Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu Pintipanda (Tuna) ve EasterGamersTv (Mete) kanallarından takip ediyorum acayip nefis olmuş yeni AC, izlemesi bile insanı oyundaymış gibi hissettiriyor gerçekten insanın canı çekiyor AC: Origins almaya oynamaya.

Benim için "Assassin's Creed" serisi sadece şu dört oyundan oluşur ve diğerleri (bu AC Origins'e kadar diyelim) hiç umurumda olmadı: AC 1, AC II, AC: Brotherhood (AC:B), ve AC: Revelations (AC:R).. Ana serinin ilk 4 oyunu içinde de AC 1 ve AC:R en sevdiğim olmuştur, kusura bakmayın AC II - AC:B tamam güzel ama benim gönlümde AC 1 ve AC:R yeri ayrıdır.

AC: Origins gördükçe de delicesine AC oynayasım geliyor her nedense AC: UNITY canım çekiyor, ne dersiniz? AC III'den sonraki hiç bir oyunu oynamadım hiç istemedim, işte AC: Origins'i böyle gördükçe nedense AC Syndicate değil hep AC: UNITY istiyorum anlamadım :) uPlay'den baktım AC: UNITY için 50GB çakmış adamlar, bilemiyorum ya hani Türkçe altyazısı da beni bayağı bir gazlıyor şu an dayanamayıp download'a asılabilirim.

Bu arada Firavunlar tapınaklar diyarı eski Egypt dönemine acayip meraklı biriyimdir "Tomb Raider IV: The Last Revelation" oyunu vardı 1999 yapımı hemen aklıma bu gelir ("Tomb Raider" serisinde de en sevdiğim T.R.IV'dür), hani belki bu yüzden (AC:R sonrası) AC serisine geri dönüş oyunu olarak AC: ORIGINS'i daha bir benimsemiş olabilirim.

• Oyuna Yeni başladım bi 5 saati kadar oynadım atmosfer o kadar mükemmel ki o yalnızlık hissi sessizlik gün doğumu batımı kumlar kasaba pazarlar oyunun görev yapısı oynayış harika olmuş daha iki bölge açıldı diğer yerler nasıldır merak ediyorum bu sefer olmuş ubisoft helal olsun uzun zamandan sonra bir ac oyunundan keyif aldım hikaye güzel gidiyor yan görevleri şahane silah çeşitlileri çok fazla 80 saatimi alır gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Unity serinin açık ara en kötüsü uzak durun derim. Syndicate gene bir derece daha iyidir ondan.
  • bu hipodrom yarışlarından bi bok anlamadım sürekli geçiyorlar beni E ya bas diyo arabanın arkasındayken basıyorum bi bok olmuyor yanımda atlı var e ye basıyorum vurmuyor sürekli 3 üncü 4 üncü olup duruyorum acayip sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Unity serinin açık ara en kötüsü uzak durun derim. Syndicate gene bir derece daha iyidir ondan.

Öyle demeyin Unity'in karakterleri, konusu ve görevleri baya iyi.
  • Unity bence karakter animasyonları hikaye olarak açık ara önde 2 ve origin hariç bence oyunu mahveden etken bugları ve tamamlanmamış halde çıkarmaları oldu fps yerlerdeydi ilk çıktıgında ham halde oyunu çıkardılar resmen güzel oyundu bence harcandı yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daho -- 14 Kasım 2017; 20:12:42 >
  • Oyunu yan görevler yapmadan bitirebilirmiyiz... Yani çok mu zorlaşıyor yavaş seviye atlarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daho

Unity bence karakter animasyonları hikaye olarak açık ara önde 2 ve origin hariç bence oyunu mahveden etken bugları ve tamamlanmamış halde çıkarmaları oldu fps yerlerdeydi ilk çıktıgında ham halde oyunu çıkardılar resmen güzel oyundu bence harcandı yazık oldu

Kesinlikle katiliyorum. Oyun ilk ciktiginda oynama firsatim olmadi oyunu kaldiran bilgisayarim yoktu, benim oynadigim siralarda buglarin tamamina yakini duzeltilmisti. Acikcasi Unity oynamaktan en cok zevk aldigim AC oyunu diyebilirim, hikayesi de fena degildi baya etkilemisti beni.
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Yan görevlere girmeden malesef bitirilmiyor levelde çok geri kalınıyor ve main görevler level istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS4 de oynadım. Pc'ye de almak istemiyorum elim aşağı bu aralar. Şu oyunu bir kıramadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neboland

Yan görevlere girmeden malesef bitirilmiyor levelde çok geri kalınıyor ve main görevler level istiyor

tamamdır...
  • Oyun muhteşem başladığımdan beri bırakamıyorum(ön sipariş ile almıştım)başka oyun oynamadım.

Verilen bir yıllık ara çok iyi gelmiş.Oyun mekanikleri çok iyi geliştirilmiş.Atmosfer çok güzel(Oyun üçleme olacak ve ilk oyun ile benden güveni kazandı heyacanla bekleyeceğim yeni oyunları)

Hemen bitmesin diye tadını çıkarta çıkarta ağır ağır oynuyorum iyi ki de öyle yapıyorum bitmesine az kaldı üzülüyorum.

Karakterleri beğendim tabiki Bayek reis bir Geralt Aya yenge bir Yennefer triss havası bırakmasalarda.Onlarda sevgiyle yer ettiler gönlümde.(Witcher bambaşka bir oyun bambaşka bir evren karşılaştırmak ikisine de haksızlık olur)

Oynama sürem görüldüğü gibi ve halen yeter artık sıkıldım şuda çok uğraştırıyor dediğim bir iki kez anca olmuştur.Keyifle oynamaya devam ediyorum.

• Pc ye gene üvey evlat mumelesi yapıyorlar,hdr desteği gelmiycekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

bana da nedense tam tersi gelmişti

unity'in dövüşleri , hareketleri ,mekanları çok ilgi çekiciydi.

Şuan syndicate başladım hiç sarmıyor.Dövüşler falan çok sıkıcı geliyor yarım saat combo yapıyorsun
  • Oyunda legendary bir silah elde ettim damage i falan gayet iyi fakat cursed yazıyor özelliklerinde ve canımın 3de 2sini götirüyor direkt, bunun lanetini kaldırma gibi bir durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkanla nasıl korunuyorduk yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

PS4 de oynadım. Pc'ye de almak istemiyorum elim aşağı bu aralar. Şu oyunu bir kıramadılar

oyunu denuvo koruyor denuvoyu da vmprotect koruyor adamlar drm'i drm ile korumuşlar imkansız diyorlar redditte kırılmasına, ubisoft şaka gibi bir ilke imza attı ve işin kötüsü bu standart hal alırsa aaa korsan oyun devrini kapatır. dahada kötü kısmı işlemciden %30 performans çalıyormuş.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    hayır kaldırılmıyor sadece canını yüzde 33e çekiyor fakat 2 kat dmg vuruyor
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır almayı düşünüyorum ama benim notebookta nasıl performans alırım emin olamıyorum. Notebookumda i7 4710HQ ve GTX850M bulunmakta. Alıp da oynayamamaktan korkuyorum, buna yakın bir bilgisayarda oynayan var mı?
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Ekşide birisi böyle yazmış:

"2,4 ghz işlemci ve gtx850m ekran kartıyla gariban dizüstüm her ne kadar minimum gereksinimlerin azıcık altında gibi olsa da, medium ayarlarda gayet şahane grafiklerle kasmadan etmeden oynayabiliyorum. options'da teorik olarak performans içler acısı görünüyor ama pratikte cidden hiç sorun yok. i7 olması ve 16gb ram durumu kurtarıyor sanırım."

Umarım yardımcı olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.