Çeviri yazan kısımlara tıklayarak oyununuza uygun yamayı indirebilirsiniz. |
Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] (4. sayfa)
-
-
4.41mb lık bir dosya indirmek için ayrı bir link veriyor. ama yama 140mb bu nedir anlayamadım.
Düzenleme: 140mb lık yamayı indirdi, farklı bir şey yapmadım sadece linke tıkladım nasıl oldu bilmiyorum ama indirdi yardımın için teşekkürler. uzun süredir bu yamayı bekliyorum emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosdh -- 29 Aralık 2024; 15:56:23 > -
Buzzheavier harici başka bir sekme açılırsa oradan indirmemeye dikkat edelim. Adblock veya Brave'i vb. kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz her şey kendi sorumluluğunuzda. Bu mesaj, bundan sonra indirecek arkadaşlar için uyarı niteliğindedir. Teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 29 Aralık 2024; 17:6:8 > -
Emeğinize sağlık.
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
-
bu oyunun 1.0.8 mi yoksa 1.0.6 mı olduğunu nerden biliyoruz. Ben Epic gamesten aldım hangi sürüm nasıl anlaşılır?
-
ac mirage türkçe yamanın sürümü v1.0.8 steam epic uyumludur v1.0.6 kırılmış sürüm için geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SungurTekin21 -- 3 Ocak 2025; 13:27:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle yama için elinize sağlık ama yüklemeyi koyduğunuz site virüs gönderebilecek yönlendirmelere ve farklı linklere çıkış veren bir site. Yukarıdaki arkadaşın mediafire yönlendirmesini farkettim bende yaşadım. Dolayısıyla bence başka bir siteye yükleyin yamanızı veya direkt google drive üzerinden paylaşın. Bu şekilde insanların bilgisayarına virüs bulaşabilir. Emeğiniz zarar görmesin.
-
Yama için teşekkürler. Genel olarak cümleler anlaşılır olmuş. Bazı anlam karmaşası yaşadığım minik konular oldu yada şöyle olsaydı iyi olurdu dediğim yerlerde var. Ancak bunlar genel yapıyı bozmuyor, hikayeden kopmuyorsunuz. Elinize sağlık.
-
Kral Allah rızası için şu yamayı bizlerle buluşturun diğer çeviriler virüsten geçilmiyor
-
@unraiser Katastrofik bir çeviri hatası olmadığı için mutluyuz. Oynarken zevk aldıysanız minnettarız. Teşekkür ederiz belirttiğiniz için.
@hdsuıhad İndirme linki hâlihazırda konuda bulunuyor. Oyunun orijinal sürümüne sahipseniz 1.0.8 olanını, farklı yerden indirdiyseniz 1.0.6 sürümünü indirmeniz gerekiyor. Orada sürümleri kelimelerin yanına belirti olarak koydum. Kendi sürümünüze göre "Çeviri"ye tıklayarak indirebilirsiniz.
-
İnançlı biri değilim ama ramazan ayında oynaması baya keyifli. Özellikle arapça sesi tercih edin. Ezan sesi eşliğinde bağdat ortamı harika. Hikaye anlatımı, karakter animasyonları ne yazık ki çok zayıf. Müzikleri muazzam. Türkçe yama için emeği geçenlere teşekkür ederim.
-
elinize sağlık. yamayı indirdim setup dosyasına giriyorum ama tepki yok. nasıl halledebilirim
-
Setup değil, rar içerisindeki dosyayı oyunun konumuna atmanız gerekiyordu. Reklam engelleyici veya Brave tarayıcısını kullanmanız gerektiğine dair uyarı düşmüştüm.
-
Mediafire ya da gofile kullansanız daha sağlıklı olur, kullandığınız site reklam engelleyicisi olmayınca virüs indirtiyor millete.
-
Başka bir siteye yüklemeyi düşünmüyoruz, öneriniz için teşekkür ederiz. Okumayı bilen herkesin buradan kolaylıkla ve virüsten etkilenmeksizin indirebileceğini düşünüyoruz. İndirmek istemeyen arkadaşlar, başka çeviri gruplarından indirebilir.
Not: Alternatif olarak Mediafire linki ekledik. Okumakta zorlanan arkadaşlar buradan indirebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 27 Ocak 2025; 15:47:13 > -
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X