Şimdi Ara

Assassin's Creed IV - 13 Dk Oynanış Videosu (TR) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EltenAKH

Ya arkadaşlar bbu Ubisofta neler oluyor böyle ? resmen bombalar patlatıyor..Watch_Dogs,AC4 ve en şahaneside The division.Aklımı başımdan aldı yahu..

bir de The Crew var. O da aynı zamanda çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Orijinalden alıntı: EltenAKH

Ya arkadaşlar bbu Ubisofta neler oluyor böyle ? resmen bombalar patlatıyor..Watch_Dogs,AC4 ve en şahaneside The division.Aklımı başımdan aldı yahu..

bir de The Crew var. O da aynı zamanda çıkacak

evet.O da çok güzeçğl oyun..Ama onu alacak kadar param yok..Ama 2014 ün sonuna kadar The division u nasıl bekliyeceğiz ya
  • İşte yeni nesil oyun! AC4 yeni neslin farkını hissettiğin ilk oyun oldu.

Ayrıca bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim yeni Assasin's Creed oyununun. Şaka maka yeni nesilde çıkacak her oyunu listeme ekledim. Sıkı çalışılmış gerçekten her oyun birbirinden iyi...

• şahane işte illa eleştiri yapmaya çalışmayın arkadaş. bi şeyide kabul edin. bu oyun olmuş ve daha göstermedikleri çok şey var. avlanma ve sualtı gibi. seriye japonya ve mısır ıda eklerlerse tadından yenmez. oradan fransız devrimi sonra sanayi devrimi derken 1.ve 2. dünya savaşına kadar geliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaAG1985 -- 27 Temmuz 2013; 2:41:54 >
  • bıktım artık bu serinin ismini görmek dahi istemiyorum bravo ubisoft seriyi mafettin her yıl çıkarta çıkarta !
  • Gemi savaşları ve gemiyi geliştirebilme cok iyi olmuş. Görüntulerde iyi olacak gibi yeni nesile yakışır bir oyun olacağını umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler biz eleştirenler oyun kötü demiyoruz öncekinden de daha iyi muhteşem olmuş ama seriye uymmuyo hani fransız devriminden 2. Dünya savaşına sonrada korsanlara bize biraz saçma geliyor hikayeyi mahfetmişler oyunu değil umarım bu açıklama size yeter
  • Free Aim olayı lazımdı, getirmeleri güzel olmuş.
  • Evet özünden uzak o konuda haklı herkes fakat güzel görünüyor, kötü bir oyun olmayacak belli

• Artık gerçekten bu seri baydı.PoP çıkarsalar daha iyi olur.

• arkadaş bu seri hakkaten baydı hep aynı şeyler 3 oyundur. mekanlar aynı oynanış aynı hiç bi değişiklik yok. 3 . oyun 10 milyon sattığı için hemen 4 . yü yaptılar . inş. bu oyun satmazda bi ara verirler şu seriye ...
  • Şu oyuna bi ısınamadım nedense

• Oyunun adada geçmesi güzel görsellik katacak ama oyunu birkaç saat oynadıktan sonra sıkılacağız ve en sonunda hep Ezio ve Jesper Kid'i özleyeceğiz.
  • Valla sıkıldık artık. mekan farklı gerisi aynı biraz ara verse şu oyuna ama sırf para kazanmak için hersene çıkartıyor artık.

bence ubi biraz bu oyuna ara vermeli prince of persia var mesela geliştirilmesi ve yeni oyunun gelmesi gereken

• bence ubisoft gerçekten para kazanmak için çıkartıyor her sene..böyle oyunlar normalde 2-3 sende 1 çıkarılmalıdır..ac 2 hatırlayın 3 sene sonra çıktı ve mükemmel bir oyundu..ac 3 ise benim için ezio hikayesi kadar zevk vermedi.ama bu oyun hakikatten güzele benziyor inşallah güzel olur...demek istediğim şu böyle oyunlara biraz zaman verilsin bu serinin cod serisine benzemesinden korkuyorum valla
  • jack sparrow olsaymış tam olurmuş
  • galiba oyunu bitirdikten sonra 1-2 hafta daha oynamaya devam edicem harita süper olmuş
  • digimon52 kullanıcısına yanıt
    desmond aylar önce öldü takip etmiyo musun ubisoftu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaolinTRK

Assassin's creed 3 ve bu yeni çıkacak oyun ile birlikte bence assassin's creed ruhunu tamamen izole ettiler.Bu oyun güzel veya kötü olabilir ama kesinlikle bir assassin's creed oyunu değil.Serinin en iyi oyunu 2. oyundu. assassin's creed 3'ü hiç beğenmedim.Geliştirilemeyen yapay zeka ve benzeri şeylere değinmiyorum bile.Ben genel olarak şehir temalı şehrin ele alındığı ve yapılara daha çok odaklanıldığı assassin's creed oyunlarını tercih ediyorum.
    Birde insanı oyuna bağlayan bir önemli unsurda karakter.Altair ve Ezio gibi efsane suikastçilerden sonra bu karakterlere ısınamadım.

Nasıl Max Payne 3 diğer diğer Max Payne oyunlarından farklı olduysa o eski Max Payne'in Dark yapısını o karanlık New York sokaklarındaki ruhunu vermediyse ve genel olarak oyun için saçma sapan bir ülke olan Brazilya'da geçtiyse bu yeni assassin's creed oyunları da tamamıyla oyunun genel ruhunu kaybettirdi.

Ben Venice'de Rome'da Florence'da dolaşırken ki aldığım hazzı bu oyunlarda alacağımı sanmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum . Assassins Creed serisi artık bıktırmaya başladı . Assassin's Creed 3 ü hiç beğenmedim . Desmond'u saçma sapan bişeyler için öldürdüler . Yapay zekası filan berbattı . Bence serinin en iyi oyunu 1. oyunuydu . Kesinlikle bu oyunu almayacağım . Zaten açıklamış arkadaş . Bu sene beklentim Watch Dogs . Assassins Creed Serisi yerine PoP serisini devam ettirsene Ubisoft ! yada Şöyle bir oyun çıkarabilir . Assassin's Creed Subject 16 . Ben gerçekten merak ediyorum Subject 16'yı :(

Requiescat In Pace Ezio Auditore da Firenze
    Requiescat In Pace Altaïr Ibn-La'Ahad
    Requiescat In Pace Desmond Miles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreepierPlane86 -- 1 Ağustos 2013; 15:08:31 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.