Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

Arkadaşlar bu bölümde kaldım, yardım lütfen...

Assassin's Creed (ÇIKTI)

kardeş o bölümde orda duran bi adamı sağ kliğe ve shift'e basılı tutarak tezgaha doğru itip orayı yıkman gerekiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 19 Nisan 2008; 16:16:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

Arkadaşlar bu bölümde kaldım, yardım lütfen...

http://img59.imageshack.us/img59/590/adszcs2.jpg

Yanında gelen herhanki kişiyi shift + sağ tuş ile tutup tezgâha doğru fırlatacaksın.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben sol tuşa basıyormuşum ondan olmuyormuş
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben sol tuşa basıyormuşum ondan olmuyormuş

düğme 0= sol clik
    düğme 1= sağ clik
  • Ben bu Erkeke Kadını öldürdüm ne yapacam yaw masyaf gittim görev yok hangi şehire gidecem hilç bir şehirde işaret yok
  • Ekleme : Tamam hallettim gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oturum Açmamış Adam -- 19 Nisan 2008; 17:49:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Ben bu Erkeke Kadını öldürdüm ne yapacam yaw masyaf gittim görev yok hangi şehire gidecem hilç bir şehirde işaret yok

Kingdom a git yeni bi yer ismi çıkacak oraya gideceksin.
  • yaw şu morugu nasıl yenecez yenemedim bir türlü
  • quote:

yaw şu morugu nasıl yenecez yenemedim bir türlü

çok kolay...!!!

• Slm arkadaşlar ben daha oyuna yeni başladım.Bu araştırma görevini bitirip at aldıktan sonra başka bi şehre geçiyoruz ya ha işte oraya gelince ekran birbirine giriyo böyle sarı bulut gibi bişiler çıkıyor.Bendeki sistem oyunu kaldıracak nitelikte sadece işlemcide sorun var.Sistemim şöyle;
    dell inspirion 6400 T2350 core duo 1.66 ghz işlemci
    atı x1400 256 mb ekran kartı
    2 gb da ram var.
    Normalde oyunu minimum ayarlarda ilk başlarda cok rahat oynayabiliyorum fakat dediğim yere gelince böyle bulut gibi şeyler cıkıyor ve ortalık birbirine giriyor.Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa yardım etsin cıldıracam, format attım yine aynı şey :( :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

çok kolay...!!!

Söylesende Ögrensek

• quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

AMD Athlon 64 3000+
    1024 MB ram
    512 MB 7300 GT

bu sistemle oyunu çalıştırabilir miyim? İşlemci yeter mi?

bu sisteme biraz zor gibi.. öncelikle ram yetersiz.. oldukça büyük şehirler olduğu için ram yetmez.. 2 gb ram olsa kısık ayarlarda oynarsın...

Ram' i 2 yapsam çalışır mı?
  • Arkadaşlar 5.görevde bir sorun oldu oyunu silip tekrar kurdum ama save alamadım.Acaba 5.save'i verebilirmisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

AMD Athlon 64 3000+
    1024 MB ram
    512 MB 7300 GT

bu sistemle oyunu çalıştırabilir miyim? İşlemci yeter mi?

bu sisteme biraz zor gibi.. öncelikle ram yetersiz.. oldukça büyük şehirler olduğu için ram yetmez.. 2 gb ram olsa kısık ayarlarda oynarsın...
    Ben 1 gb bellekle oynuyorum, hiçbir sorunum yok. Bence arkadaş değiştirebiliyorsa işlemcisini çift çekirdekli bir şeyle değiştirsin, değiştiremiyorsa ekran kartını yükseltsin. Belleğin 1 gb olması o kadar da sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 19 Nisan 2008; 18:25:25 >

• bi hata alıorum hepp yhaa oyuna giriorum oynuorum 10-15 dk sona hata mesajı gelio kapanıo oyun
  • quote:

quote:

çok kolay...!!!

bi kere kazandığın özellik olan sağ tuş basılı tutup space basınca hamleden kaçıyor ya onu kullan.. daha sonra aynı şekilde hemen combo yu(sağ basılı+sol tuş) yap combo yapmıyo ama tekme atıyo yere düşüncede allah ne verdiyse saldır işte..

• 6.memorydeki tüm görevleri yaptım. Sonrasında yapmam gerekeni anlayamadım.
    Haritada ride for arsuf assasine robert yazıyor ama nerde bu robert denen herif atını arsufamı sür diyor bişey diyor ama.
  • quote:

quote:

quote:

çok kolay...!!!

bi kere kazandığın özellik olan sağ tuş basılı tutup space basınca hamleden kaçıyor ya onu kullan.. daha sonra aynı şekilde hemen combo yu(sağ basılı+sol tuş) yap combo yapmıyo ama tekme atıyo yere düşüncede allah ne verdiyse saldır işte..

Orayıda Geçtim Şeyde Kaldık Bizim Masyafı Filan Biçtik Ondan Sonra Bizim Araştırma Merkezine Geldi Adamlar KOnuştu Herkes Gitti Benb Kaldım Heryeri Gezim ne Yapacagım

• @emrebulgur

Uyuduğun odaya gir ve "E" ye bas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

6.memorydeki tüm görevleri yaptım. Sonrasında yapmam gerekeni anlayamadım.
    Haritada ride for arsuf assasine robert yazıyor ama nerde bu robert denen herif atını arsufamı sür diyor bişey diyor ama.

şehir dışına çıkıcan orda hatirada bir işaret var ona gitcen sonra hayatın kaycak :D
    yaklaşık 20 tane en iyisinden askeri hescen sonra roberti kescen sonra Masyafa gidip kendi adamlarını kescen sonra o öldürdüğün 9 adamı kescen onlar bitince senin lider varya işte o ahlaksız adam kendini 10 mu 15 mi kaçtane yapıyor onu kescen hepsini işte ben ordayım kesemedim altf4 yapıp çıktım

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.