabilirsiniz. Biraz da oyun sonu görevi gibi bir şey. Zamanla hepsini (eh tabi biraz da soru işaretlerini merak edip giderseniz) tamamlarsınız. O görev tamamlandığında 50tane silicanız var ise Giza'da bir tane temple'a gidip 50silica + star görevi sayesinde size "Secret Isu Armor" kıyafetini veriyor.
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    cevaplar için teşekkür ederim silica ne hocam onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Pc'de koşma var. Ben alt ile space i değiştirdim. Savunmayı alt'a aldım (witcher'dan alışkanlık) koşma da otomatik olarak space oldu. Ama öyle inanılmaz bir koşma beklemeyin azıcık daha hızlanıyor diyeyim.

Alt tusu sadece parkour-up icin kosma hizina bi etkisi olmuyor. Eskiden kosma ve sprint (depar herhalde turkcesi?) ayriydi sprint kalsa guzel olurmus da kaldirmislar. Sprint tusunu ziplamak icin de kullaniyordum ben kosarken projectilelardan vs kacmak icin, simdi dodge spamlemek gerekiyor o da kosu hizini boluyor surekli. Sydicate ve Unity'de parkour iyiydi baya niye degistirmek zorunda hissettiler acaba
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    bende bu görevi yapmadım.

ayrıca 22 saat oynamışım ve halen ana senaryo bitirmedim, gördüğüm yan görevleri de yaparak ilerliyorum.

Ubisoft bu sefer benden geçerli notu alacak bir AC oyunu yapmış, uzun bir aradan sonra keyifle oynadığım AC oyunu kesinle.

Son olarak bu 40 lvl Anubis Event'ı tekrar olacak mı? 2 gün içinde 40 lvl olamam hafta içi pek oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bende bu görevi yapmadım.

ayrıca 22 saat oynamışım ve halen ana senaryo bitirmedim, gördüğüm yan görevleri de yaparak ilerliyorum.

Ubisoft bu sefer benden geçerli notu alacak bir AC oyunu yapmış, uzun bir aradan sonra keyifle oynadığım AC oyunu kesinle.

Son olarak bu 40 lvl Anubis Event'ı tekrar olacak mı? 2 gün içinde 40 lvl olamam hafta içi pek oynayamıyorum.

trial of god etkinlikleri dönüşümlü olarak yapılacak. Bütün trialler bitince başa saracak. Tekrar ulaşma imkanın olacak yani.

Stone Circle görevleri için anlatım sayfaları var. Bulamadığınız stone circle yerlerini çeşitli siteler aracılığıyla bulbilirsiniz. Misal bu site faydalı olur;

http://www.gosunoob.com/assassins-creed-origins/stone-circle-locations-stargazer-achievement/

• Arkadaşlar Assasin's Creed Origins ve AC: III'ün bulunduğu UPLAY hesabımı satmak istiyorum. Aklımda bir fiyat yok ne kadara satabilirim?
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı ben onu kuşandım. Nomad Bazaar görevinden gelmişt. Birazdan bakacağım. Umarım kaldırınca düzelir :)
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    ben yaptım yahu youtubeden bakarak uğraşamam onunla zor görev çok benimde 37 saat oynama sürem var oyunun yarısı bitti level 34 üm
  • Oyunu hediye key ile kutuphaneme ekledim ancak reddit ve neogafta okuduklarimdan sonra denuvonun devre dışı bırakıldığı haĺini beklyip oynayacağım.Ssd ye kurdum oyunu ve bayağı ilerlemiştim pişman oldum. Her zamanki ubisoft rezilliği aslında çokta şaşırmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    o kadarda basit değilmiş be hocam Secret Isu Armor almak 19 tane Tomb yeri aradım durdum ama sonunda kavuştum Secret Isu Armora
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.