Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana da kod geldide bu kodu nereye yazıcam bir söler misiniz
  • Burayı çözemiyorum ya çıldırıcam
    napıcam burada ? oraya gidiyorum başka şehire geçiyor ve görev yine orayı gösteriyor , yine oraya gidince eski şehire geliyor , görev felan çıkmıyor çıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: for153

arkadaşlar bana da kod geldide bu kodu nereye yazıcam bir söler misiniz

Oyundaki ilk menude Extras > Exlusive Content
  • bana kod gelmedi yav ne iş
  • Arkadaşlar sorumu mazur görün bu oyunu online olarak oynama şansımız var mı? Yoksa sadece single player mı? Online mod varsa zevkliyse orjinal alıp oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Burayı çözemiyorum ya çıldırıcam
    napıcam burada ? oraya gidiyorum başka şehire geçiyor ve görev yine orayı gösteriyor , yine oraya gidince eski şehire geliyor , görev felan çıkmıyor çıldırıcam

Cevaplayacak yokmu çıldırıcam saat kaçtan beri uğraşıyorum , bide şu kod işini anlamadım ne dir bu olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar sorumu mazur görün bu oyunu online olarak oynama şansımız var mı? Yoksa sadece single player mı? Online mod varsa zevkliyse orjinal alıp oynayacağım.

Malesef online yok, sadece tek kişilik senaryo var.

@ Pukiman

Şimdi hatırladım Gordon_Freman'ın da dediği gibi Codexleri tamamlayacaksın şehir şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 26 Mart 2010; 17:31:25 >
  • quote:

quote:

Burayı çözemiyorum ya çıldırıcam

Cevaplayacak yokmu çıldırıcam saat kaçtan beri uğraşıyorum , bide şu kod işini anlamadım ne dir bu olay?

Şehirlere gidip codexleri tamamlayacaksın. Sonra ünleme gideceksin.

• Ya banada kod gelmedi :S bu kod oyuna kayıt oldugumuz e-mail adresinemi geliyo haksızlık herkeze geliyo bana gelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Ya banada kod gelmedi :S bu kod oyuna kayıt oldugumuz e-mail adresinemi geliyo haksızlık herkeze geliyo bana gelmiyo

Bana da gelmedi, mail attım yaklaşık 3 saat önce Ubisoft'a bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Ya banada kod gelmedi :S bu kod oyuna kayıt oldugumuz e-mail adresinemi geliyo haksızlık herkeze geliyo bana gelmiyo

Bana da gelmedi, mail attım yaklaşık 3 saat önce Ubisoft'a bakalım ne olcak.

Çıkan sonuçla ilgili bilgilendirirsen sevinirim
  • Of be bi aklıma gelmemişti şu görevde o kağıtları toplayacağımız :D , ya bu şifre işi nedir banada biraz açıklarmısınız ? maill felan gelmedi banada.
  • quote:

Of be bi aklıma gelmemişti şu görevde o kağıtları toplayacağımız :D , ya bu şifre işi nedir banada biraz açıklarmısınız ? maill felan gelmedi banada.

Exlusive Content oyuna 3 farklı ek görev paketi katıyor yanılmıyorsam, kodu gelen arkadaşlar yazarsa daha doğru olur. Bu 3 görev paketinin isimleri şöyle :

I ) Battle of Forti & Bonfire of the Vanities
    II ) Battle of Forli
    III ) Bonfire of the Vanities

Buradan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 26 Mart 2010; 18:33:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar sorumu mazur görün bu oyunu online olarak oynama şansımız var mı? Yoksa sadece single player mı? Online mod varsa zevkliyse orjinal alıp oynayacağım.

Malesef online yok, sadece tek kişilik senaryo var.

Cevabın için sağol.
  • quote:

quote:

Of be bi aklıma gelmemişti şu görevde o kağıtları toplayacağımız :D , ya bu şifre işi nedir banada biraz açıklarmısınız ? maill felan gelmedi banada.

Exlusive Content oyuna 3 farklı ek görev paketi katıyor yanılmıyorsam, kodu gelen arkadaşlar yazarsa daha doğru olur. Bu 3 görev paketinin isimleri şöyle :

II ) Battle of Forli

Buradan bakabilirsiniz.

Exclusive content ile ne geldiği hakkında bir fikrim yok, fakat o ek bölümler PS3'e paralı veya limited editionla birlikte geliyor. PC sürümünde oyunun zaten içinde varlar, hatta son görevden önce o iki sequence i yapıyoruz dikkat ettiyseniz.

• Oyunu orjinal almayı düşünüyorum da bu kod mod ne iştir ben alsam banada gelir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

quote:

II ) Battle of Forli

Buradan bakabilirsiniz.

Exclusive content ile ne geldiği hakkında bir fikrim yok, fakat o ek bölümler PS3'e paralı veya limited editionla birlikte geliyor. PC sürümünde oyunun zaten içinde varlar, hatta son görevden önce o iki sequence i yapıyoruz dikkat ettiyseniz.

Evet şimdi söylemenizle beraber farkına vardım. Exlusive content kodu gelen arkadaşlar bir yazsalar, çok makbule geçiçek.

• Anladığım kadarıyla bu gelen kod steamdaki versiyonun içinde olan ekler.

DLC ler ise zaten oyunun içinde var,sequance 12 ve 13 ek paket görevleri

Bu kod sayesinde Templar's tail adında 3 tane ek görev geliyor bildiğim kadarıyla.

Bunlar assassin tomb gibi,sonunda para kazanıyorsunuz 5-10 dakikalık görevler.

Ayrıca kod bana da gelmedi.Pek önemsenecek bişey değil youtube a girip o 3 görevi izledim
  • Kod ile açılan görevleri merak edenler için

1- Bir tanesinde Lorenzo'yu 1479 senesinde tapınakçılardan kurtarıyoruz.Bu bölüm Floransa'da bulunuyor.
    2- Bu görevde tapınakçıların gizli mekanını soyuyoruz.Assassin Tomb görevleri gibi.
    3- Bu görevde aynı tapınakçıları soyuyoruz.

Uplay'de puan ile açılan görevde ise

Auditore ailesinin geçmişi yazılı halde bulunuyor.Auditore Villa'Nın biraz aşağısında.Orayı keşfe gidiyoruz.Buda 5-10 dakikalık bir görev ama yazıtlar vs. çok hoş.
  • ben torrennten çektim kullanıyom oyunu ? bide venedik nerde sadece floransa ile tuscany diye bi mekana gidip gelebiliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.