Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: aliucar48
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
6
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI]

Çeviri yazan kısımlara tıklayarak oyununuza uygun yamayı indirebilirsiniz.

• atessivas kullanıcısına yanıt

4.41mb lık bir dosya indirmek için ayrı bir link veriyor. ama yama 140mb bu nedir anlayamadım.

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI]

Düzenleme: 140mb lık yamayı indirdi, farklı bir şey yapmadım sadece linke tıkladım nasıl oldu bilmiyorum ama indirdi yardımın için teşekkürler. uzun süredir bu yamayı bekliyorum emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosdh -- 29 Aralık 2024; 15:56:23 >
  • Buzzheavier harici başka bir sekme açılırsa oradan indirmemeye dikkat edelim. Adblock veya Brave'i vb. kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz her şey kendi sorumluluğunuzda. Bu mesaj, bundan sonra indirecek arkadaşlar için uyarı niteliğindedir. Teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 29 Aralık 2024; 17:6:8 >
  • Emeğinize sağlık.

• sonixeh426 S kullanıcısına yanıt

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

• bu oyunun 1.0.8 mi yoksa 1.0.6 mı olduğunu nerden biliyoruz. Ben Epic gamesten aldım hangi sürüm nasıl anlaşılır?

• aliucar48 A kullanıcısına yanıt
    ac mirage türkçe yamanın sürümü v1.0.8 steam epic uyumludur v1.0.6 kırılmış sürüm için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SungurTekin21 -- 3 Ocak 2025; 13:27:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.