Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyası 700 küsür mb dostum..ayrıca Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyası olsa bile donanımın özellikleri yetmediği için o mavi ekranda koşmaya devam edeceksin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: awaqado

Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyası 700 küsür mb dostum..ayrıca Şu sorunsuz jerusalem.forge dosyası olsa bile donanımın özellikleri yetmediği için o mavi ekranda koşmaya devam edeceksin..

yok ben diger bölümlerde donanımdan ötürü bir sorunla karsılasmadım sadece bu yeni sürümü aldıgım halde ki 2 cd kendisi ve (grafik ayarları 4 kademe yeni sürüm oldugu kesin) ,data_pc jerusalemde yüklerken hata veriyor :S bu yeni sürümün save dosyası bulma yada sadece jerusalem dosyasını mı bulmalıyım Cd hatalı die 2. kez değiştirdim yükleme hatası devam ediyor ki benim gibi bi arkadasta bu sorunun aynısını belirtmis bi ihtimalde oyunun master cd si bozuk tüm seri öle olabilir(Bolu'da olupta sorunsuz oynayan varmı acaba) simdiden saolunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Oyun hiç hoşuma gitmedi.Çok sıkıcı geldi.Ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyorum.Bende sildim gitti...

ii halt yedin

Ne yapayım abi.Geçemedim ilk bölümü bile doğru düzgün.Ben bir oyun için her defasında bu foruma gelip soru soracaksam o oyunu oynamanın ne anlamı kalır...Neyse size iyi oyunlar.

oyun ilerledikçe güzelleşio baboli

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Oyun bitti bitiyor. Oyunun kurgulanması muhteşem spoil olmasa burada bişi paylaşırım kanınız donar

Dostum ben bıtırdım bana PMDen anlat sen mrk ettım sımdı.Spoiler Popiler farketmez yaz sen bana yaz.Beklyıorum.Sımdıden Tsk

hocam oyunu bitirdiysen bana dvd yi kargo yapabilirmisin.. eer sorunsuz sürümse tabe..ben istanbul da bulamadım da..çok sevinirim dostum karşı ödemeli atarsan

• quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

bu oyundaki ara videolar sinirimi bozuyor ya...
    mesela oturuyorum başına bir savegame kulalnıyorum gidiyorum gidiyorum
    mesela bayrakları açmaya devam ediyorum onu kurtarıyorum şunu şöyle yapıyorum
    ama oyunu açtığımda yine o gerizekalı siyah pelerinli ucubenin konuşmasından
    başlıyor sonra yeniden şehre gir OHOOOOOOOOOOOOO!

Oyun en son o kara cübbeli adamın (Al Mualim) konuşmasında Save'lendiği için oyundan çıkıp girdiğinde oradan başlıyor doğal olarak. Ekranın orta altında save işareti ve saving yazısı çıktığında Save'lemiş oluyor ve bunları da görev bitince, Templar öldürünce veya bayrak alınca save'liyor. Oyundan çıkmadan önce böyle bir şekilde Save'lersen kara cübbeli'den başlamazsın.

sağol

• Arkadaşlar ben Jerusalem e girilmeyen versiyonda oynadım oyunu.Kingdom a gelince ARSUF diye bir şehir var, ama ulaşamıyorum.Bu ARSUF a girebilen var mı ?
  • Kardeşlerim u Jarusalem e girme linkini gönderebilirmisiniz? En önemlisi oyunu 1 saatten fazla oynayamıyorum. Bir problemolmadan oyundan atıyor. Linkteki patch'ı yüklersem düzelir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar oyunu başlarında bi yerde takıldım ya böle ablalar amcalar filan war omuzlarında bişiler war(dilim ucunda ama hatrlayamadm) o bölümdeym benden galiba birini bulmamu istiyor ama baya uğraştm nasıl bulucam lütfen yardm edin tşkrler...
    @SAMASRA arky bu oyunun ingilizce patchi warmı bendeki rusçada aradım bulamadm ingilice patchini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 27 Nisan 2008; 14:15:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

BU şimdi full mü betamı??
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

arkdaşım bendeki oyunun dili rusça ingilizce patchi warmı o kadar aradım bulamadmda...
  • Mafyasdamı takıldın yokas taa ilk kısımda training bölümündemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxCavalera

Mafyasdamı takıldın yokas taa ilk kısımda training bölümündemi

valla tam olarak bilmiyorum ama başlarıdır milettn omuzlarında bişiler war heryer bembeyaz filan hatta karşımdada dna nın şekli warya öle bişi war dönüyor filan
  • kargoyla oyunu göndermediniz indiriorum repack sürümünü artık.. ortalama 70 kb ile gelio beklices artıkın...
  • Dışarıdaki korsanlarla uğraşmayın, %95 bozuk sürüme rastlarsınız. Kotalı olsanız bile kotasız interneti olan bir arkadaşınız varsa ondan temin edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

valla tam olarak bilmiyorum ama başlarıdır milettn omuzlarında bişiler war heryer bembeyaz filan hatta karşımdada dna nın şekli warya öle bişi war dönüyor filan

Training bölümü. Amacın kalabalık arasından vazoları insanların omuzlarından düşürmeden karşıya geçmen. Shifte basılı tut altair insanları gentle push kibarca iterek vazoları düşürmeden yürüyor öyle diğer yere geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 27 Nisan 2008; 14:30:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Dışarıdaki korsanlarla uğraşmayın, %95 bozuk sürüme rastlarsınız. Kotalı olsanız bile kotasız interneti olan bir arkadaşınız varsa ondan temin edin.

bende kotasız var indiriorum...arkadaşlar saolsun bi oyundan esirgeyip göndermediler...oyunu indiriim deneyim bi atacakmı jaruselama gelince
  • ark lar rıca etsem sızden oyunun sorunsuzu varsa gonderebılrımısnız , boyle bı guzellık yapacak arkadas varmıdır
  • Full oyunu oynayanlar memory block 6 da Robert De Sable'yi öldürmek için Arsuf a gidiyorsun ya.Öldürmek için Kingdomdan baslayan save koymaları mümkün mü?(jerusalem geçilmiş)
  • Yaw şeyi sorcaktım Bütün bayrakları ve kuleleri bitirince yaaani Additional Memory bitince ne oluyo boşuna toplamayalım hepsini...
  • şimdi arkdaşlar bende memory block 6 ya geldim fakat memory block 4 ve devamında jerusalem e girerken bi iki kere attı sornra işte loading yapıyo şhrreden önce adam öle boş mavi ekranda sağsoal koşuo taklıo fakart bi iki denemeden sora özellkle acre şehrinden jerusalem in outskirt ine girdim oyun orda save oldu açtım kapadım gene jerusalemden devam edebildim ama şuan memory bloacck 6 ya geldim hiç bi şklde giremyrm daha önceden jerusalem e girip soradan giremeyenvarmı böle bi sorunlar karşılaşan
  • Bu muallim balkona kaçtı bende bahçede kaldım hiçbir yere tırmanamıyorum nasıl öldürecez bu elemanı şimdi

Assassin's Creed (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 1 Mayıs 2008; 15:54:55 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.