Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet oyun makinaya uzandığımız anda bembeyaz bir ekran çıkıyor ve geçmiyor maalesef
  • Oyun çıkmadan yaması çıktı. 18,6 MB'lık 1.01 yamasını aşağıdan indirebilirsiniz.
    http://www.fileshack.com/file.x/17456/Assassin%27s+Creed+2+Patch+1.01+-+US
    Yamanın getirdikleri:
    quote:

* Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
    * Added support for ATI Eyefinity technology
    * Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
    * Now resets graphics options if a new video card or monitor is detected
    * Fixed some minor issues in Uplay Browser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 4 Mart 2010; 10:41:48 >

• Oyun çıkmadan patch nasıl çıkıyor xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinswat

Oyun çıkmadan patch nasıl çıkıyor xD
    Oyunun yapımı tamamlanıp kutulama ve çoğaltım aşamasına gelinmiştir. Bu sırada yapım ekibi oyundaki hataları düzeltmeye devam etmektedir. Bu düzeltmeler ve iyileştirmeler artık oyunun içine entegre edilemeyeceği için yama haline getirilip yayınlanır. Yama oyun çoğaltım aşamasındayken tamamlanmışsa oyun çıkmadan yama çıkabilir.
  • hadi gözünüz aydın rusça çıkan oyuna ingilizce dilini eklemişler oyun geliyor sabredin bu gece yada yarın sabah
    Assassins Creed 2-English Pack

ilk oyunda olduğu gibi yine rusça edinenlerde bug olabilir.. bilindiği gibi ilk oyunda önce rusça olarak çıktı üstüne ingilizce dil dosyalarını attık.. ve bir bölümden sonra oyun kapanıyordu bölüm geçmiyordu.. bu oyunda ise yine sanırım farklı bir bug var..

http://www.youtube.com/watch?v=RT0zRylXt88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Mart 2010; 15:06:55 >

• animus ta yine beyazımsı dünyaya adım atıyoruz. malesef te bu dünyadan çıkamıyoruz.
    sorun devam ediyor
  • beyaz ekran problemi nasıl çözülcek
  • Çözünürlük ve kaplamalar düşük gibi geldi..
  • İlk oyunu düşük ayarlarda da olsa oynayabildim bunu da oynayabilir miyim acaba ?
  • oyun çıksında tam bütün sorunları 2 günde çözerler..Önce bi çıksında
  • Oyunun Menü Resimlerini Buldum Arkadaşlar

• birazdan ben ss koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

birazdan ben ss koyarım

beyaz ekran sorununu çözebildin mi

• çekem mi daha fazla. fraps ta sorun varmış şimdi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 4 Mart 2010; 17:28:30 >

• arkadaşlar dayının az daha sabredin 24 saat belki daha az kaldı ingilizce dil dosyaları paylaşılmaya başlandı zaten resmi olarak çıktı shopto vs yabancı oyun satışı yapan siteler oyunu kargolamaya başladı sanırım.. 24 saat içinde sağlam bir şekilde oynanır hali bulunur
  • Oyun Avusturalyada raflarda ellerine geçmişse eğer bu gece gelebilir.

• grafikleri daha iyi bekliyordum, bu arada oyun kaç gb ?
  • birazdan adminler damlar buraya. yine temizlik olcak forumda heralde
    musakka patlıcanları bulur yakında

• Fransızca= Anglais = English = İngilizce
    Multi9
    1. oyunu pek sevmemiştim gerçi zamanım olmamıştı iyice keşfetmek için iniyor bakalım..

Direct2Drive'da / £34.95=53.x $
    Preorder
    Assassin's Creed II will be released on March 5th, 2010 at 12:01am GMT. Release dates are subject to change without notice.

Steam'de / $59.99 USD
    This game will unlock in approximately 5 days and 2 hours (09 Mart Perşembe 2010) /Süre kesin değil approximately=yaklaşık-tahnminen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMiL -- 4 Mart 2010; 19:02:11 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.