Şimdi Ara

Assassin's Creed IV - 13 Dk Oynanış Videosu (TR) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey güzelde gemiler saçmalık akıyo bunasıl bir fizktir arkadaş sanki gemi dehilde otobuş :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her Ac serisinde olduğu gibi bu oyununda müziklerinin güzel olacağından şüphe yok. Demodaki müzikler kulağa gayet hoş geliyor
  • Grafikler iyi guzel hos da yapay zeka yine yerlerde

-koca gemiyi kıya demir attırıyoz sahildeki askerler gormuyo tepki vermiyo
    -eğer seneryonun gerektirdiği ilk dokunusu yaparsak askerlerin arasından elimizi kolumuzu sallayarak gecicez
    -biz karsı geminin kaptanı ne yapıyo nereye gidiyo guruyoz ama bizi kimse takip etmiyo en azından 1-2 kisi pesimize takılabılır.

Bide su aklıma takıldı eğer butun gorevleri videodaki gibi yapıcaksak tayfamız ne ise yarıyo en azından tayfanın sahili isgal etmesini beklerdim.

oyun ilk 1-2 saat zevk verir sonra diğer seri gibi hadi konu bitsede çevrede kafama gore gemi savası sapsam sekli olcak.
  • Videoyu mu izleyim,altyazıyı mı okuyayım anlamadım:)
    Bu arada sanki gemiler motorla çalışıyor arkadaş!O nasıl bir kalkış?!
  • Çeviren arkadaşa teşekkürler ama "kontrakt" nedir abi? "katarakt" olmalıydı bence!

• Oyun güzel. Büyük ihtimalle çoğumuz alacağız. Ama yinede insan "nerede Ezio reizli günler" diyor.

Requestcat in pace mentor...

• Umarım PS3 sürümüdür yeni nesil buysa gelmesin daha iyi.Sadece karaktere abanmışlar çevredeki oval cisimler yine köşeli.!

• Sondaki kutu sayısı başımı döndürdü

• assassin değilde doğru düzgün bi denizci olsaydık kötümü olurdu

• altyazı için teşekkürler bsc hep devam ede inşallah

• Valla açık konuşayım, rezalet :)

Ben ilk AC'yi istiyorum arkadaş. Batırdılar oyunu yahu.
  • Ac 3 benim için hayal kırıklığı olmuştu.Bu sefer ubisoft gerçekten olaya farklı bir bakış açısı getirmiş ve mükemmel bir oyun yapmışlar.
  • O Kadar çok detay eklemişler ki insan izlerken yoruluyor oynarken nasıl olur merak ediyorum ben beğendim ama açık söyleyeyim ac 3 ve bu hiç bir zaman önceki oyunlar gibi olamaz hele ac 2 ve brotherhood harikaydı

R.I.P Ezio Auditore da Firenze
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoplayer

Çeviren arkadaşa teşekkürler ama "kontrakt" nedir abi? "katarakt" olmalıydı bence!

Katarakt olur mu arkadaşım?! Doğrusu kontrat olmalıydı. Çeviri güzel yapılmış, arada böyle ufak tefek hatalar olabilir, takılmayın bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Başta çıkan ankette erkek olduğum halde kadını işaretleyen sadece ben mi varım..

Bugüne kadar kimi gördüysem bu tur anketlere tersi cevap veriyor yani yalnız degilsin :) bu anketlere inanıyorlarsa durum vahim yani ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çok kasıyor. kasmasın diye dikeyi kapatmışlar ama nafile...stuttering gözleri mavhediyor.. belki demo diye LOD u ve DOF u yüksek tutmuşlar..

• Ben beğendim.Merak ettiğim açık dünya oynayışına sahip mi ? Mesala görev olmadan gemiye binsek denizde gezip diğer gemileri ele geçirebiliyor muyuz ?
  • Artık hiç bir AC oyunu ACII gibi olamaz.O şehir,o canlılığı bir daha bulamayız.

Oyun güzel gözüküyor ancak belli bir zaman sonra aynı şeyler sıkar.
  • bu sıcak havada Edward pişmiyo mu ya şöyle havadar tiril tiril bir kıyafet tasarlasalarmış iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin. Oyun bana göre çok ama çok iyi. Eğer hala Ezio ile devam ediyor olsaydık oyun popülerliğini kaybetmiş olacaktı. Bu oyuna kötü diyenlerin çoğunluğu kesin zevkle oynayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.