Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NAsıl yüklenıyor bende 2dvd li var kuramadım lutfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

NAsıl yüklenıyor bende 2dvd li var kuramadım lutfen yardım

Önce dvd lerin içindekileri pc de biyere kopyala sonra winrar seklindeyse herhangi bir part a sağ tıkla dosyaları çıkart a bas. Winrar şeklinde değilse setup ı aç yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

jerusaleme giderken ara bi bölüm var mavi ekran oldugu yer oyun orda kalıyo boş boş dolanyıorum bi türlü beni bölüme atmadı ne oyundan çıkıyo ne bişey burayı çözen var mı?

hacı bende de aynısı oluyor oyunun hatasından dolayı sen o memory 3'ü takma kafana adamlar oyunu bitmiş onların save dosyalarını indir 4 den devam et zaten memory 4 de jerusalem de geçior !!

ben önce bu oyunun orjinali çıkınca onu alcaktım ama bi bölüm için değmez die vazgeçtim...

Dostum bendede anyı sorun var ama şimdi save indirince o sorun düzeliyormu?Anlamadım...

• Control panelden açtıgımız aa ve af oyunda etki yaratmıyo dimi arkadaşlar ben pek bi fark göremedim de heralde aa ve af oyun menu icindeki multisamplinglemi etkinleştiritliyor..
  • AF'yi bilmiyorum da, GeForce + XP ile denediğimde, "control panel"den (174.82 ile) açtığım normâl AA bir işe yaramadı. İşe yaramaması bir yana, görüntü hataları da meydana geldi.

Bu arada, şuraya bakın:

http://www.rage3d.com/articles/assassinscreed/

SP1'le dx 10.1 etkin hâle gelince, 3800'ün kare/sn ve AA kalitesi başarımında, artış olmuş. Kare/sn başarımındaki artış, SP1'in kendi getirisinin ötesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Nisan 2008; 23:22:09 >
  • arkadaşlar oyunun orjinali, kudüste atmayan versiyonu çıktımı? malum yerlerde varmı şu anda??
  • bende vista ile oynuyorum fark göremedim. eski driverlarla multisamplingi 3. seviyeye getirdigimde ise ekran sarı sarı çizgiler cıkıyodu 1. seviyeye düşürdügüm zaman az da olsa düzeliyodu son vista driverini kurunca düzeldi güzelcene oynuyorum şu an saedece jeruselam haric :) tabi..
  • ya beyler imdat bi yardım edin videolarda sesler bi geliyor bi gidiyor. kılıç sesleri adam daha vurmadan geliyor. ardından ses kesiliyor goruntude adam hala konusuyor çıldırcam bu ekran kartı dandikliginden mi olur ses kartı mı?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

NAsıl yüklenıyor bende 2dvd li var kuramadım lutfen yardım

Önce dvd lerin içindekileri pc de biyere kopyala sonra winrar seklindeyse herhangi bir part a sağ tıkla dosyaları çıkart a bas. Winrar şeklinde değilse setup ı aç yükle.

winrar dosyaları dvd bırde var fakat dvd ıkıde format tanımsız dosyalar var......
    winrarı acmayı denedım yıne olmuyor nedır bu yanı nasıl oyun kopyalamaktır arkadaslar bu yaa

BILEN VARSA BENI YONLENDIRSIN ARKADASLAR7
  • COD4 ten sonra zevk alarak oynadığım en iyi oyundu.Oyunu bitireli çok oluyor ama tekrar baştan başlayıp tekrar oynacağım.
  • Oyunu azönce bitirdim ama bu sonundaki imgeler resimler bulmacalar vs oyuna cok derin ve anlaşılmaz bir hikaye katmış. Trilogy olucakmış ve devam oyunlarında acıklancakmış diyorlar ama ne nasıl neden:?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Alacağım sistem bu oyunu max ayarlarda oynatır mı?

INTEL E8400
    GIGABYTE P35 DS3R
    2 GB VERITECH RAM
    8800 GT

hocam oynayabileceğin en güzel sistemlerden biri. daha ne olsun.

bu oyunun farklı havası var. bir crysis, cod4 ile karşılaştırmak sağlıklı değil. atmosferi çok farklı. at üstünde ilerlemek bu oyunda çok zevkli. yolda gözüme güzel bir at denk gelse hemen değiştiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennzi
    Arkadaşım ben zaten combo killi counter kill dodge hepsini öğrendim memory 6 dayım Yeni bi savas özelliği olarak DEFENSE BREAK yüklendi bizim elemana Tutorial kısmında da alıştırmasını yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum .Press (düğme0)right after a step to break your's enemy defense
    yazıyor ama ben bi türlü yapamadım

Dostum sanırım senin yapmaya çalıştığın şey defans.Yapman gereken sağ tuş basılıyken adam sana vurduğu anda space'e basarsan düşmanın vuruşundan zıplayarak yada çekilerek kaçabiliyorsun.Tam o sırada saldırdığında hasar almadan düşmanı etkisiz hale getirebilirsin.Güzel bir özellik son kısımlarda çok kullanmıştım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Pickpocket görevi, yani adamdan gizlice bir şeyler aşıracaksınız.

Adama ne çok yakın, ne de çok uzak durmadan f'ye basın ve kilitlenin (gereğinden fazla yakın veya uzak durursanız, "close" - "far" sözleriyle oyun uyarıyor zaten). Sonra, adam yürümeye başladığında arkasından ilerleyin ve adama yakın konumda ilerlerken shift'e basın(yanılmıyorsam shift'ti), gerisini Altair halledecek.

Tuger Hocam Gine Olmadı Ne Kadar Ugraştıysam Adam yürüyro sürekli basıyom shiftte kaç kere denedim nafile
  • Oyuna yeni başladım.Konusu gerçekten çok güzel.Gerçekten hoşuma gitti oyun.Memoryler,Heroesdaki elektrik kız(adını unuttum)
    Yalnız Fraps ile düzgün FPS yi göremiyorum.Tek o sorunum var,ama sanırım Fraps a ihtiyacım yok.Çünkü hiçbir kasma yaşamadım şu ana kadar.Anladığım kadarıyla 160FPS de oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

quote:

Adama ne çok yakın, ne de çok uzak durmadan f'ye basın ve kilitlenin (gereğinden fazla yakın veya uzak durursanız, "close" - "far" sözleriyle oyun uyarıyor zaten). Sonra, adam yürümeye başladığında arkasından ilerleyin ve adama yakın konumda ilerlerken shift'e basın(yanılmıyorsam shift'ti), gerisini Altair halledecek.

Tuger Hocam Gine Olmadı Ne Kadar Ugraştıysam Adam yürüyro sürekli basıyom shiftte kaç kere denedim nafile

hocam adamın arkasındayken de kitlenip aynı anda shifte basacaksın..sadece shifte basarsan olmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

quote:

hocam adamın arkasındayken de kitlenip aynı anda shifte basacaksın..sadece shifte basarsan olmaz..

adamın arkasındayken shıft e basılı tutacaksın basıp basıp cekmeyeceksin bu arada bu oyunun orjinali cıkmadımı bi bilgisi olan yokmu????????

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Oyuna yeni başladım.Konusu gerçekten çok güzel.Gerçekten hoşuma gitti oyun.Memoryler,Heroesdaki elektrik kız(adını unuttum)
    Yalnız Fraps ile düzgün FPS yi göremiyorum.Tek o sorunum var,ama sanırım Fraps a ihtiyacım yok.Çünkü hiçbir kasma yaşamadım şu ana kadar.Anladığım kadarıyla 160FPS de oynuyorum

hiç sanmıyorum 160fps ben şu anki sistemimde(imzamda) 50 fps alıyorum herşey full.kasma yok..hemde hiç.
  • hele şükür kudüs'e girebildim tam sürümde.

Internette bi tane kayıt dosyası buldum bütün bellek bloklarını içeren. Sonra 4.bellek bloğunda
    kudüsü seçtim ve eh biraz zamandan sonra kudüs'e girdim

GİRMEZ OLAYDIM! BURADA HER ŞEYDEN ÇOK DAHA HABERDAR OLUYORLAR
    ve anında peşine sürüyle asker takılıyor en ufak bir çaktırmada kovalamaya başlıyorlar
    ÇOK İLGİNÇ Kİ KUDÜS'TE daha zor işleri başarmak
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.