Şimdi Ara

Assassin's Creed IV - 13 Dk Oynanış Videosu (TR) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • efesane olan oyuna çamur atıp durmayın, üstelik görmeden etmeden. çoğu kişi videoları izlemiyecem diyo ve yorum yapıyo, bu nasıl bi saçmalıktır. çoğu oyundan daha eğlenceli olacak çünkü çeşitlilik çok. daha gösterilmeyen çok şey var oyunda avlanma ve su altı bölümleri gibi. watch dogs da güzel oyun ama çabuk bıktıracaktır, göreceksiniz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Legolas4 kullanıcısına yanıt
    nerden biliyorsun öldügünü sonu acik bitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

kardeşim ubisoft sitelerinde her yerde bildirdi öldüğünü bulunca link atıcam bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

quote:

kardeşim ubisoft sitelerinde her yerde bildirdi öldüğünü bulunca link atıcam bekle

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IVte_Desmond_da_Yer_Alacak-35212.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas4

quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_IVte_Desmond_da_Yer_Alacak-35212.htm

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Desmond_Miles
    desmond ın ölümünü bildirdikten sonra nasıl devam edecekler bilmiyorum
    bazı kaynaklarda desmondın vücudunu başka birinin ele geçireceği ve öyle devam edeceği yönünde bilgiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas4 -- 1 Ağustos 2013; 18:48:47 >

• Legolas4 kullanıcısına yanıt
  • digimon52 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi desmond yaşarsa iyice boka sorar hikaye
  • baydı lan artık. şu oyun karayip denizinde geçeceğine antik çin'de geçse veya feodal japonya'da geçse, ne bileyim suikastçi ninja felan olsak fena mı olurdu..
  • eksileyen arkadaşları anlamıyorum bence gayet güzel black flag daha ne istiyosunuz :S
  • Fizik kurallarından tamamen soyutlanmış, saçmalık ötesi şekilde maymundan bile daha hareketli bi herif. Taşlardaki olmayan çıkıntılardan bile tutabiliyor, tek ağaç dalı üzerinde hareketsiz olarak dengede durabiliyor. Vay anasını.
  • oyunda yine hiç bi değişikliklik yok sadece grafikleri birz gelişiyor o kdr . Adam yine aynı tırmanıyor aynı hareketler. saçma sapan , bence artık bu seriye bir so vermelelier. yada büyük bi değişiklik yapıp öyle çıakrmalılar. umarım bu oyun satmaz.

• Kötü dedik her sene çıkıyor dedik ama şu videodaki kadar iyi olursa bile AC3'ten daha iyi bir oyun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

jack sparrow olsaymış tam olurmuş

Hakikaten, biraz espiri, biraz daha kıvrak hareketler ve daha zengin ara video ile geliş geçmiş en iyi film oyunu olurmuş. Hele birde oynanabilir yan karakterler ile kelimeler kifayetsiz kalırdı.

Jack olmasada en azından karekteri değiştirselerdi, kıyafetinden, suratına kadar. Bambaşka karakter ve konu üzerinden (korsan oyununda konu bulmak zor olmasa gerek) çok daha iyi olurdu.

Bence sırf ismi satar diye hiç riske girmiyorlar. Halbuki biraz riske girseler şu emeğin karşılığını vermeyecek insan yok.
  • Videoyu izledim ben açıkcası pek beğenmedim çünkü geminin dümenine geçtiğimiz anda gemi hızla kalkıyo gerçekçi olmamış ama Deniz'de geçtiği için almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pc de video bende açılmıyor:S
  • Oyun gitgide günümüze kadar gelecek.
  • Ubi. nerede duracağını bilmiyor sağlam bir final oyunu yapıp hikayeyi bitirmeliydi. Assassin creed 8 - istanbul , desmondun torunları şahin ile assasinate 'mi yapacaklar günümüzde Hikaye b** sarmadan oyun sağlam final yapmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kingson -- 4 Eylül 2013; 18:14:53 >
  • Oyunun kendine ait saçma bi evreni var Newton amcanın fizik kanunlarından yoksun. Eleman örümcek adamdan daha çevik, her yere yapışıyor. 15m den ipin üzerine tek ayakla atlıyor ip milim sallanmıyor. Düşmanlar desen evlere şenlik dibinde namluyu düşmanın gözüne soktu adam martıları seyrediyordu. Tek kelimeyle özetlersek REZALET...

• o gemiyi öyle döndürebilen bi kudret olmamalıydı olamaz zaten
  • Assassin's Creed serisi Brotherhood ile bitmeliydi. O da olmadı Revelations ile.

Black Flag'e kötü demiyorum, ama Assassin's Creed ile alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.