Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memory 4'te Damascus'taki zengin adam nası hızlı koşuyor öyle yakalayana kadar peşime 50 tane guard takıldı

• Arkadaşlar kafama takılan bazı şeyler var...Şöyle;
    1- kasabadaki vatandaşları askerlerin elinden kurtarmamız veya kurtarmamamız bize ne avantaj sağlıyor. Sonuçta tek amaç süikast düzenlemek değil mi?
    2- Etrafta bir takım bayraklar var. Onları toplamanın espirisi nedir? Toplayacaz diye kasmaya gerek var mı? yoksa bu oyun aylarca bitmez...
    3- Damascus ta mıydı nerdeydi tam hatırlamıyorum (henüz acre den yeni çıktım, jarusalem yollarındayım) adamın biri 1 dakka 30 saniyelik sürede halletmemiz gereken bi görev veriyor. Ben onu yapmadım..kaybım nedir?
    Kısacası bu tür yan görevlerin oyunun gidişatına bi etkisi var mı? Sonuçta amaç süikast görevini almaksa zaten 2 yan görev yaparak ve patronun istediğini yaparak bu ana görevi alıyoruz.
    Bu konular çok belirsiz kalmış, ya da ben anlamıyorum. Aydınlatan olursa sevinirim...
  • @hakmel :

1- kasabadaki vatandaşları kurtarınca sana koruyucular veriyor.. herhangi bi kaçış durumunda askerleri oyalayarak kaçmanı sağlıyorlar.. ama bu görevi yapmasanda olur...
    2- bayraklar oyunun kaydedilmesine yarıyo.. onun dışında pek işe yaradığını görmedim.. o nedenle pek gerekli bir şey değil.. toplasanda olur toplamasanda..
    3- kaybın yok fakat bu tür yan görevler oyunu daha zevkli kılıyo.. eğer yan görevleri yapmazsak zaten oyun çabucak bitiyo bi zevki kalmıyo.. yan görevleri yapmanı tavsiye ederim... oyunun gidişatına bi katkısı yok.. eğer 'ben hemen ana görevleri yapar bitiririm' diyorsan sen bilirsin.. hiç bişey değişmez ama oyun kısa ve zevksiz biter...
  • @nuMETALxx;
    teşekkürler...valla açıkçası şu ana kadar çıkan yan görevler hep aynı..o yüzden bir süre sonra bayar bu iş..ilerleyen bölümleri bilemiyorum tabi..henüz oyunun başında sayılırım
  • Bi yan görev için (süreliydi)acele ettim guardları peşime taktım görevi peşimde birsürü asker vardı yolda kaça kaça hepsini öldürdüm görevi son saniyesinde bitirdim.Yola bakın tamamını çekemedim

Assassin's Creed (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 19 Nisan 2008; 12:09:54 >
  • quote:

teşekkürler...valla açıkçası şu ana kadar çıkan yan görevler hep aynı..o yüzden bir süre sonra bayar bu iş..ilerleyen bölümleri bilemiyorum tabi..henüz oyunun başında sayılırım

oyunun sonuna kadar hemen hemen bütün yan görevler aynı.. şimdiden söyliyeyimde ister yap ister yapma...

quote:

Bi yan görev için (süreliydi)acele ettim guardları peşime taktım görevi peşimde birsürü asker vardı yolda kaça kaça hepsini öldürdüm görevi son saniyesinde bitirdim.Yola bakın tamamını çekemedim

iyi iş çıkarmışsın

• Yav ilk bölümlerdeyim herkes kafasının üstünde bisi tasiyo grap tusuna basiyorum adamlari elliyor geciyor.Nasıl bitecek o bölüm?Şimdiden teşekkür ederim.
  • elin yön tuşlarında olsun aynı anda shiftte de basılı tut
  • ark. elinde memory 4 olan varsa bi zahmet gönderebilirmi bide nereye atıyoruz onuda yazarsanız çok ii olur..
  • AMD Athlon 64 3000+
    1024 MB ram
    512 MB 7300 GT

bu sistemle oyunu çalıştırabilir miyim? İşlemci yeter mi?
  • Bu Oyunda Save Dosyaları Nerede Bilen Varmı
    Birde oyun ne zaman bitiyor yaw memory 6 en son şu erkek kılıklı şeyi öldürdüm
  • quote:

AMD Athlon 64 3000+
    1024 MB ram
    512 MB 7300 GT

bu sistemle oyunu çalıştırabilir miyim? İşlemci yeter mi?

bu sisteme biraz zor gibi.. öncelikle ram yetersiz.. oldukça büyük şehirler olduğu için ram yetmez.. 2 gb ram olsa kısık ayarlarda oynarsın...

quote:

Bu Oyunda Save Dosyaları Nerede Bilen Varmı

save dosyası C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed dosyasının içinde...

oyun memory 6 yı bitirdikten sonra bi kaç bi yer daha va ondan sonra bitiyo.. az kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 19 Nisan 2008; 14:42:44 >

• Bazı bayraklarda yaşam çizgilerin artıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: hakmel
    - Etrafta bir takım bayraklar var. Onları toplamanın espirisi nedir? Toplayacaz diye kasmaya gerek var mı? yoksa bu oyun aylarca bitmez...

Erkek kılığında ki kadını nasıl öldürdün ki ?Ölmüyor ki o..
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 19 Nisan 2008; 15:17:59 >

• quote:

ben o kadına baya bi sinir olmuştum... 1 saat sırf onu öldürmeye uğraştım.. öldürdüğümde evde bayram havası oluştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

ben o kadına baya bi sinir olmuştum... 1 saat sırf onu öldürmeye uğraştım.. öldürdüğümde evde bayram havası oluştu

Kılıkla Denedim Baya Bir Olmadı Sonra Hançeri Aldım.Baya Koştum Ondan Sonra Zaten Tek İkimiz Kaldık İşte Bilegidme Bıçagı Çıkardım Sapladım Ondan Sorna Ruhlar Alemimi Nereyese Orada Öldürmedi Zaten
  • quote:

Onu öldürmeyecektin, yazık olmuş kadına
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

quote:

Onu öldürmeyecektin, yazık olmuş kadına

valla ben ona sinir oldum çok fena öldürdüm yane
  • oyunun toblam boyutu ne?
  • quote:

oyunun toblam boyutu ne?

6.45 gb falan.. kurulduktan sonra 6.65 gb falan oluyo
  • Arkadaşlar bu bölümde kaldım, yardım lütfen...

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.