Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkan mavi ekranlar yüzünden oyunu oynayamayanlar, ses kartı donanım ivmesini en yükseğin bir altına, "standart" düzeye getirsin. O da olmazsa, "basit" düzeye.

Sanırım, Audigy'lerde, en azından Audigy1'lerde sorun var (Audigy Value[bütünleşik değil, kart şeklinde], kullanıyorum, XP üzerinde). Tam donanım ivmesi açılınca, ses kartının özel donanımsal getirileri devreye giriyor ve bu da soruna yol açıyor, anlaşılan (zaten, hep aynı yerlerde çıkıyor mavi ekran. Özel bir ses efekti kullanılınca cortluyor, belli ki). FEAR'da da olurdu bu. Hardware Mixing açınca uzun aralıklarla, üstüne EAX 2.0, ondan ziyade EAX HD 4.0 açınca (ki, tüm Audigy'ler HD 4.0 destekler) daha kısa aralıklarla mavi ekran çıkardı.
    FEAR, X-Fi öneriyordu, zaten. Para bulunca bir X-Fi veya, sorun çıkarmıyorsa, Audigy 2 kapmak lâzım. Başka yol yok, gibi. Sömürülmek kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 20 Nisan 2008; 7:04:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

AMD Athlon 64 3000+
    1024 MB ram
    512 MB 7300 GT

bu sistemle oyunu çalıştırabilir miyim? İşlemci yeter mi?

bu sisteme biraz zor gibi.. öncelikle ram yetersiz.. oldukça büyük şehirler olduğu için ram yetmez.. 2 gb ram olsa kısık ayarlarda oynarsın...
    Ben 1 gb bellekle oynuyorum, hiçbir sorunum yok. Bence arkadaş değiştirebiliyorsa işlemcisini çift çekirdekli bir şeyle değiştirsin, değiştiremiyorsa ekran kartını yükseltsin. Belleğin 1 gb olması o kadar da sorun değil.

ekran kartınıda işlemciyide şu an için yükseltemem ama ram alabilirim. bu şekilde olursa oyun çok mu kasar. takılma felan olucaksa hiç almıyım oyunu

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

ekran kartınıda işlemciyide şu an için yükseltemem ama ram alabilirim. bu şekilde olursa oyun çok mu kasar. takılma felan olucaksa hiç almıyım oyunu
    Aynen öyle. İyi bir sistem olduğu zaman oynarsın artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: The Scorpion

quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Oh Be Sonunuda Bitirdim

Yanlız Ehtiyardan Beklemezdim Bunu Ha. Moruk!

o ihtiyar beni ülser etti 10 tane nasıl kesceğimi şaşırdım ya birine vursam dieri bana çakıyor
    vurmasam hepsi çakıyor sonu bize patlıyo ama nasıl oldu bitirdim bende inanamadım :D

Yapmayın arkadaşlar combo hareketleri yapabildikten sonra isterse 20 adam olsun çok kolay haklıyosun

doğru söylüyon da comboları için tam zamanında basamıyom bazen tutmuyo combolar
    mesela adama kılıçla vurdun ya kılıcın adama değdiği anca bir daha bas olayı varya onu mesela çook nadir yapabliyoum denk getiremiyorum
    yani öyle çok da kolay deil

AMA HERKES ICIN AL MUALLIMI GECMENIN KOLAY YOLUNU YAZAYIM

10 Tane al mullim olunca E ye basın ve içlerinden sarı olana odaklanın onu kesin!
    sonra Kendini ışınlamaya başlıyor F ye basın odaklanın sonra bıcak atın adama yere düşüncede gizli bıcakla atlayın ustune

birazcık alıntıdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 20 Nisan 2008; 11:56:21 >

• İlk defa çift çekirdek isteyen bi oyunla karşılaştım demekki artık vakit geldi şu e3xxx serileri gelsinde bi tane kapalım bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha ben oyuna giriorum 10 - 15 dk oynuorum böle bi hata mesajı gelio nedendir bu acabaa yama falanmı yüklücem patch le düzelebilirmi

Assassin's Creed (ÇIKTI)

ekran kartı driverlerini yenile
    remi yükselt :) :(
    sistemi baştan kur
    Dx9c Driverlerini yenile

bunlardan biridir kesin olmazsa sil oyunu boşver

dediklerini harfiyen uygulayacağım ark.daşım. bide directx 9 un son sürümü nü biliomusun onu yükliim

• quote:

Orjinalden alıntı: vagojeo

Yok mu bi yrdım edecek arkadaşlar???
    quote:

Orjinalden alıntı: vagojeo

Slm arkadaşlar ben daha oyuna yeni başladım.Bu araştırma görevini bitirip at aldıktan sonra başka bi şehre geçiyoruz ya ha işte oraya gelince ekran birbirine giriyo böyle sarı bulut gibi bişiler çıkıyor.Bendeki sistem oyunu kaldıracak nitelikte sadece işlemcide sorun var.Sistemim şöyle;
    dell inspirion 6400 T2350 core duo 1.66 ghz işlemci
    atı x1400 256 mb ekran kartı
    2 gb da ram var.
    Normalde oyunu minimum ayarlarda ilk başlarda cok rahat oynayabiliyorum fakat dediğim yere gelince böyle bulut gibi şeyler cıkıyor ve ortalık birbirine giriyor.Lütfen yardımcı olabilecek biri varsa yardım etsin cıldıracam, format attım yine aynı şey :( :(

• quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Arkadaşlar kafama takılan bazı şeyler var...Şöyle;
    1- kasabadaki vatandaşları askerlerin elinden kurtarmamız veya kurtarmamamız bize ne avantaj sağlıyor. Sonuçta tek amaç süikast düzenlemek değil mi?
    2- Etrafta bir takım bayraklar var. Onları toplamanın espirisi nedir? Toplayacaz diye kasmaya gerek var mı? yoksa bu oyun aylarca bitmez...
    3- Damascus ta mıydı nerdeydi tam hatırlamıyorum (henüz acre den yeni çıktım, jarusalem yollarındayım) adamın biri 1 dakka 30 saniyelik sürede halletmemiz gereken bi görev veriyor. Ben onu yapmadım..kaybım nedir?
    Kısacası bu tür yan görevlerin oyunun gidişatına bi etkisi var mı? Sonuçta amaç süikast görevini almaksa zaten 2 yan görev yaparak ve patronun istediğini yaparak bu ana görevi alıyoruz.
    Bu konular çok belirsiz kalmış, ya da ben anlamıyorum. Aydınlatan olursa sevinirim...

15 tane ek görev yaparsan ( kasabadaki vatandaşları askerlerin elinden kurtarma ve kuşbakışı bakma )
    1 tane dna artıyor.

ben memory 6 dayım. şu an 20 tane dna oldu. daha fazla oluyor mu bilmiyorum.

• vatandaşa yardım edersen onlar da sana yarıdm ediyor askerlerden kaçarken saklanabilecek rahipler koyuyor yada peşindeki askerleri tutacak adamlar veriyor suikastten kaçarken yolunu bunların güzergahından geçirirsen daha kolay oluyor

şehirdeki investigation görevlerinden bahsediyorsun bunlardan 3 ünü yapman yetiyor
    ama ben hepsini yapıyorum herbiri sana bişeyler anlayıyor işte gidiceğin yere en kolay giriş yada en kolay kaçış güzergahı gibi şeyler söylüyor
  • oyun pek bi fos olmuş.o kadar abartılmıştı ama hiç de abartılacak bir yanı olmadığı bariz.
    görevleri yapmak gerçekten sıkıcı,bu oyun daha önce konsollara çıkıp pek yüksek not alamayınca şaşırmıştım ama şimdi hak veriyorum o notlara.
    grafikler ve optimizasyon iyi denebilir.renk paleti baya iyi oyunun ve atmosferi az da olsun verebiliyor,özgünlük yaratıyor...

The Witcher'daki kılıç animasyonlarını ve fatalityleri gördükten sonra bundakiler maymun gibi kalıyor resmen.Dövüşmenin hiçbir zevki yok,her ne kadar pop serisini pek sevmesem de ondaki dövüşler kombolar felan bundan daha akıcı ve göze hoş geliyordu.

ortalamanın üzeri bi oyun işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

oyun pek bi fos olmuş.o kadar abartılmıştı ama hiç de abartılacak bir yanı olmadığı bariz.
    görevleri yapmak gerçekten sıkıcı,bu oyun daha önce konsollara çıkıp pek yüksek not alamayınca şaşırmıştım ama şimdi hak veriyorum o notlara.
    grafikler ve optimizasyon iyi denebilir.renk paleti baya iyi oyunun ve atmosferi az da olsun verebiliyor,özgünlük yaratıyor...

The Witcher'daki kılıç animasyonlarını ve fatalityleri gördükten sonra bundakiler maymun gibi kalıyor resmen.Dövüşmenin hiçbir zevki yok,her ne kadar pop serisini pek sevmesem de ondaki dövüşler kombolar felan bundan daha akıcı ve göze hoş geliyordu.

Witcher da sıkıcı gelebilir bu mantıkla.
    Combat animasyonu olsa da, olmasa da çok farketmiyor bence.
    Klasik görevler. Onu öldür, bundan kaç vs.

Ben şehirdeki gördüğüm tüm askerleri assassinate ederek eğleniyorum bir miktar.
    Bir de kulelerden atlamak zevkli oluyor.
    Gerçek hissi veriyor.

Atmosferi de güzel yeterince.

En sıkıcı yani, Animus'tan çıkıp da gezinmek zorunda kaldığımız yerler olmuş.

Menüler de kötü bence.

• arkadaşlar oyunu bitirdim ama aklıma takılan oyunun sonu yatağa gidiyorsun E basıyorsun duvarda kırmızı bir yazılar çıkyo ve oyun bitio acaba oyunun devamı serisi gelecekmi ve o yazılar ne anlama gelio neyi ifade edio ve oyun bvoyunca bize yardımcı ve görev veren adam neden oyun sonunda düşman oluyor??
  • Grafikler hoş, Altair üstündeki detaylara bayıldım en çok, baya uğraşılmış altairle ve detaillerine mapler de öyle ama gel gelelim senaryo baygınlık ötesi, witcher ile kıyaslanmış bir garip olmuş ama hoş olmuş witcher ezer bu oyunu. Şahsen Thief'i daha çok sevdim bu oyundan sadece güncel grafik olmuş bu oyun.
  • Gelen geçen bu aksiyon oyununu The Witcher denen "RPG" oyunuyla kıyaslıyor. Hey allahım, bir kere bu iki oyunun türleri farklı. Niye kıyaslarlar ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Gelen geçen bu aksiyon oyununu The Witcher denen "RPG" oyunuyla kıyaslıyor. Hey allahım, bir kere bu iki oyunun türleri farklı. Niye kıyaslarlar ki?

duur,yanlış anlaşılma olmadan,tartışma büyümeden açıklayayım.
    birincisi ilk defa witcher ile ben karşılaştırdım o da sadece kılıç animasyonlarının witcher'a göre çok kötü olduğunu söyledim hepsi bu.Yani bir nevii beklentilerin yüksek olması sonucu kılıç animasyonlarını beğenmeme olayı.Yoksa diğer kısımlarını karşılaştırmadım bile ,ha soracak olursan bana witcher aksiyon yönünden de daha iyi.Tamam pardon

• Üstüme alınmadan söyleyim , demekki The witcher denilen " RPG " oyunu Assassin's Creed Denilen Action oyunundan daha iyi.
    Ben bu oyunu bişiyle kıyaslamak istesem Thief derdim ve Thief daha iyiydi derdim. AC nin assasinle bir alakası pek olamamış gibi.
  • Eğer oyunun devamı gelecekse Altairi,başka bir zamana gönderip suikast düzenletecekler.Ama bu tarihi değiştirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

oyun pek bi fos olmuş.o kadar abartılmıştı ama hiç de abartılacak bir yanı olmadığı bariz.

valla yaaaaaaaaaaaa ben ne zamandan beri witcher oynamıyodum
    yemin ediyorum bu oyun witcher gibi değil OLAMAZ DA!

BEN WİTCHER'A DÖNÜYOM onun müzikleri yetiyo

• temiz iş yaptım

Assassin's Creed (ÇIKTI)

güzel zamanlama

Assassin's Creed (ÇIKTI)

• Oyunu bugün sabah yükledim geceye kadar bırakamadım. Konuyu direk ortaçağ'a bağlamamaları hoşuma gitmediyse de oyunun devam oyunlarının geleceği kapsayacağını duyduğum için gözardı ettim bu durumu. Sanırım 2. oyun şimdiki zamanda, 3. oyun da gelecekte geçecek.

Şehirlerin her bir detayıyla yapılması, binaların her noktasına tutunabilme özellikleri güzel olmuş. Şehire girince kocaman gözüküyor ama çatılardan koşarak şehri turlayınca o şehir küçülüveriyor. :)

At olayı süper olmuş. Prince of Persia Two Thrones'da da yapmışlardı. Oradaki at arabasıydı gerçi, ama çok zevkliydi onu kullanmak. At ile haçlıları ezip öldürebiliyor muyuz onu çözemedim. Eziyor at ama ölüyorlar mı yoksa kalkıyorlar mı anlamadım. Arkamı dönüp bakana kadar çok zaman geçiyor.

Oyundaki bir hata gözüme çarptı. Daha doğrusu hata mı desem, kolaylık mı desem... Aşırı yüksekten düşsek bile ölmüyoruz. Gücü biraz azalıyor sonra kalkıp koşmaya devam ediyor. Prince'de tırmanırken, akrobasi yaparken dikkat ediyordum düşmeyeyim diye. Burada rasgele çatılardan atlıyorum nasıl olsa ölmüyor diye. Gerçekçilik kayboluyor sanki biraz...

Yine de ben Prince of Persia serisinin devamını bekliyorum. Oradaki combolar yok, oradaki senaryolar yok. Prince'in yerini tutmuyor Altair..

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.