Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw hep aynı hikaye hep aynı hikeye oyun çok monoton valla inanın bıktırıyor görevler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

Aşırı yüksekten düşsek bile ölmüyoruz. Gücü biraz azalıyor sonra kalkıp koşmaya devam ediyor

emin misin? hiç sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Aşırı yüksekten düşsek bile ölmüyoruz. Gücü biraz azalıyor sonra kalkıp koşmaya devam ediyor

Birde kulelerden,camilerden düşsün o zaman görürüm ben onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Birde kulelerden,camilerden düşsün o zaman görürüm ben onu.

Yani heralde kulenin tepesinden atlayınca ölüyor. Ama bazen çatılardan fantastik atlayışlar deniyorum. Fazla uzak geliyor karşı çatı ve yere inmek zorunda kalıyor. Gücü biraz azalıyor ve devam ediyor. İnsan kemikleri kırılır o yüksekliklerden...

Bu oyunda altyazı yok değil mi ? Aradım bulamadım ayarlardan..

• Altyazı yok.

Aynı haltı yanılmıyorsam T2T'de de yemişti, Ubisoft. T2T'de pek sorun olmuyordu, ama AC'de altyazı bulunmaması hayli kötü.
  • Bu arada birşey sorayım arkadaşlar. Bu oyunun sonuna doğru cenazede kadını öldürmüyor bizim Altair. Hayatını bağışladım diyor. Sonradan takip edip öldürmeye çalışan var mı acaba? Öldürülebiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Bu arada birşey sorayım arkadaşlar. Bu oyunun sonuna doğru cenazede kadını öldürmüyor bizim Altair. Hayatını bağışladım diyor. Sonradan takip edip öldürmeye çalışan var mı acaba? Öldürülebiliyor mu?

Hayır.
  • Memory 3 e yeni geçtim.Oyun ACAYİP sardi valla beni.Oyun kesinlikle süper.Beklediğime değdi.Hiç de baymıyor beni.Bilgisayarımda R6V2,AC kurulu ama,AC daha güzel

Bir de bu Sarecan ve Türk Bayrakları hakkında kesin bilgisi olan bana bilgi verebilecekmi ? Bir de bu bazı konuşmalarda Türkçe seslendirmenin kime ait olduğu ? (Bence Binbir Gece deki Ali Kemal )

Assassin's Creed (ÇIKTI)

• Dostlar bugün yada en geç yarın Allahın izniyle elime geççek oyun bir arkadaş Avcılardan yollucak :D Aldığım gün bitirirmiyim bakalım bozuk versiyonda bir günde Kudüse kadar gitmiştim sonra atmıştı zaten :D Bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pers prensi -- 21 Nisan 2008; 11:54:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Memory 3 e yeni geçtim.Oyun ACAYİP sardi valla beni.Oyun kesinlikle süper.Beklediğime değdi.Hiç de baymıyor beni.Bilgisayarımda R6V2,AC kurulu ama,AC daha güzel

Bir de bu Sarecan ve Türk Bayrakları hakkında kesin bilgisi olan bana bilgi verebilecekmi ? Bir de bu bazı konuşmalarda Türkçe seslendirmenin kime ait olduğu ? (Bence Binbir Gece deki Ali Kemal )

Saracen'ler normalde Eyyubiler. Ama bayrağını bulamadıkları için Türk bayrağı koymuşlar.
    İşin garibi, Templar Knightların çoğu da Türkçe konuşuyor...

Sanırım Ubi Montreal'de bizim Türklerden biri çalışıyor. Bir kaç Arap müslüman vs. de var herhalde. Türkçe-Arapça seslendirmeler orjinal çünkü. Karayip Korsanlarındaki gibi yarım yamalak-uyduruk değil.
    Sesler de orada çalışan personele aittir. Tek bir kişinin sesi gibi duruyor çünkü.

• Ya oyunda en sevdiğim olay, psikopatlık yapmak olmuş.

Bileklikteki bıçağa alıp, koşu moduna alıp şehirde turluyorum.
    Bir guard'a 2-3m yaklaştım mı assassinate'e basıyorum.
    (Sağ üstte "assassinate" yazısının gözükmesine, adamı F'le işaretlemeye falan gerek yok.)

Uçarak adamın tepesine konup kesiyor garibanı. Sonra iki el yanlarda böyle artist artist yürümeye devam.
    İlk gelen guarda gene takıver bir tane...

Kes kes bitmediler ama...
  • Arkadaşlar bu oyunun son versiyonunu (hatasız olan) bitirenlen lütfen save dosyasını gönderirlerse çok makbule geçer ingilizcem yok ilerliyemiyorum. ilerileri ise çok merak ediyorum. yardımlarınızı bekilyorum. şimdiden teşekkürler.
  • ya bu oyunun yeni versiyonunu nerden bulabilirim kadıköyde oturuyorum.elimde ki oyun jaruselama girmio hata verio ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Balikesir UltraslaN

arkadaşlar oyunu bitirdim ama aklıma takılan oyunun sonu yatağa gidiyorsun E basıyorsun duvarda kırmızı bir yazılar çıkyo ve oyun bitio acaba oyunun devamı serisi gelecekmi ve o yazılar ne anlama gelio neyi ifade edio ve oyun bvoyunca bize yardımcı ve görev veren adam neden oyun sonunda düşman oluyor??
  • arkadaşlar benim bir problemim var. Son çıkan full sürümle bu oyunu oynayamıyorum. 10 15 dakikada bir reset atıyor ya da oyundan atıyor ve ben reset atmadan bir daha oyuna giremiyorum. Bazı yerlerde işlemcinin fazla ısınması ile ilgili yazılar okusamda çözüm için yeterli bir cevap bulamadım.
    Başlangıçta herşey çok iyi gidiyo fakat sonra sesde gecikme ve zamanla kesilme oluyo. Sonrasında da oyundan atıyor. üstelik Driverlerim güncel olmasına karşın. Başka hiçbir oyunda sorunum yok bütün oyunları sistemimde problemsiz bir şekilde oynuyorum.
    Tabi oyunu sorunsuz oynayan birçok arkadaşımız var. Bu sorun sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum ama çözümüne bir türlü ulaşamadım. bu problemi benim gibi yaşayan arkadaşlarında olduğunu biliyorum. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
    Asus Ati radeon eah hd2600pro 512 mb ekran kartı kullanıyorum.
    teşekkürler....

• Evet arkadaşlar yaa bu sorunsuz versiyonu nerden bulabiliriz, malum sınırlı net kullananlarda var satın almaktan başka çaremiz yok kimse yardımcı olmuyor avrupa yakasında alabileceğim bi yer bilen lütfen söylesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

arkadaşlar benim bir problemim var. Son çıkan full sürümle bu oyunu oynayamıyorum. 10 15 dakikada bir reset atıyor ya da oyundan atıyor ve ben reset atmadan bir daha oyuna giremiyorum. Bazı yerlerde işlemcinin fazla ısınması ile ilgili yazılar okusamda çözüm için yeterli bir cevap bulamadım.
    Başlangıçta herşey çok iyi gidiyo fakat sonra sesde gecikme ve zamanla kesilme oluyo. Sonrasında da oyundan atıyor. üstelik Driverlerim güncel olmasına karşın. Başka hiçbir oyunda sorunum yok bütün oyunları sistemimde problemsiz bir şekilde oynuyorum.
    Tabi oyunu sorunsuz oynayan birçok arkadaşımız var. Bu sorun sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum ama çözümüne bir türlü ulaşamadım. bu problemi benim gibi yaşayan arkadaşlarında olduğunu biliyorum. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
    teşekkürler....

hocam aynı problem demeyelimde bende de sadece oyunu oynarken 10-15 dk içinde hata ile karşılaşıorum ve oyundan atıyo pc..burdan bazıları sorunlu sürümü almışsın falan diolar bana...

• bu sadece senin ve benim başıma gelmedi arkadaşım. böyle sorunla karşılaşan çok insan var. Ama büyük bir çoğunluk bu durumdan etkilenmediği için ortada önerilecek bir çözümde yok malesef. Yani çok araştırmama rağmen bu konuda somut bişeyler söyleyen kimse çıkmadı. Umarım bi fikri olan vardır. beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

arkadaşlar benim bir problemim var. Son çıkan full sürümle bu oyunu oynayamıyorum. 10 15 dakikada bir reset atıyor ya da oyundan atıyor ve ben reset atmadan bir daha oyuna giremiyorum. Bazı yerlerde işlemcinin fazla ısınması ile ilgili yazılar okusamda çözüm için yeterli bir cevap bulamadım.
    teşekkürler....

Tecrübelerime dayanarak o oyundan atmanın "Memory Leak" ile alakalı bir olay olduğundan neredeyse eminim diyebilirim.

Bir süre oynadıktan sonra oyunun yavaşlaması-takılması sonrası atıyor değil mi.
    "Memory Management" diye birşey öğretirler "Operating Systems" derslerinde.
    RAM dolduğu zaman, ilk giren veriden başlayarak boşaltırsın.
    FIFO derler buna. "First In, First Out."
    Örneğin bir oyunda 3 tane şehir mi gezdin. 4. şehre geldiğinde RAM doldu mu? İlk girdiğin şehri hafızadan boşaltması lazım. Bunu yapmayınca da, RAM dolduğu için oyun göçüyor.

Heroes4 ilk çıktığı zaman onda vardı, Witcher'da vardı. Bunda da var.

Kazmalar high level programlama dilleri ile bi halttan anlamadan oyun üretince böyle oluyor.
    Ya da... Crck yapanlar bi şekilde oyunun içine ediyorlar.

PS: Benim RAM 2GB, beni 30-40dk sonra atıyor.

• beyler bu oyunda ana görev dışında yan görevler de var mı? varsa nereden alıyoruz. ben bazen sivilleri askerlerden kuratma veya pickpocket miydi neydi o görevlerle karşılaşıyorum(daha ilk bölümlerdeyim oyunda), bunlar mı yan görevler yoksa birisiyle konuşmam mı lazım görevleri almak için?
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.