Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alın kanıtlar bir de fazladan daha iyi grafikli bir resim size

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

bu da ekstra olsun
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Ayarlar: shadow: 1/3 graphics:4/4 level of detail:4/4 multisampling:2/3
    post effects:on resolution : 800*600

he RAM belleğim 1 GB ve öyle fazla takılmıyo çözünürlüğü 1024*768 yapmadıkça
    bir de gölgeyi oynamadıkça.

gölge çok kastırıyo bilginize

1- ya biz atı ıslıkla çağırsak ne güzel olurdu di mi?
    2- gündüz gece yok mu bu oyunda yahu?

• quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

jerusaleme giderken ara bi bölüm var mavi ekran oldugu yer oyun orda kalıyo boş boş dolanyıorum bi türlü beni bölüme atmadı ne oyundan çıkıyo ne bişey burayı çözen var mı?

hacı bende de aynısı oluyor oyunun hatasından dolayı sen o memory 3'ü takma kafana adamlar oyunu bitmiş onların save dosyalarını indir 4 den devam et zaten memory 4 de jerusalem de geçior !!

ben önce bu oyunun orjinali çıkınca onu alcaktım ama bi bölüm için değmez die vazgeçtim...

Dostum bendede anyı sorun var ama şimdi save indirince o sorun düzeliyormu?Anlamadım...

hiç bi bilgim yok be ark. eger eline save geçerse bi zahmet banada bildirirsen sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: MJKA

quote:

Orjinalden alıntı: dennzi
    Arkadaşım ben zaten combo killi counter kill dodge hepsini öğrendim memory 6 dayım Yeni bi savas özelliği olarak DEFENSE BREAK yüklendi bizim elemana Tutorial kısmında da alıştırmasını yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum .Press (düğme0)right after a step to break your's enemy defense
    yazıyor ama ben bi türlü yapamadım

Dostum sanırım senin yapmaya çalıştığın şey defans.Yapman gereken sağ tuş basılıyken adam sana vurduğu anda space'e basarsan düşmanın vuruşundan zıplayarak yada çekilerek kaçabiliyorsun.Tam o sırada saldırdığında hasar almadan düşmanı etkisiz hale getirebilirsin.Güzel bir özellik son kısımlarda çok kullanmıştım.

Yanlış

Defense break rakibin kılıcını savunma yapamayacağı bir pozisyona getirmenize yarar. Sonra tak tuk vurursunuz herife. Bunun için step tuşuna basıp(gamepad'de üçgen) step tuşunu bırakmadan attack tuşuna(gamepad'de yuvarlak) basmanız gerekir

• Önceki sayfalarda aradım ama bulamadım. Hatalı sürümü hatasız sürümden nasıl ayırıyoruz...
  • Oyunu bitirdim. Lakin ingilizcem yok. Bu oyunun konusunu bilen var mı? Yazabilir mi? Biz kimiz neler yapıyoruz. Amaçımız nedir? Düşman kimdir? Birde oyunun sonunda neler oluyor? Spoiler şeklinde biri yazarsa sevinirim.

Orjinalden alıntı: Pretender

Önceki sayfalarda aradım ama bulamadım. Hatalı sürümü hatasız sürümden nasıl ayırıyoruz...

söylendi

grafik ayarları 3 seviye ise hatalı
    4 seviye ise sorunsuz.

Ayrıca Bzim Patrona Gidiyom Oda Bir Şey Demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 18 Nisan 2008; 18:27:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 18 Nisan 2008; 19:29:34 >

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gios

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Alacağım sistem bu oyunu max ayarlarda oynatır mı?

INTEL E8400
    GIGABYTE P35 DS3R
    2 GB VERITECH RAM
    8800 GT

hocam oynayabileceğin en güzel sistemlerden biri. daha ne olsun.

bu oyunun farklı havası var. bir crysis, cod4 ile karşılaştırmak sağlıklı değil. atmosferi çok farklı. at üstünde ilerlemek bu oyunda çok zevkli. yolda gözüme güzel bir at denk gelse hemen değiştiriyorum.

Sağol arkadaşım.

• quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

Hayırlı olsun...
    TWEAK GUIDES - ASSASSIN'S CREED
    http://www.tweakguides.com/AC_1.html
    Bu adreste siyah bantlardan kurtulamayanlar için bir program da paylaşılmış. Program sadece dx9 modunda çalışıyor.
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

(right ve bottom kutularına kendi çözünürlüğünüzü girin)
    (num lock tuşlarıdır)
    * tuşu: program etkin
    / tuşu: program etkisiz
    + tuşu: görüntü oranını arttırır
    - tuşu: görüntü oranını azaltır

> PROGRAMI İNDİR <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Nisan 2008; 20:03:57 >

•  Assassin's Creed (ÇIKTI)
    Adamlar öldür öldür bitmiyor.
    4 saattir kasıyorum oyunu ancak 18 tane Maysaf bayrağı,53 tane King Richard Bayrağı bulup,13 tanede Tapınak Şovalyesi öldürebildim.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Oyunu şimdi bitirdim ama tadı damağımda kaldı. 2. oyunun geleceği kesin senaryoya göre ama inş. bu sefer hızlı davranır montreal. Oyunun sonundan SS ekleyeyim dedim. Spoiler diye düşünülürse kaldırabilirim. (Bu arada tüm civilianları kurtarıp tüm wievpointleri açtım ve de tüm investigationları yaptım :D)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Oyunu şimdi bitirdim ama tadı damağımda kaldı. 2. oyunun geleceği kesin senaryoya göre ama inş. bu sefer hızlı davranır montreal. Oyunun sonundan SS ekleyeyim dedim. Spoiler diye düşünülürse kaldırabilirim. (Bu arada tüm civilianları kurtarıp tüm wievpointleri açtım ve de tüm investigationları yaptım :D)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

ben civilian lar hariç hepsini yaptım...

• oyun guzelde bi bölüme gelince takılmasa daha iyi olcaktı.gerçi oyun pc için farklı bi isimde çıkıyor.onu bekliyecem.bide vistada dx10 modunda deniyen varmı?grafikler çok fark ediyormu.sırf bunun için hddnin bi bölümüne vista kurucam. sp1de çıktı.vistada toplamıştır kendini herhalde

oyun guzelde bi bölüme gelince takılmasa daha iyi olcaktı.gerçi oyun pc için farklı bi isimde çıkıyor.onu bekliyecem.bide vistada dx10 modunda deniyen varmı?grafikler çok fark ediyormu.sırf bunun için hddnin bi bölümüne vista kurucam. sp1de çıktı.vistada toplamıştır kendini herhalde

XP dx9'da, gölgelerde oluşan bozulmalar Vista - dx10'da oluşmuyor, bildiğim kadarıyla. Çok önemsiz bir getiri sayılmaz.

XP'de, en yüksek ayarlarda aldığım bir görüntü (GTS G92 ile):
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Kırmızıyla gösterdiğim yerde, gölgeler kötü görünmekte. İşte bu kötü görüntü, vista-dx10'da meydana gelmiyor, yanılımıyorsam. Tabii, gölgeler sadece uzaklaştığınız zaman bozuluyor. Meselâ, görüntüdeyken çok az daha ileri gidersem, keskin kademelerle(bu da kötü, şüphesiz) düzeliyor gölge.

Bir de şu mesele var:

http://forum.donanimhaber.com/m_22666570/tm.htm

8600'le ilgisi yok, ama hatırlatayım dedim.

Vista - dx10'un AC için başka getirisi var mı, bilmiyorum.

-------

Bilgisayara hangi isimle çıkacak, anlayamadım. Assassin's Creed ismiyle resmî olarak çıktı ya, zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Nisan 2008; 3:55:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu adreste siyah bantlardan kurtulamayanlar için bir program da paylaşılmış. Program sadece dx9 modunda çalışıyor.
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

(right ve bottom kutularına kendi çözünürlüğünüzü girin)
    (num lock tuşlarıdır)
    * tuşu: program etkin
    / tuşu: program etkisiz
    + tuşu: görüntü oranını arttırır
    - tuşu: görüntü oranını azaltır

> PROGRAMI İNDİR <

Tşk kardeş işe yarıyor daha güzel oldu görüntü

• quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Oyuna yeni başladım.Konusu gerçekten çok güzel.Gerçekten hoşuma gitti oyun.Memoryler,Heroesdaki elektrik kız(adını unuttum)
    Yalnız Fraps ile düzgün FPS yi göremiyorum.Tek o sorunum var,ama sanırım Fraps a ihtiyacım yok.Çünkü hiçbir kasma yaşamadım şu ana kadar.Anladığım kadarıyla 160FPS de oynuyorum

hiç sanmıyorum 160fps ben şu anki sistemimde(imzamda) 50 fps alıyorum herşey full.kasma yok..hemde hiç.

Allah aşkına hangi program ile görüyosun FPS yi ? Fraps hatalı.160 gibi bişey gözüküyo.Tam bilmiyorum.

@Pretender

Sanırım sen şu cevabı arıyodun.

AC-Reloaded
    AC-Repack-Reloaded

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Oyuna yeni başladım.Konusu gerçekten çok güzel.Gerçekten hoşuma gitti oyun.Memoryler,Heroesdaki elektrik kız(adını unuttum)
    Yalnız Fraps ile düzgün FPS yi göremiyorum.Tek o sorunum var,ama sanırım Fraps a ihtiyacım yok.Çünkü hiçbir kasma yaşamadım şu ana kadar.Anladığım kadarıyla 160FPS de oynuyorum

hiç sanmıyorum 160fps ben şu anki sistemimde(imzamda) 50 fps alıyorum herşey full.kasma yok..hemde hiç.

Allah aşkına hangi program ile görüyosun FPS yi ? Fraps hatalı.160 gibi bişey gözüküyo.Tam bilmiyorum.

@Pretender

Sanırım sen şu cevabı arıyodun.

AC-Reloaded
    AC-Repack-Reloaded

Ben onlardan anlamıyorum. Sadece nasıl anlayabiliriz diye soruyordum. Öğrendim. Grafik ayarı 4'e getiriliyorsa sağlam versiyonmuş..

• Selam ,

Oyuna yeni başladım sayılır. Haritada opsiyonel görev olarak vigilantes gözüküyor. Siyah giyinmiş 4 kişi duruyor yanlarına gittiğimda. Burda ne yapmam gerekiyor?

@Sith;
    Onlar sana yardım ediyor guardlar geldiğinde ortalığı karıştıyorlar kaçman için.(yanlış hatırlamıyorsam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 19 Nisan 2008; 10:13:45 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.