Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda şu an için karakterinizi ulaştırabileceğiniz seviye en fazla 40 oluyor.Aynı şekilde kullandığınız silahlarda en fazla bu seviyeye yükseltilebiliyor.Oyunda 40 levele ulaşsanızda çok fazla olmasada 40 level üstü düşmanlarla karşılaşabiliyorsunuz.Anibus boss eventi sınırlı bir süre için geçerli ve 40 levele ulaşınca görevi yaparsanız daha iyi olur.Görev sonunda bir adet legendary item kazanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

Saldırmaya çalıştıkların senden seviye olarak yukarıda mı, hidden blade'ini geliştirdin mi?

Yukarda sanırm hocam hidden blade i geliştirmek mi gerekiyordu henüz onu geliştirmedim sanırm oyunun başlarındayım sanırım iskenderiye de

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Bütün ayarlar en sonda sabit 30 fps de oynuyorum görüntü kalitesinin sana rezalet derecede kötü gelmesine hiç bir anlam veremeyeceğim monitörüm küçük ondandır belki.

düzeltme resimlere kendim yakınlaştırıp baktım gerçekten kötü görünüyormuş nedenini bilmiyorum ama oynarken böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 8 Kasım 2017; 23:18:12 >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Senden üst seviyede adamları kolay kolay indiremezsin zaten. Oyunun dengesi var o konuda. Hidden blade i oyun içinde aldıysan geliştir. Çünkü oyunun başında hidden blade yok, senaryo içerisinde veriliyor. Gear sayfasının en altında geliştirmeler var. Sol en baştaki hidden blade.

• quote:

Senden üst seviyede adamları kolay kolay indiremezsin zaten. Oyunun dengesi var o konuda. Hidden blade i oyun içinde aldıysan geliştir. Çünkü oyunun başında hidden blade yok, senaryo içerisinde veriliyor. Gear sayfasının en altında geliştirmeler var. Sol en baştaki hidden blade.

Hocam bir de dikkat ettim yapmaya calistigim görevin leveli 12 ben şu an 7 deyim ondan da olabilir mi acaba önce yan görevleri yapıp geliştirmem lazım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Hocam bir de dikkat ettim yapmaya calistigim görevin leveli 12 ben şu an 7 deyim ondan da olabilir mi acaba önce yan görevleri yapıp geliştirmem lazım sanırım

asıl sebep o işte:) 1-2 seviye üst olsa indirirsin ama 5 seviye üstüne suikast yapmak imkasız gibi bir şey zaten. mecbur yan görevleri yapıp seviye atlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 8 Kasım 2017; 22:33:0 >

• Bu da benim eleman

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Full sürüm alanlar mı yapıyor hocam bu event şeyini yoksa herkeze açık mı

Herkese açık 40 level yani max level'a ulaşan herkes yapabiliyor. Full sürümden kastınız deluxe ise ben deluxe almadım.
  • Yan görev olan stone circle'ları hikayenin ilerleyişiyle mi bulucaz yoksa belirli yerlerde mi tam çözemedim ?

Bu arada oyunun manzaraları insanı kilitliyor

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 9 Kasım 2017; 4:3:45 >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük düşük ondandır muhtemelen.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Belirli yerlerde karşınıza çıkıyor. Map i kulelerden açarsanız haritada parlak soru işaretleri olarak görebilirsiniz.
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • İngilizce gereksinimi çok mu ?

• oyun işlemciyi semiriyor resmen denuvo vmprotect combosuda ayri hdd katili sakin ssd ye kurmayin ömrünü heba edersiniz cihazin. g4560ta c1e,c-state,eist hepsini kapadim coreparking de yaptim hyper 212 evo bagladim 50 dereceyi gecmiyor sicaklik tum cekirdekler %100den sekmeden calisiyor. 1050 ti gayet yeterli besleniyor. bu arada environment detail,textures,character ve npc textures sadece vram den besleniyor fps kaybi yaratmiyor sona dayayin mutlaka 2gb dan fazlaysa kart. 40 fps altina zor iniyorum drop stuttering falan hic yok regedit ve services.msc den prefetch,superfetch(hizli getirme) disable yapin mutlaka denuvo zaten arka planda emiyor sistemi birde onlar emmesin stutter yapiyor yoksa. ayni zamanda sanal bellegi de kapatin pagefile surekli onbellekleme yapiyor o da stutter yapabilir. oyunun kisayoluna da -disablepagefilecheck parametresi ekleyin. seste buzzing varsa sadece kulkanacaginiz ses surucusu aktif olsun digerlerine disable cekin ve frekansi 24 bit 192k yapin. varsa sormak istediginiz extra birseyler sorabilirsiniz. iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 10 Kasım 2017; 5:33:13 >

• Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    konuyu anlamıyosun oynanıyorda .. can sıkıcı malesef
  • theunforgettable kullanıcısına yanıt
    ne can sıkıcı anlamadım
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    ingilizce bilmiyorsan konuyu anlamadan oynuyorsun can sıkıcı durum diyorum
  • theunforgettable kullanıcısına yanıt
    üstümdekini cevaplayacakken beni cevaplamışsın diyorum yazdığımla ne alaka ne diyor bu
  • Oyunla ilgili görüşlerimi bir videoda derledim.

https://www.youtube.com/watch?v=maIVXjRDVBA
  • Yazıma AC serisini pek sevmeyen biri olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Sevdiğim oyunları yok değil hele Syndicate favorim ama çoğu AC severin gördüğüm kadarıyla Black Flag. Bana kalırsa Black Flag, Ubisoft'un en kötü oyunu olabilir. Yani çoğu AC sever oyuncu ile ters düşen görüşlerim var ve Origins'i de arkadaşım zorlaması ile aldım yoksa almayacaktım. Syndicate ve performans sorunlarına rağmen sevdiğim Unity'i beğenmiştim. Çünkü Unity'de gerçekten bir Assassin gibiydi karakterimiz bölümlere başlamadan etrafı inceleyip taktik yapıyordu ve görevler açık uçluydu. Eski AC oyunlarında hafif başka yere gitseniz bile çıktın görev alanında diye iptal edebiliyordu. Syndicate en sevdiğim AC oyunu oldu. Çünkü konusu çok iyiydi, kötü karakteri arada ara sahneler ile iyi işliyordu. Erkek karakterin denyo olmasını saymazsak kadın karakter çok iyiydi ve yan görevleri mantıklıydı. Son olarak Black Flag'i niye o kadar sevmediğimden bahsetmem gerekirse sürekli birilerini takip etme üzerine kuruluydu. Baş karakter hiç Assassin değildi ve eğitim almamıştı ama maşallah her şeyi yapıyordu. Black Flag'de birilerini takip etmenin suyu çıkmıştı önce karada adamı takip edip sonra gemisini takip ediyorduk gibi görevler vardı.

Syndicate ve Unity'i beğenmeme rağmen AC serisine uzak durmaya çalışmamın sebebi. Ben o oyunları çok ucuz fiyatlara aldım ve AC serisini yaratan kişi Ubisoft'u terk ettiğinden beri bu adamlar ne yapacaklarını bilmiyor. Templer'ları gösterdiler baktık ki Assassin'lerin aynısı adamlar. Aynı yeteneklere sahip aynı şeyleri yapıyorlar. Bu kadar oyun Templer'lar dedikçe hiç bir farkını göremedik. Her oyunu Syndicate hariç aşırı dolu. Ama boş doluluk bu her yeri kaplayan yok toplanacak itemler ve hiç birinde adam gibi düzgün bir şey yazmaması, senaryoyu derinleştirmemesi. Her sene çıkarmak için oyunun konusunu yok etmeleri. Desmond'ın sadece Loading ekranlarında ve textler içinde ufak bahsedirmesi gibi konular beni AC'den soğutmuştu. Syndicate, Unity yüzünden az satınca Syndicate ile yaptıkları iyi şeyleri de yok sayacaklar diye düşünüyorum ama beni yanılttı.

Kesinlikle Origins ekibinde önceki oyunları oynayıp benim gibi düşünün bir proje lideri var. En azından ben öyle hissettim çünkü ne zaman kesin bu böyledir AC oyunu işte ne olacak desem o farklı bir şekilde oldu.

Crafting sistemini gördüm. Kesin bize şimdi 10 saat hayvan avlatacak, resources peşinde koşturacak dedim. Fakat etrafı araştırırken zaten her türlü resources ekipmanı çıkıyor. Arada bir görünce hayvan öldürmeme rağmen sürekli etraftan resources buluyorum.

Kesin ilk 1 saat serinin kaçıncı oyunu olmasına rağmen saçma sapan Tutorial yaptıracak dedim yaptırmadı.

Harita kesin saçma sapan gereksiz bir sürü şeyle dolu dedim fakat beklediğim kadar dolu çıkmadı. Bunu Unity'i yapan ya da o ekipte bulunan kişiler yapmış olsa kesinlikle her yeri ama her yeri dolu olurdu. Unity'de toplacak itemleri göster dediğiniz zaman haritanın kendisi gözükmüyordu. Origins çok dolu bir oyun ve geniş bir haritası var ama kesinlikle boş işler ile dolu değil. Etrafta gezerken yaptığınız veya yapacağınız görevler hakkında konuşmaları etraftan duyuyorsunuz. Gezerken duyduğum çoğu karakteri ya da olayı daha sonradan oyunu oynarken denk geldim, görevini yaptım. Aynı zamanda biraz Fallout 4 gibi etrafı doldurmaya çalışmışlar. Bir outpost ele geçirdim yanında bir kamp alanı vardı. Orada bir ceset duruyordu ve yanında bulduğum mektupta işte kampı gözetliyorum beni görmesinler diye ateş yakamıyorum ama ateş yakmazsam hayvanlar beni öldürecek yazıyordu. Etrafta cesede ve duruma bakınca hayvanların öldürdüğünü anlıyorsunuz. Ya da timsahların bulunduğu bir alanda bir aile ölmüş gibi Fallout 4 gibi etrafta ufak senaryolar ile doldurmaya çalışmışlar.

Ufak ayrıntılar da hoşuma gitti. Suya atladığınız zaman hemen boş boş yüzmeyin diye yanınıza bir kayık geliyor. Gezerken uzakta iki kayık battı. Normal açık dünya dedim ama sonra baktım kayıkta olanlar kaybolmadı ve yüzerek kıyıya çıkmaya çalıştılar. Baya uzaktan izledim hiç kaybolmadılar uzun uzun karaya çıkana kadar yüzdüler. Bir düşman beni ararken kaçarsam önce bir arıyor sonra umudu kesince ata binip kendi işine gidiyor.

Daha çok ana görev yapmadım ve önceki oyunlardaki gibi Absergo muhabbetini saçma ve anlamsız bir şekilde sokmuyor. Daha tabi ki tam aydınlanmadı ama öyle konsol başında sıradan bir insan değilsiniz, belli önemli bir karakter bağlanan kişi. Ana görev yapmıyor olmama rağmen yan görevlerden kesinlikle sıkılmadım. Witcher 3 kalitesinde demek abartı olur ama anlamlı, içi dolu görevler. Zaten bu yan görevlerin çoğunu bize önceki oyunlarda ana görev diye veriyorlardı. Aynı zamanda AC oyunlarını sevmiyor oluşum en büyük nedenini bu oyunda düzeltmişler. Stealth oyunu diye geçiyor ama düşmanların 20'sini birdin indirebiliyordunuz. Böyle olunca stealth'in bir anlamı kalmıyordu ya da düşman sizi görürse pek bir şey fark etmiyordu. Fakat Origins'de sıradan düşmanlar bile sizi aralarını alırlarsa çıkamama ihtimaliniz oluyor. Captain'lar falan gibi iri yarı, iyi dövüşen adamlar da işin içine girince stealth'in artık bir AC oyununda anlamı oluyor. Dövüş sistemini de beğendim. Öyle aman aman bir derinliği yok ama önceki oyunlarda olduğu gibi hele Black Flag'de olduğu gibi bir ölüm makinesine dönüşmenin bir anlamı yoktu bir stealth oyununda. Bu tarz bir oyuna uyan bir dövüş sistemi var. Sadece son düşmana yaptığınız animasyonları daha çok yapabilirlermiş.

AC karakterleri genelde yabancıların easy going dedikleri sürekli espri yapan umursamaz karakter oluyordu genelde. Origins ile artık bunu da bırakmışlar. Dertleri olan, aşırı depresif olmasa bile akıllı, amaçları olan sürekli boş boş espri yapmayan bir karakter yaratmışlar.

Oyunda şu ana beğenmediğim çok önemli olmayan yanları; At sürüşü iyi değil, buna rağmen at yarışları koymuşlar ve kesinlikle mekanikleri bozuk. Eğilme eklemişler yıllar sonra ama bu sefer de koşmayı çıkartmışlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.