Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

ARKADAŞLAR OYUN 2 DVD mi?

Evet.
  • Çok yüksek sistem istiyor buda yaa
  • SLm arkadaşlar. Orjinal alıcam oyunu beklemedeyim . Önceki yayılan reloaded versiyon da mouse+keyboard = oyundan atma olayı vardı. Gamepad takınca atmalar olmuyordu. Bu sorun orjinal AC de varmı şu an ? oynayanlar teyid edebilir mi ? Yoksa oyunu orjinal alınca illa gamepad de mi almamız lazım. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Scorpion

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

6.memorydeki tüm görevleri yaptım. Sonrasında yapmam gerekeni anlayamadım.
    Haritada ride for arsuf assasine robert yazıyor ama nerde bu robert denen herif atını arsufamı sür diyor bişey diyor ama.

şehir dışına çıkıcan orda hatirada bir işaret var ona gitcen sonra hayatın kaycak :D
    yaklaşık 20 tane en iyisinden askeri hescen sonra roberti kescen sonra Masyafa gidip kendi adamlarını kescen sonra o öldürdüğün 9 adamı kescen onlar bitince senin lider varya işte o ahlaksız adam kendini 10 mu 15 mi kaçtane yapıyor onu kescen hepsini işte ben ordayım kesemedim altf4 yapıp çıktım

İşimiz var desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 19 Nisan 2008; 20:19:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Çok yüksek sistem istiyor buda yaa

Merkezî işlemcileri zorluyor.

3.0 GHz 6420(825 MHz 4-4-4-12-2T çift kanal DDR2 bellekle), Şam'ın kalabalık noktalarında oyun denetimini kötü etkiliyor, meselâ.

Assassin's Creed için E8000 serisi işlemci alıp 4 GHz üstü değerlere hız aşırtmak lâzım. Hiç olmazsa, yavaşlamalar daha kabûl edilir düzeyde(30 kare yerine 40 - 45 kare almak, önemli) kalacaktır, böyle yapınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Nisan 2008; 21:23:32 >
  • Oh Be Sonunuda Bitirdim

Yanlız Ehtiyardan Beklemezdim Bunu Ha. Moruk!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Oh Be Sonunuda Bitirdim

o ihtiyar beni ülser etti 10 tane nasıl kesceğimi şaşırdım ya birine vursam dieri bana çakıyor
    vurmasam hepsi çakıyor sonu bize patlıyo ama nasıl oldu bitirdim bende inanamadım :D
  • quote:

quote:

Oh Be Sonunuda Bitirdim

o ihtiyar beni ülser etti 10 tane nasıl kesceğimi şaşırdım ya birine vursam dieri bana çakıyor
    vurmasam hepsi çakıyor sonu bize patlıyo ama nasıl oldu bitirdim bende inanamadım :D

Yaşlılara hiç saygı kalmamış bu devirde

• yha ben oyuna giriorum 10 - 15 dk oynuorum böle bi hata mesajı gelio nedendir bu acabaa yama falanmı yüklücem patch le düzelebilirmi

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • üstteekii sorunu çözen yokmu yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha ben oyuna giriorum 10 - 15 dk oynuorum böle bi hata mesajı gelio nedendir bu acabaa yama falanmı yüklücem patch le düzelebilirmi

Assassin's Creed (ÇIKTI)

ekran kartı driverlerini yenile
    remi yükselt :) :(
    sistemi baştan kur
    Dx9c Driverlerini yenile

bunlardan biridir kesin olmazsa sil oyunu boşver

• quote:

quote:

Oh Be Sonunuda Bitirdim

Yapmayın arkadaşlar combo hareketleri yapabildikten sonra isterse 20 adam olsun çok kolay haklıyosun
  • Uff amma monoton ya şehirlere gidion başka tipler aynı şeyler Daha iyi şeyler beklerim şehirdeki agaları öldürünce Adamlar Altarin kucaına aynı şekilde yatıyor boğazlarından kan aynı akıyor Ahhh Jade Raymond ah!
  • @GameZero o sorun büyük ihtimalle oyun dosyalarının bozuk olmasından kaynaklanıyor.
  • Yok mu bi yrdım edecek arkadaşlar???
    quote:

Orjinalden alıntı: vagojeo

Slm arkadaşlar ben daha oyuna yeni başladım.Bu araştırma görevini bitirip at aldıktan sonra başka bi şehre geçiyoruz ya ha işte oraya gelince ekran birbirine giriyo böyle sarı bulut gibi bişiler çıkıyor.Bendeki sistem oyunu kaldıracak nitelikte sadece işlemcide sorun var.Sistemim şöyle;
    dell inspirion 6400 T2350 core duo 1.66 ghz işlemci
    atı x1400 256 mb ekran kartı
    2 gb da ram var.
    Normalde oyunu minimum ayarlarda ilk başlarda cok rahat oynayabiliyorum fakat dediğim yere gelince böyle bulut gibi şeyler cıkıyor ve ortalık birbirine giriyor.Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa yardım etsin cıldıracam, format attım yine aynı şey :( :(
  • lütfen izmirde olupta elinde tam sürüm AC olan arkadaşlar varsa benimle kontak geçebilirlermi. full sürümünü aramaktan göbeğim çatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 20 Nisan 2008; 1:23:53 >
  • Oyunu bitirdim galiba doktor la asistanının olduğu matrixe bağlandığımız yerden kaçabiliyormuyuz onu anlayamadım
  • Arkadaşlar, şu ana kadar iki yerden aldım ikiside sorunlu versiyon çıktı. LÜTFEN biri sorunsuz versiyonunu alabileceğim bi yer sölesin İST/AVRUPA yakasında nerden bulabilirim?????
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım,bayrak mayrak topluyorum,kulelere falan gittim birkaç tane ama dövüşürken ne hareket ne bişey hiçbişey yapmıyor bu uşakne yapmak lazım combo falan için birkaç ipucu verin arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.