Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Ekşide birisi böyle yazmış:

"2,4 ghz işlemci ve gtx850m ekran kartıyla gariban dizüstüm her ne kadar minimum gereksinimlerin azıcık altında gibi olsa da, medium ayarlarda gayet şahane grafiklerle kasmadan etmeden oynayabiliyorum. options'da teorik olarak performans içler acısı görünüyor ama pratikte cidden hiç sorun yok. i7 olması ve 16gb ram durumu kurtarıyor sanırım."

Umarım yardımcı olmuştur

Cevabınız için teşekkürler. 1080p olmaz da 900p oynayabilirim sanırım. Witcher 3'ü 900pde medium ayarlarda güzelce oynayabildim. Denuvo işlemciyi çok yoruyor diyorlar ama bakalım.

Bir de en uygun burada buldum.https://www.****.com/tr/store/assassins-creed/buy/origins-steam-cd-key
    Bu siteden daha önce alışveriş yapmadım. Herhangi bir sorun yaşayan var mı? Yoksa Voidu'yu bildiğim için Voidu'dan alacağım gibi duruyor.

• Arkadaşlar oyun şu anda Voidu da Uplay kodu indirim kodlu 142 Tl.den satılıyor. İlginenler bakabilir.
  • Oyunu bitirsemde yeni gelecek güncellemeleri ve içerikleri yakından takip ediyorum.Son duyurulan yeniliklerden bahsedeyim.

İlk olarak oyuna pc tarafında ve diğer platformlarda 1.05 yaması gelecek.Normalde 1.04 yaması pc içinde duyuruldu fakat sonradan ertelendi bu nedenle oyun pcde şu an 1.03 sürümünde çalışıyor ve 1.05 yaması beraberinde 1.04 de yapılan iyileştirmeleride içerecek.Yama boyutu ve tarihi henüz belli değil ama yama notları paylaşıldı.

Yama Notları

http://steamcommunity.com/app/582160/discussions/0/1486613649681013805/

Trial Of The Gods etkinliği kapsamında ilk event olan Anubis için süre doldu ve diğer event henüz başlamadı.Anubis boss savaşına özellikle en üst seviye yada iyi itemlerle gidenler bossun kolay olduğundan bahsetmişlerdi geliştirici ekip yeni gelecek olan eventteki bossun zorluk seviyesi için bir çalışma hazırlığında olduğundan yeni eventi bir süreliğine ertelediler.Ayrıca ana oyuna yeni bir zorluk seviyesini ekleyebileceklerini belirttiler.

Oyun için çeşitli dlc paketleri çıktı fakat bunlar ek görevden daha çok kıyafet ve yeni birkaç silah içeriyor.Normalde paketleri satın alırsanız yada season pass sahibiyseniz bu kıyafet ve silahlara erişebiliyor olsanızda oyun içi parayla satın alınan heka chestlerden bu ek paket kıyafet ve silahları artık düşürülebiliyor.Düşme oranı düşük olsada Nightmare pack ve Roman Centurıon Pack outfitlerini Heka Chestlerden düşürenler olmuş.Eğer oyun için paranız varsa bu chestlerden alıp şansınızı deneyebilirsiniz.

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    oyun bitiyorda yan görevleride bitirdin mi hocam soru işareti ünlem falan onlar çok var bende oyunu bitirdim level kasıyorum suan 38 oldum yan görevlere daldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunu bitirsemde yeni gelecek güncellemeleri ve içerikleri yakından takip ediyorum.Son duyurulan yeniliklerden bahsedeyim.

İlk olarak oyuna pc tarafında ve diğer platformlarda 1.05 yaması gelecek.Normalde 1.04 yaması pc içinde duyuruldu fakat sonradan ertelendi bu nedenle oyun pcde şu an 1.03 sürümünde çalışıyor ve 1.05 yaması beraberinde 1.04 de yapılan iyileştirmeleride içerecek.Yama boyutu ve tarihi henüz belli değil ama yama notları paylaşıldı.

Yama Notları

http://steamcommunity.com/app/582160/discussions/0/1486613649681013805/

Trial Of The Gods etkinliği kapsamında ilk event olan Anubis için süre doldu ve diğer event henüz başlamadı.Anubis boss savaşına özellikle en üst seviye yada iyi itemlerle gidenler bossun kolay olduğundan bahsetmişlerdi geliştirici ekip yeni gelecek olan eventteki bossun zorluk seviyesi için bir çalışma hazırlığında olduğundan yeni eventi bir süreliğine ertelediler.Ayrıca ana oyuna yeni bir zorluk seviyesini ekleyebileceklerini belirttiler.

Oyun için çeşitli dlc paketleri çıktı fakat bunlar ek görevden daha çok kıyafet ve yeni birkaç silah içeriyor.Normalde paketleri satın alırsanız yada season pass sahibiyseniz bu kıyafet ve silahlara erişebiliyor olsanızda oyun içi parayla satın alınan heka chestlerden bu ek paket kıyafet ve silahları artık düşürülebiliyor.Düşme oranı düşük olsada Nightmare pack ve Roman Centurıon Pack outfitlerini Heka Chestlerden düşürenler olmuş.Eğer oyun için paranız varsa bu chestlerden alıp şansınızı deneyebilirsiniz.

Şu Trial of the Gods etkinliği sürekli olacak mı? Şuan yoğunluğumdan oyunu oynayamıyorum, ilerde oynamak istediğimde bu etkinliğin görevleri oynayamayacak mıyım?

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    Yan görevlerin hepsini yapmıştım hocam,zaten ana görevden gitseniz bile hem ana görev sayısı yan görevlere göre fazla değil hemde ana görevler ve bazı yan görevler yüksek seviye istediği için bu görevleri yapmadan önce silahları ve seviyeyi en sona getirip öyle yaptım.Her ne kadar en son levele gelsenizde halen seviye puanı kazanmaya devam ediyorsunuz yani 40 level olduğunuzda deneyim puan barı işlemeye devam edecek.Master skıllere dilediğiniz kadar yetenek puanı atayabiliyorsunuz.
  • Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Trial Of The Gods etkinliğinin ilk ayağı olan Anubis kasım ayı içeriklerinde duyurulmuştu.Toplamda 4 adet denemeden oluşacak bu etkinlikte her bir deneme açık olduğu süre içerisinde tamamlanırsa toplamda 4 adet özel silah ve beraberindede yine özel bir legendary outfıt kazanılacak.Etkinlik kapsamında ilk denemenin süresi doldu ve ilerleyen dönemler için geriye kalanlar açılacak fakat bunu duyurmadanda oyun içine eklenebileceği belirtiliyor bu nedenle yapmaya vaktinizin olmadığı etkinlikler için ileride tekrardan aktif olma gibi bir durumun olup olmadığı konusunda geliştiricilerin yaptıkları duyuruda şu şekilde bir açıklama yer alıyor.Etkinlik için yazılan duyuruda ilerleyen süreçte Anubisten sonra yeni denemelerin olacağını ve bu nedenle oyun haritasına bir göz atılması belirtilmiş sanırım yeni denemeleri doğrudan duyurmak yerine oyun içinden keşfedilmesini amaçlıyorlar.Bu nedenle belki ilerleyen dönemde bu denemeler dönüşümlü olarak tekrarlanabilir.

nasıl olacak ki hocam o level atladıkca 1 tane yetenek puanı vermiyor mu ee 40 son level ondan sonra level kasmak çok zor nasıl oluyor onu anlamadım
  • Düşüncede güzel ama pratikte yanlış. Oyunu 5 sene sonra alan biri de bu etkinlikleri yapmak isterse ne olacak, sonuç olarak yıllar boyunca etkinlik düzenlemeyecekler. Oyun popüler olduğu sürece düzenlenecek.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha anlaşılır bir şekilde açıklarsam ;

Oyunda 40 level yani en son seviyeye ulaştığınızda kazandığınız tecrübe puanları işlemeye devam edecek ama seviye yine 40 da kalacak.40 level olduktan sonra sağ üstteki barın xp kazandıkça dolduğunu göreceksiniz.40 level seviye barı her dolduğunda bir adet yetenek puanı kazanıyorsunuz yani oyunda en son seviye yine 40 fakat bu seviyede oynarkende alınan tecrübe puanları yetenek puanı olarak geri dönüyor.Oyundaki tüm yetenekleri açmak için 40 level olunduğunda kazanılan yetenek puanları yeterli gelmiyor geri kalan yetenek puanlarınıda bu şekilde elde ederek tüm skilleri açabiliyorsunuz.40 level sonrası en son seviyeye ulaştığınız için artık seviye artmıyor fakat kazanılan puanlar işlemeye dolayısıylada yetenek puanları kazanmaya devam ediliyor.

anladım hocam çok teşekkürler.
  • Oyunu orjinal olarak nerden alınmasını tavsiye edersiniz? Durmaplayde steam kodu 155tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Hocam daha anlaşılır bir şekilde açıklarsam ;

Oyunda 40 level yani en son seviyeye ulaştığınızda kazandığınız tecrübe puanları işlemeye devam edecek ama seviye yine 40 da kalacak.40 level olduktan sonra sağ üstteki barın xp kazandıkça dolduğunu göreceksiniz.40 level seviye barı her dolduğunda bir adet yetenek puanı kazanıyorsunuz yani oyunda en son seviye yine 40 fakat bu seviyede oynarkende alınan tecrübe puanları yetenek puanı olarak geri dönüyor.Oyundaki tüm yetenekleri açmak için 40 level olunduğunda kazanılan yetenek puanları yeterli gelmiyor geri kalan yetenek puanlarınıda bu şekilde elde ederek tüm skilleri açabiliyorsunuz.40 level sonrası en son seviyeye ulaştığınız için artık seviye artmıyor fakat kazanılan puanlar işlemeye dolayısıylada yetenek puanları kazanmaya devam ediliyor.

Aaa bak bu cok guzel olmus ben de gunlerdir onun hesabini yapmaya calisiyordum hangi tarafa versem de yetirsem puanlari diye

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Kasım 2017; 5:15:54 >
  • Du oyunu alacaktim ama her yerde islemci lafini gorunce tirstim.

I5 6402p

1070

16gb ram

Gibi bir sistemde sikinti yasar miyim sizce? 60fps sabit alabilir miyim? Bir cok kisi asiri sistem gereksinimden bahsetmis ama bilemedim

• uplay'de black friday için %17'lik indirim yapılmış oyunda. yaklaşık 180 tl'ye geliyor şu an için. steam'i de takip edin. uplay'de indirim yapıldıysa black friday için steam'de de büyük ihtimalle indirim olur.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Hocam asiri sistem gereksinimi istemiyor oyun (yani tabi ki iyi bi sistem lazim da asiri iyi olmasina gerek yok), hatta ortalama bi Ubisoft oyununa gore cok iyi optimize edilmis diyebilirim.

Imzamdaki sistemle 1080p ultranin bi tik alti ayarlarda (very high - ultra karisik, hangi ayarlar bilmiyorum GeForce experience'a ayarlattim ) 40-45 fps civari aliyorum, arada 48-49 civarina ciktigi da oluyor, bitki ortusunun yogun oldugu yerlerde 30-32'ye kadar dusebiliyor. Ancak arada ekranda dalgalanma yaptigi icin bi sure sonra v-sync acik 30 fps lock yaparak oynamaya basladim.

Oyun VMProtect DRM kullandigi icin 100% cpu kullanimi oldugunu soyluyorlar ama bunu okuduktan sonra ozellikle dikkat ettim genel olarak bilgisayarin cpu kullanimi totalde 60%'i gecmiyor bende, nadiren yukseldigi de olabiliyor ama, maksimum 75-80% gordum su ana kadar. Sistemden sisteme farkli tepki veriyor yani. Oyunun versiyonundan falan kaynaklaniyor da olabilir, Steam versiyonunu satin aldim ben. Steam'de de soyle bir discussion buldum bununla ilgili.

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    standart sürüm indirimle 49 EUR gibi bir rakama geliyor şu 220tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Du oyunu alacaktim ama her yerde islemci lafini gorunce tirstim.

I5 6402p

1070

16gb ram

Gibi bir sistemde sikinti yasar miyim sizce? 60fps sabit alabilir miyim? Bir cok kisi asiri sistem gereksinimden bahsetmis ama bilemedim

bu sistemle rahatlıkla 60 fps alınır
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    valla dayanamadım aldım oyunu. 1080p ve tüm ayarlar high'da iken şehir dışında 60fps sabit alıyorum. zaten ayarlardan sabitledim fps'yi. kasabaya girdiğim zaman 55fps'ye falan düşüyor ama sıkıntı yok. ubisoft'tan beklenmeyecek derece iyi bir oyun olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.